A Bride’s Academy egy programsorozat, amely a menyasszonyokat segíti saját esküvőjük megszervezésében. Az Akadémiát Kiss Henriette esküvőszervező (DreamPlanner Wedding) és Karsai Orsolya esküvő stylist (Ma Vie Dekor) alapította 2018-ban.

A szervezők felhívása  a Facebook eseménynél így szól: Azoknak, akik már elkezdték, vagy most fogják elkezdeni esküvőjük megszervezését. Akik az idegeskedést elkerülve szeretnék életük legemlékezetesebb napjának szervezését mosolygással és szórakozással tölteni. Ha Te is magadra ismertél, és kíváncsi vagy, mit nyújthat egy ilyen workshop, akkor mindenképp olvass tovább és jelentkezz!

Amiért nem érdemes kihagyni az eseményt

“Előadásokkal, beszélgetésekkel, kóstolókkal, helyszínbejárással, ruhabemutatóval, DIY megoldásokkal, és még számos meglepetéssel készülünk. Ez egy igazán csajos esemény lesz.

Megismerheted az esküvőszervezés részleteit egy esküvőszervező előadása során. Fontos pontokat fogunk érinteni, mint például azt, hogy hogyan válassz szolgáltatót, hogyan állítsd össze az esküvőd menetét, mire figyelj oda a szolgáltatók szerződéseiben.

Megtudhatod, hogy hogyan lehet a dekoráció igazán hozzátok illő, ill. hogy a 2021-es esküvői szezon milyen trendeket tartogat számotokra. Esküvő stylistunktól bármit kérdezhetsz, készségesen fog válaszolni.”

Ruhaválasztás stylist segítségével

“Minden menyasszony a tökéletes menyasszonyi ruhát keresi. Hogy megtaláld, szükséged van a megfelelő segítségre, tudásra, ebben fog menyasszony stylistunk téged támogatni. Előadása után tudni fogod, hogy milyen számodra a tökéletes ruha, miben fogsz igazán csodálatosan kinézni és, hogy mire kell odafigyelned az esküvői ruhapróbák során.”

DIY és egyéb tippek

“Házassági tanácsadónkkal és személyi edzőnkkel is megismerkedhetsz egy kostolóval összekötött szabad beszélgetések során. Finom ételek mellett, hasznos tanácsokhoz is juthatsz.

DIY!!! Igen, most is készülünk egy DIY ajándékkal, ezzel kapcsolatosan nemsokára több infót is megosztunk.”

Helyszín és az esemény részletei

“A Brides’ Academy aktuális eseményének a gyönyörű, és hihetetlenül egyedi Mystery Hotel Budapest ad otthont, amit egy helyszínbejárás során meg is nézhettek. Bejuthattok exkluzív szobákba, beleshettek a wellness részlegbe és megcsodálhatjátok a Grand Hall Restaurantot is, ahol varázslatos ruhákat fogunk bemutatni nektek.

Az egész esemény felejthetetlen hangulatáról DJ és zenekar fog gondoskodni.”

Jelentkezés és árak

Jelentkezni az info@bridesacademy.hu email címen lehet.
A részvételi díj 20.000.- / Fő

A Brides’ Academy eseményének Facebook oldala: KATTINTS IDE

“Hozd el barátnődet, anyukádat vagy jövőbeli anyósodat egy felejthetetlen előadásra és beszélgetésre, mert garantáljuk, hogy szuperül fogjátok magatokat érezni.”

(X)