Esküvői körkép – Összegyűjtöttük azokat az esküvői kiállításokat és nyílt napokat, melyek a következő hónapokban várnak rátok.
Mi tagadás, minden hétvégére akad látnivaló, így ha még idejében fel szeretnétek fedezni, hogy melyik 2018-as trend tetszik nektek a legjobban, karikázzátok be a naptárban a szimpatikus napokat és vegyétek nyakatokba az országot! Mutatjuk, merre induljatok.

Kategóriafüggetlen banner

2017. október 8. X. Esküvői kiállítás, Vác

Idén immár X. alkalommal kerül megszervezésre a Váci esküvői kiállítás, a Konstantin téren, 10-17 óra között. Esküvői szolgáltatók sokaságával találkozhatunk vasárnap, emellett különféle akciók, kedvezmények, remek hangulat és rengeteg nyeremény vár idén is. A rendezvény gyermekbarát, és a belépés ingyenes.

2017. október 14-15. Esküvői Kiállítás és Vásár, Győr

A tökéletes házasságkötés hozzávalóit mutatja be Északnyugat-Magyarország legnagyobb esküvő kiállítása, ahol 2700 m2-en számos kiállító és változatos programok várják az esküvőjükre készülő párokat és az esküvő iránt érdeklődőket. Találkozhatunk az aktuális trendekkel, karikagyűrűk, szemkápráztató tortacsodák, gyönyörű menyasszonyi csokrok és esküvői dekorációk, fotográfusok, ceremóniamesterek, éttermek, zenekarok, Dj-k, az elmaradhatatlan vőlegény és menyasszonyi ruhák és mindazon fontos hozzávalók melyek nélkül elképzelhetetlen egy esküvő, megtalálhatóak lesznek majd a győri esküvői kiállításon. A rendezvényre a belépés ingyenes. A helyszínen regisztráló jegyespárok hasznos esküvői ajándékot kapnak és a rendezvény zárásaként nyereménysorsoláson vesznek majd részt.

2017. október 28. Esküvői Nyílt Nap a Hiemer-házban, Székesfehérvár

A nyílt nap keretein belül alkalom nyílik jobban megismerni egy-egy szolgáltatót, kötetlenül beszélgetni az esküvő lebonyolításáról, lehetőség lesz időpontot foglalni, valamint ötleteket és tippeket is kaphatunk, hogy minden gördülékenyen menjen életünk egyik legnagyobb eseményén. A belépés díjtalan.

2017. október 28. Őszi esküvői nyílt nap a Mártoni Csárdában, Szigetszentmárton

Személyesen körbejárhatjuk az egész helyszínt, beleértve a kertet, a rendezvénytermeket, az éttermet és a szobákat. Megismerkedhetünk a helyszíni vendéglátást és rendezvényeket lebonyolító munkatársakkal, lehetőségünk lesz az esküvői menüsor kóstolására, kiválaszthatjuk különböző berendezési megoldások és dekorációs stílusok közül a nekünk legjobban tetszőt és profi esküvői szolgáltatókkal (pl.: ruha, dekoratőr, esküvőszervező, cukrász stb.) is találkozhatunk. A rendezvény ingyenesen látogatható, viszont regisztrációhoz kötött.

2017. október 29. 2. Dream Day Esküvői Kiállítás, Kecskemét

A kiállításra szeretettel várják a házasodni készülő párokat, kísérőiket és az érdeklődőket. Az ingyenesen látogatható rendezvényen találkozhatunk a legújabb trendekkel, elegáns menyasszonyi és vőlegény ruhákkal, sminkkel, szépségápolási szerekkel, ékszerekkel, Dj-vel, zenekarral, fotóssal, videóssal, ceremóniamesterrel és emellett különféle akciós ajánlatokat is igénybe vehetünk.

2017. november 4-5. Cewes Esküvői kiállítás, Hungexpo

Itt megtalálunk mindent, amire az esküvőn szükség lehet! Tájékozódhatunk különleges helyszínekről, álomruhákról, csodálatos virágkölteményekről, elbűvölő ékszerekről, mindezt 300 kiváló szolgáltatónak és számos divatbemutatónak köszönhetően. A jegyeket már elővételben meg lehet vásárolni.

2017. november 4-5. Esküvői Kiállítás és Vásár, Debrecen

A Hotel Lyciumban egyszerre tekinthetünk meg 4 különböző hangulatú esküvői helyszínt, megkóstolhatjuk az ízelítőt az esküvői menükínálatból, megcsodálhatjuk az esküvői dekorációkat, és megismerhetjük a különféle esküvői szolgáltatásokat, kedvezményeket és nászajándékokat. A kiállításon a következő szolgáltatók mutatkoznak be: fotós-videós, ékszeres, esküvői ruhaszalon, csoki szökőkút, szépségápolási szolgáltató, meghívók és nyomdai termékek.

2017. november 11. Prónay-kastély, Alsópetény

A Prónay-kastély a változatos és varázslatos helyszíneivel több, mint egy exkluzív esküvői helyszín. A nyílt napon a kastélyt teljes esküvői pompában mutatják be a szervezők, így ötleteket kínálnak különféle kreatív dekorációs megoldások formájában a látogatók számára és megtudhatjuk, hogy a kastély mögötti dísztó kis szigete miért népszerű esküvői helyszín. A nyílt napot megelőzően szükség van regisztrációra és időpontfoglalásra, hogy a dekorációval, tortával, menüvel, esküvői ruhával, ékszerrel kapcsolatos szolgáltatásokról bővebb információt kaphassunk.

2017. november 11. Esküvői helyszínnéző nyílt nap a VILLABOGArT-ban, Alsóbogát

Hagyományteremtő jelleggel nyitja meg kapuit az első VILLABOGArT nyílt nap. Látogassatok el Alsóbogátra, és engedjétek, hogy elvarázsoljon benneteket is a VILLABOGArT egyedülálló hangulata. A megjelenés menyasszonyoknak és vőlegényeknek kötelező!

2017. november 18. Lurdy Rendezvényközpont, Budapest

A nyílt nap egyaránt hasznos program az esküvői szakma szereplőinek és a házasulandó pároknak, hiszen remek kapcsolatokat lehet építeni egy ilyen rendezvényen, és ami talán még ennél is hasznosabb, tapasztalatcserére is kiválóan alkalmas. A rendezvény szem előtt tartja a trendeket, és a piac elvárásait, a cél pedig az, hogy mindenki hasznos információk birtokában zárja a napot. A belépés a párok és a kísérők számára ingyenes, csupán egy regisztrációra van szükség a bejáratnál.

2017. november 18. Victoria Soprano és Catherina Joyce Paris esküvői ruha bemutató

A szalon elhozza egy napra Párizs két legújabb kollekcióját. Az összes ruha csak ezen az egy napon lesz látható, próbálható, kedvezményes áron foglalható, de később is bármikor meg lehet rendelni.

2017. november 19. Geréby Kúria Hotel, Lajosmizse

A nyílt napon megismerkedhetünk a kúriával, rácsodálkozhatunk a gyönyörű környezetre, kérdezhetünk és kóstolhatunk. Ezen a napon betekintést nyerhetünk a romantikus szabadtéri ceremónia hangulatába, bejárhatjuk a különböző méretű és hangulatú termeket, megnézhetjük az elegáns terítéseket és az egyedi dekorációkat, amelyek lehetnek klasszikus, modern, provance-i vagy a 20-70-es évek stílusát idézők is. Találkozhatunk a szolgáltatókkal is, az anyakönyvvezetőtől a vőfélyig, a cukrásztól a fotósig mindenki ott lesz. Megkóstolhatjuk a legkedveltebb esküvői ételeket és tájékoztatást kaphatunk az italkínálatról. A kiállítás megtekintése ingyenes.

2017. december 2. Héjja Esküvői Ruhabemutató

A 2018-as esküvői kollekció premier bemutatójára szeretettel várnak minden érdeklődőt. A rendezvény díjmentes, viszont regisztráció szükséges. A bemutató napján ruhapróbára nincs lehetőség, erre külön egyeztetett időpont szükséges!

2018. január 6-7. Balatoni Esküvő Kiállítás és Vásár, Balatonfüred

Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítását szervezik meg immár 12. alkalommal 2018. január 6-7.-én Balatonfüreden. A több mint ezer négyzetméteres kiállítóhelyen megismerkedhetünk az esküvői szolgáltatók színe-javával, valamint igényes divatbemutatókkal várnak bennünket, ahol a legújabb modelleket mutatják be. Sok programmal és különleges promóciókkal is készülnek a szervezők, a kiállítás látogatása pedig ingyenes.

2018. január 6-7. Menyegző Esküvői Kiállítás, Szeged

Szeged és a Dél-Alföldi régió legnagyobb esküvői kiállításán a legjobb esküvői szolgáltatók lesznek egy helyen. Menyasszonyi ruhaszalonok, fotósok-videósok, cukrászok, helyszínek, dekoratőrök, utazási irodák. Színes programokkal, előadókkal, és egyedi esküvői hangulattal várnak a rendezvényre minden érdeklődőt.

2018. január 20-21., Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár

A kiállítás egy helyen jelenteti meg a város és a régió számos esküvői szalonját, rendezvényszervezőjét, vendéglátóját, fotósát és minden kapcsolódó szolgáltatást az esküvőt szervező párok részére. A rendezvényen az esküvők szervezésében érdekelt szakemberek hatékonyan tudják megismertetni munkájukat, és lehetőség nyílik az újdonságok bemutatására is. A kiállítás évről évre a legfrissebb trendeket vonultatja fel az érdeklődők számára.

2018. január 20-21. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár

Tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár, ezúttal is az ITC Székházban. A kétnapos rendezvényre a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország számos pontjától is érkeznek nagyszámban kiállítók, le lehet foglalni és meg lehet vásárolni menyasszonyi ruhákat és vőlegény öltönyöket, de lesz itt minden fotótól a virágig, vőfélytől a meghívóig, csoki szökőkúttól az ékszerig, esküvői dekortól a szervező cégekig, nászúttól a videóig.

2018. január 21. Kecskeméti Esküvő Kiállítás

A kiállításra szeretettel várják a házasodni készülő párokat, kísérőiket és az érdeklődőket. Az ingyenesen látogatható rendezvényen találkozhatunk a legújabb trendekkel, elegáns menyasszonyi és vőlegény ruhákkal, sminkkel, szépségápolási szerekkel, ékszer, Dj-vel, zenekarral, fotóssal, videóssal, ceremóniamesterrel és emellett különféle akciós ajánlatokat is igénybe vehetünk.

2018. január 27-28. Esküvői Kiállítás és Vásár, Papp László Budapest Sportaréna

A kiállítás felszereltségével, befogadóképességével, megközelíthetőségével a szervezők megfelelő fórumot szeretnének biztosítani mindazon cégek részére, akik tevékenységükkel vagy az általuk nyújtott szolgáltatásokkal közvetlen vagy közvetve kapcsolódnak a kiállítás témaköreihez, így az ide látogatók a helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is. Kedvezményes jegyek már vásárolhatók.

Reméljük, sikerült meghozni a kedvet valamelyik esküvői nyílt naphoz vagy kiállításhoz. Noteszt mindenképpen vigyetek magatokkal mindenhova, és gyűjtsetek be annyi névjegykártyát és egyéb kontaktot, amennyit csak tudtok. A most megismert szolgáltatókkal már el is lehet kezdeni gondolkodni az esküvőtök részleteiről. Ne döntsetek azonnal, mérlegeljétek a lehetőségeket és kérjetek mindenkitől árajánlatot!