Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőkiállítás  > CEWES Esküvői kiállítás: esküvő minden mennyiségben!
CEWES Esküvői kiállítás

CEWES Esküvői kiállítás: esküvő minden mennyiségben!

9500 nm-en 260 stand és 300 kiállító várta azokat, akik kilátogattak idén a Hungexpora, a CEWES Esküvői kiállításra. Arra a kérdésre, hogy miben rejlik a rendezvény sikerének titka, Dégi Attilától, a kiállítás szervezőjétől és megálmodójától kaptunk választ. Mi magunk is nyitott szemmel jártunk a kiállítótérben, mutatjuk a tapasztalatokat.

CEWES esküvő kiállítás

Nem titok, hogy az őszi hónapokban kezd el a legtöbb pár az esküvőjére készülni, hiszen – ahogy mondani szokták – minimum fél évvel az esküvő előtt már bele kell vágni a szervezésbe. Míg számos nagyvárosban csak januárban vehetünk részt esküvői kiállításokon, addig a Hungexpon már november elején megismerkedhettünk a prémium minőséget nyújtó szolgáltatókkal, a legújabb esküvői trendekkel, és a jövő évre jellemző újításokkal.

Kategóriafüggetlen banner

Bár folyamatosan nőtt az elmúlt három év alatt a CEWES – Central European Wedding Show népszerűsége, ahogyan Dégi Attila fogalmaz, a cél az, hogy a rendezvény Közép-Európában kiemelten elismert kiállítás legyen.

Esküvő minden mennyiségben

Idén „csak” 9500 négyzetméteren találkozhattunk a kiállítókkal, jövőre azonban 14000 négyzetméteren lesz majd lehetőségünk megismerkedni a hazai szolgáltatók krémjével. Idén ugyan nem volt zenei színpad és „férfimegőrző”, de a 2018-as kiállításon lehetséges, hogy fotószínpaddal várják majd az érdeklődőket. Mindig meg kell újulni, tartani kell a lépést a környező országok által szervezett kiállításokkal, éppen ezért már most elkezdtek készülni a 2018. november 10-11.-én tartandó őszi esküvői kiállításra. A szervezők igyekeznek színesíteni a palettát, így a rendezvényhelyszínt, menyasszonyi ruhákat, és catering-et nyújtó szolgáltatók mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítottak többek között a járástechnikának, a világító menyasszonyi ruhának, és a 3D-s esküvői videózásnak is.

Animacik
Hirdetés

Így láttuk mi a CEWES-t

Többször is körbejártuk a kiállítóteret, így bátran állíthatjuk, hogy igen széleskörűen tájékozódhattunk a 2018-as év újdonságairól. Talán mondanunk sem kell, hogy a legnagyobb érdeklődés egyértelműen a ruhákat és a helyszíneket övezte. Mi örömmel inspirálódtunk a meghívókra és a dekorációkra specializálódott szolgáltatóknál is. Persze nőként egyértelműen a színeket, az anyagokat és a habosbabos ruhákat figyeltem meg először.

A szmokingok és az anyagminták látványa meggyőzött arról, hogy a vőlegényeknél sem lehet probléma a kifogástalan megjelenés. De igazán érdekes volt az esküvői meghívók és dekorációs elemek széles kínálata is. A választék hatalmas, és tulajdonképpen csak a fantáziánk szabhat határt a kreativitásnak. A kiállító szolgáltatók – hozzánk hasonlóan – meg voltak elégedve a rendezvény színvonalával, többen közülük nem először vettek részt rajta.

Mindent megtaláltunk a kiállításon, amit korábban a szervezők ígértek: „nagyszerű helyszínek, kiváló szervezők, a legjobb dekorosok, a legújabb 2018-as menyasszonyi ruha kollekciók, elbűvölő ékszerek, zenekarok, dj-k, kiegészítő bútorok, meghívók, fotósok, filmesek és még megannyi fontos kiegészítő”.

Nem is lehet kérdés, hogy jövőre részt veszünk-e Közép-Európa egyik legrangosabb esküvői kiállításán. Már csak azt kell kitalálnunk, hogy mi vár majd ránk 14.000 négyzetméteren!

Animacik gyerek

Témába vág

5+1 dolog, amiben sokat segíthet egy esküvő kiállítás Minden pár másképpen szervezi az esküvőjét. Vannak, akik rögtön belevágnak a közepébe, mások szeretnek sokáig nézelődni, majd azután dönteni. Attól függetlenül, hogy ti melyik típusba tartoztok, biztos, hogy egy esküvő kiállítás nagyon sok mindenben...
Esküvői körkép: nyílt napok és kiállítások Esküvői körkép - Összegyűjtöttük azokat az esküvői kiállításokat és nyílt napokat, melyek a következő hónapokban várnak rátok. Mi tagadás, minden hétvégére akad látnivaló, így ha még idejében fel szeretnétek fedezni, hogy melyik 2018-as trend tetszi...