Horavecz Renáta, a Wonderfulweddings esküvőszervezője.
vőlegénycsere-akció fedőnéven futó hadművelet olyan elképesztő sztori, amit eddig még csak amerikai filmekben láthattunk. El tudjátok hinni, hogy az esküvő előtt két hónappal a menyasszony bejelenti, hogy a vőlegényével szakítottak??? – de aggodalomra semmi ok, szerez magának másik vőlegényt a nagy napra?

True story…

Hihetetlen, ugye? Pedig igaz. Egy picit megdöbbentőnek tűnhet első hallásra, de az égből pottyant esküvőt megtartották, új vőlegénnyel, a régi menyasszonnyal és jópár meglepett vendéggel. A korábban kiküldött meghívókat valószínűleg senki nem teszi el emlékbe, a történetre még évtizedek múlva is emlékezni fog mindenki.  Egy esküvő bármikor tartogathat meglepetéseket, bár az ilyen őrületes történetek talán még az esküvőszervezőket is meglepik néha.

Esküvőszervező banner

Horavecz Renáta, a Wonderfulweddings esküvőszervezője

Mindig is szeretett szervezkedni, már óvodás korában is állandóan sürgött-forgott, aztán felnőttként egyre több barátjának segített az esküvőszervezésben, és 3 éve már hivatalosan is ezzel foglalkozik. Elvégzett egy rendezvényszervező képzést, és addig járta a webshopokat és kiállításokat, amíg rengeteg rutint és tapasztalatot nem szerzett, és otthonosan nem kezdett mozogni az esküvők világában. Időközben számos szolgáltatóval ismerkedett össze, sokukkal szinte baráti kapcsolatot ápol, és a fele királyságért sem cserélné el szuper kapcsolatait.

Szorgalmának és kitartásának köszönhetően nem ismer lehetetlent. 2019-re is van már lefoglalt időpont a naptárában, és ha éppen nem egy párral egyeztet az esküvőjük részleteiről, akkor úton van egy mesés helyszín felé.

 

„Azért vagyok, hogy valóra váltsam az álmokat”

Biztosak lehettek benne, hogy nyitott és közvetlen természetének köszönhetően könnyedén megtaláljátok vele a közös hangot, és onnantól már semmi nem tarthat vissza benneteket attól, hogy fejest ugorjatok a nagy nap megszervezésébe! Renáta hisz abban és vallja, hogy minden szakembernek csak 150 százalékos teljesítménnyel szabad megelégednie, és folyamatosan ragaszkodnia kell a legjobb minőséghez.

Hirdetés

Debrecentől Pécsig bármi jöhet!

Nagyon élvezi az utazgatást, mindig úton van két szolgáltató között, de ez egyáltalán nem jelent számára problémát. Az országban bárhol szívesen felkutat számotokra egy bámulatos vagy rendhagyó helyszínt Debrecentől Pécsig és vissza. Ha külföldön éltek, meghatalmazással akár a komplett esküvőt is megszervezi nektek, a sütimustrától a menyasszonyi csokor kiválasztásáig. Először talán furcsának tűnhet, hogy nektek csak az esküvőre kell hazautazni (eltekintve persze a házasságkötési szándék bejelentésétől az anyakönyvvezető előtt), de a technika vívmányainak hála, skype-on és e-mailben meg tudjátok beszélni a legapróbb részleteket is egymással.

Esküvőszervezés külföldön

Amennyiben itthon éltek, de külföldön szeretnétek összeházasodni, segít az esküvő körüli teendők megszervezésében, és ha kell, akkor olyan sminkest, vagy éppen fodrászt is tud ajánlani, aki veletek utazik, és segít a készülődésben.

TIPP!

Nézzétek meg a Wonderfulweddings By Horavecz Renáta weboldalát és közösségi oldalát, és gyűjtsetek mesés ötleteket!

Horavecz Renáta, a Wonderfulweddings esküvőszervezője

Nincs nagyobb elismerés annál, amikor a menyasszony csillogó szemmel köszöni meg a munkámat!

Váratlan helyzetek mindig adódhatnak, de egy profi esküvőszervező átlát a káoszon, és megpróbál felülkerekedni a problémán. Így szokott zsonglőrködni Renáta is. Volt már arra is példa, hogy segítséget kért tőle egy pár, mert SOS új helyszínt kellett keresni, és már egy hét sem volt hátra az esküvőjükig. Esküvőszervezőként jól kezeli a pörgést és a sok változást. Éjfélkor is visszaír az üzenetekre, ha egy kétségbeesett menyasszonynak valami aggálya támad az asztalok számát illetően. (vagy rémálmok gyötrik a dekoráció színe miatt) 🙂

Renáta szerint kevés olyan pár van, aki az első találkozás alkalmával egyáltalán nem tudja, hogy milyen esküvőt szeretne. Elképzelések szerencsére mindig vannak, és ez remek alap ahhoz, hogy innen már együtt gondolkodjatok tovább az esküvő részleteiről.

Általában 6-9 hónappal az esküvő előtt keresik meg a párok, és ezt követően rengeteg egyeztetés történik. A menyasszonyoknak és a vőlegényeknek gyakran támadnak új ötletei, amiket be szeretnének illeszteni az esküvőjükbe. A teljes tervezés, a rengeteg egyeztetés és helyszínbejárás sok időt vesz idénybe, de Renáta csak akkor nyugodt, ha mindent a saját szemével lát, és meggyőződik arról, hogy minden a legnagyobb rendben halad.

Érdekesség:

Renáta tapasztalata szerint idén a sok hosszú hétvége miatt ugyanannyira népszerűek a csütörtöki vagy vasárnapi napra tervezett esküvők, mint a péntek és szombati szertartások. Ha eddig nem voltatok biztosak abban, hogy találtok még ebben az évben szabad időpontokat, mérlegeljétek a csütörtöki és vasárnapi lagzi lehetőségét is!

 

Horavecz Renáta, a Wonderfulweddings esküvőszervezője

Minden esküvőben van valami különleges, amit szeretek

Képzeljétek! Egy alkalommal Renáta egy idős házaspár aranylakodalmát szervezte, amikor a fogadalom megerősítését követő lagzin Nótár Mary volt a meglepetésvendég. Fergetegesen jót táncolt a pár Mary slágereire, és potyogtak a könnyeik a boldogságtól, hogy a második lagzijukon még boldogságkapu, esküvői torta, és vőfély is volt. Renáta előzőleg kifaggatta a párt a megismerkedésük történetéről, amit a vőfély vers formájában olvasott fel a vendégeknek.

Sztárok az esküvőn

Ha a „Parkett ördöge” serleg már otthon díszeleg a polcotokon, akkor biztosan örömmel fogadjátok a hírt, hogy Renáta szervezett már olyan esküvőket, ahol Kökény Attila, Gáspár Laci, vagy éppen Jolly és Suzy lépett fel. Ennek köszönhetően minden vendég megmutathatta, hogyan ropja hajnalig. Azok a vendégek, akik hozzátok hasonlóan imádnak mulatni, egy ilyen lagzin valószínűleg csak a menyasszonytánc után állnak meg egy picit pihenni, amíg közelebbi ismeretséget kötnek az éjféli töltött káposztával.

Horavecz Renáta, a Wonderfulweddings esküvőszervezője

Talán egyes pároknak fontos információ lehet, hogy jó humorának és nyugodt természetének köszönhetően Renáta még azokkal a rokonokkal is megtalálja a közös hangot, akik az esküvőszervezés során az első száz találkozás alkalmával finoman szólva is kemény diónak bizonyultak.

Bár túl van néhány hajmeresztően izgalmas esküvőn, és egy meglepően fordulatos vőlegénycserén is, ha éppen egy helikopterre van szükségetek a nagy napon, mert stílusosan szeretnétek érkezni az esküvő helyszínére, vagy 100 galambot kell sebtében elővarázsolni, Renátára abban is számíthattok!

Elő a farbával! Ti mire vágytok?