Egy jó esküvőszervező olyan lehet számotokra, mint a legtökéletesebb menyasszonyi ruha, amiről korábban csak álmodoztatok, most viszont rátaláltatok, és többé nem eresztitek. Puchardt Anita hosszú évek alatt hatalmas rutint szerzett különféle rendezvények lebonyolításában, az esküvőszervezésre pedig leginkább hivatásként tekint, hiszen boldogsággal tölti el a feladat.

Esküvőszervező banner

Ani olyan, mint egy kisebb forgószél… Temperamentumának és közvetlen személyiségének köszönhetően nem nehéz hamar a szívetekbe zárni, onnantól pedig egy kényelmes nyugágyban üldögélve, koktélt szürcsölgetve is biztosak lehettek abban, hogy hajszálpontosan minden a helyére kerül a nagy napon, és olyan profi munkát végez majd minden szolgáltató, amelyről addig csak legendák szóltak. Már 2019-re és 2020-ra is vannak foglalásai, ebben az évben pedig augusztus 18. annyira népszerű dátum a párok körében, hogy Ani aznapra három esküvőt is szervez, asszisztensei segítségével.

Puchardt Anita, esküvőszervező

5 éve kezdődött…

Vendégként vett részt egy barátja esküvőjén, amikor késő este, ceremóniamester és vőfély hiányában kérdésessé vált, hogy ki fogja levezényelni a menyasszonytáncot. Ani nem sokat gondolkozott, fakanalat és kondért ragadott, és a legkisebb teketóriázás nélkül fennhangon hirdette, hogy „Eladó a menyasszony!”. Azóta persze nem vállal hasonló szerepet esküvőkön, viszont belevágott az esküvőszervezésbe, továbbképezte magát, így vállalkozásai mellett ennek a szenvedélyének is hódolhat.

Puchardt Anita, esküvőszervező

„A szervezés energiát ad és rengeteg szeretet van benne”

Imádja a szervezés minden mozzanatát, mert mindegyik esküvő más és más, és folyamatosan kihívások elé állítják őt. Annak köszönhetően, hogy jó emberismerő, már az első kávézás alkalmával látja rajtatok, hogyan kommunikáltok egymással, és milyenek a rezgéseitek. Miután alaposan kikérdez benneteket arról, hogy milyen esküvőre vágytok, megosztja veletek a tapasztalatait és az ötleteit, hogy közösen álmodjátok meg a további részleteket.

Akkor sem kell kétségbe esnetek, ha nincsenek még konkrét elképzeléseitek, vagy esetleg még soha nem voltatok esküvőn. Arra is volt már példa, hogy Ani mesélte el egy párnak azt, hogy milyen egy esküvő, a filmvásznon kívül. Mivel örömet okot számára, hogy segíthet másoknak, ezért szívesen utazik keresztbe-kasul az országban, hogy rátaláljon a megfelelő helyszínre, étteremre, vagy éppen cukrászdára, de ahhoz minden esetben ragaszkodik, hogy megismerkedjen a szolgáltatókkal, mielőtt megbízza őket egy munkával.

TIPP: érdemes megnézni Ani közösségi oldalát is, ahol rengeteg referenciát találhattok a korábbi esküvőiről!

Puchardt Anita, esküvőszervező

„Addig megyek, amíg meg nem találom, amit keresek”

Ani az a típus, aki a sivatagban is kutat ás egy kis piros homokozó lapáttal. Arra is volt már példa, hogy a legeslegutolsó pillanatban szerzett egy 180 szeletes tortát egy pár esküvőjére. Lehetetlennek tűnik? Pedig igaz. Mivel elképesztően jó kapcsolatai vannak, ezért még attól sem riad vissza, hogy szilveszterre Mexikóba szervezzen esküvőt, természetesen helyi szolgáltatókkal. Ehhez persze az is szükséges, hogy addig intézkedjen, amíg nem talál Mexikóban egy ismerőst, aki segít neki mondjuk egy profi virágkötő vagy éppen fodrász felkutatásában.

Olyan ismert emberekkel dolgozik együtt, mint:
Király Viktor és Király Linda, Kis Grófo, a Nyári lányok, Nyári Károly, Kökény Attila, Freddie vagy Szabó Győző.
Kizárólag a legkiválóbb fotósokra vagy videósokra bízza a párok legszebb napjának megörökítését.

Puchardt Anita, esküvőszervező

Fontos tudni!

Egy jó esküvőszervező céltudatos, magabiztos, összeszedett, karakán, eltökélt, és jó fellépésű. Puchardt Anita mindezen tulajdonságok birtokában van, és nagyon is tisztában van az erényeivel. Ez azért nagyon fontos, mert ennek tudatában még jobban kiaknázza a magában és az eszköztárában rejlő lehetőségeket, és ezáltal még hatékonyabb. Kapcsolatainak hála, ezer szálon indulhat el szervezés közben, és mivel bármit előkerít akár a föld alól is, ezért hatalmas sikereket ér el maximalizmusának köszönhetően.

Puchardt Anita, esküvőszervező

Az esküvőszervezés – mint mondja – olyan stresszfaktor a párok mindennapjaiban, ami folyamatosan újabb és újabb feladatokat és terheket ró rájuk. Ez könnyen elkerülhető, ha a teendőket profi szakemberre bízzák.

Puchardt Anita munka közben

Fontos számára, hogy olyan minőségű szolgáltatást nyújtson, amivel 10 év múlva is elégedett lesz. Éppen ezért minden esküvőnél készít „A”, „B”, „C”, de még „D” tervet is, hogy 100 százalékig biztos lehessen abban, hogy a pár boldogságát vagy örömét semmi nem homályosíthatja el a nagy napon. A szervezés időszakában folyamatosan tartja a szolgáltatókkal a kapcsolatot. Segít eligazodni az árajánlatok tengerében, hiszen pontosan tisztában van az árakkal, és az ezért várható szolgáltatásokkal, és minőséggel.

Hirdetés

Annak, akinek ez ismeretlen terep, nem evidens, hogy mennyit kérhetnek el, mondjuk a dekorációért, az italfogyasztásért, vagy a fotózásért a szolgáltatók. Ani ezzel szemben akkor elégedett, ha korrekt áron a lehető legjobb minőséget szerzi meg, mint esküvőszervező. Tapasztalata szerint egyre divatosabbak a sátras esküvők, és elég nagy az érdeklődés a sztárvendégek iránt is, ám a vintage stílus mellett western, vízparti vagy víz alatti, de még szuperhősös esküvőt is gond nélkül megszervez, országhatáron innen, és túl.

Puchardt Anita, esküvőszervező

Vidám, felelősségteljes és lelkiismeretes. Ennek köszönhetően hamar barátkozik, és az sem ritka, ha egy pár a nászútjáról küld neki egy szelfit hajnalban a tengerpartról, hogy „Köszi Ani, szuperül érezzük magunkat!”.

Hát nem ilyen esküvőszervezőre vágyik mindenki?

Témába vág

[pw_vc_list pw_excerpt_length=”0″ pw_hide_date=”on” pw_show_overlay=”yes” pw_show_zoom_icon=”yes” pw_show_link_icon=”yes” pw_grid_tags=”yes” pw_grid_show_num_comment=”yes” pw_border_top_size=”0″ pw_border_right_size=”0″ pw_border_bottom_size=”0″ pw_border_left_size=”0″ pw_title_font_family=”inherit” pw_title_font_size=”14″ pw_meta_font_family=”inherit” pw_meta_font_size=”12″ pw_excerpt_font_family=”inherit” pw_excerpt_font_size=”11″ pw_readmore_translate=”Bővebben” pw_query=”size:30|order_by:date|order:DESC|categories:734″]