Minden pár másképpen szervezi az esküvőjét. Vannak, akik rögtön belevágnak a közepébe, mások szeretnek sokáig nézelődni, majd azután dönteni. Attól függetlenül, hogy ti melyik típusba tartoztok, biztos, hogy egy esküvő kiállítás nagyon sok mindenben segítségetekre lehet az esküvőszervezés elején.

Máris mutatunk 5+1 érvet, amiért mindenképpen érdemes ellátogatni az esküvői kiállításokra!

Kategóriafüggetlen banner

Esküvő kiállítás – körkép

Vannak olyan esküvői kiállítások, melyek országosak, és vannak, amelyek inkább csak regionálisak. Egyik kiállítás sem olyan, mint a másik, így könnyen lehet, hogy az egyiken jobban tetszik mondjuk a menyasszonyi ruha felhozatal, máshol pedig a zenei szolgáltatók szimpatikusabbak.

A szervezők törekednek arra, hogy egy-egy ilyen kiállítás alkalmával a párok, és a leendő jegyesek hasznos információkat kapjanak, és úgy térjenek haza, hogy már nem idegen és nem is olyan félelmetes számukra az esküvőszervezés csodálatosan izgalmas, de igen stresszes folyamata.

Fontos,

hogy minden esetben megtaláljátok azt a szolgáltatót/szolgáltatást az esküvői kiállítók között, ami/aki számotokra a leginkább megfelelő. Rengeteg inspirációt szerezhettek, és talán néhány igazán ígéretes névjegyet is beszerezhettek!

Esküvő kiállítás

Esküvő kiállítás – hasznos tudnivalók

Avagy miért érdemes ellátogatni a kiállításokra. Nos, mielőtt összegyűjtenénk az érveket, annyit tudnotok kell, hogy sok kiállításra érdemes regisztrálni előzetesen, hogy minél több információhoz jussatok. Akár a Facebook eseményeket is górcső alá vehetitek.

Vannak belépőjegyes események, és olyan kiállítások is, ahova jegyeket nyerhettek egy-egy nyereményjáték alkalmával. Járjatok nyitott szemmel! A belépőjegy nem ördögtől való dolog, majd meglátjátok!

Az esküvő kiállítások többnyire késő ősszel, vagy kora tavasszal vannak azon egyszerű oknál fogva, hogy a legtöbb pár még mindig a késő tavaszi, nyári és kora őszi esküvőt preferálja. Így tehát – ha feltérképezitek, milyen egy esküvő kiállítás, és bezsebelitek a fontos infókat – jut még időtök az esküvőszervezésre.

5+1 érv az esküvő kiállítás mellett

  • Egy esküvő kiállítás alkalmával személyesen is lehetőségetek van ismerkedni az esküvői szolgáltatókkal anélkül, hogy azonnal le kellene valakivel szerződnötök. Ez megnyugtató, ám egyben izgalmas élmény lesz.
  • A kiállításon szinte minden szektor képviselteti magát, így fotósok, dekorosok, zenekarok, DJ-k, virágkötők, sminkesek, és esküvői helyszínek képviselőivel is találkozhattok. És a listát a végtelenségig lehetne folytatni!
  • Új szolgáltatásokat ismerhettek meg. Évekkel ezelőtt nem hallottunk még a tortára vetíthető esküvői videóról, a ruhafényről, vagy éppen az esküvői animátor szolgáltatásról. Most azonban már könnyen kifaggathatjátok a szolgáltatókat arról, hogy mivel tehetik még gördülékenyebbé, szebbé, izgalmasabbá az esküvőtöket.
Hirdetés
  • Tájékozódhattok az árakról. Így tudni fogjátok, hogy egy-egy szolgáltatás nagyjából mennyibe fog kerülni az adott évben. Ez nagy segítségetekre lehet az esküvői költségvetés összeállításában is.
  • Lehetőségetek van próbálni. Cipőket, menyasszonyi ruhákat, gyűrűt, de még akár más ékszereket is. Ez egyrészt hihetetlenül csábító, másrészt nagyon hasznos is, elvégre nem árt, ha nagyjából körvonalazódik, mi áll nektek igazán jól. Hasznos tippeket, tanácsokat kaphattok. Erre biztosan alkalmas egy esküvő kiállítás, számos más előnye mellett.

+1. Átélhetitek, milyen varázslatos érzés, ha egyszer elkap benneteket az esküvőszervezés szele. Innentől kezdve lehet, hogy annyira rákattantok majd a szervezésre, hogy hiányozni fog ez a bizsergés az esküvő után.

Esküvő kiállítás

Reméljük, kedvet kaptatok ahhoz, hogy belevessétek magatokat az esküvő kiállítások élvezetes programjába. A menyasszonyi ruha bemutatókat sosem szabad kihagyni!

Fotók: pexels.com