A TheKnot egy nagyszerű listát közölt azokról a dolgokról, amik biztosan megtörténnek majd az esküvőd napján, akkor is, ha nem számítasz rájuk előre. Fogd a jegyzetfüzeted és tanulj, hogy a nagy napon már nindzsaügyességgel győzhesd le a rád leselkedő meglepetéseket. Na de lássuk a listát!

Kategóriafüggetlen banner

10 dolog, ami megtörténik majd az esküvődön
– de senki nem szól róluk előre

  1. A szertartás előtti tíz perc a legrosszabb.

Az oltárig vezető út utolsó méterei a legkeményebbek, de végülis ez érthető: egy életre szóló döntést hozol meg éppen, miközben az egész családod és a barátaid figyelnek. De ne izgulj, mert a másik feled is ott lesz, és együtt ugye minden könnyebb. Plusz gondolhatsz arra is, hogy a szertartás után egy hatalmas bulit csaptok majd.

  1. A szertartás a legszebb rész

Van benne valami egészen csodálatos: az egész olyan tradicionális, közben érzelmes is, ott van a családod, a barátaid – egyszerűen csak add át magad az egésznek, hadd járjon át a pillanat, ami ettől fogva egy életen át elkísér majd.

  1. Sírni fogsz

Jó, ez annyira nem új, de a lényeg az, hogy ne csak számíts rá, hanem arra számíts, hogy biztosan és elkerülhetetlenül megtörténik majd. Legyen kéznél zsebkendő! És ne csak egy.

  1. Az arcod fájni fog a mosolygástól

Azon kívül, hogy vagy ezer fotóhoz kell majd pózolni, a vigyort egyébként sem lehet majd letörölni az arcodról, hiszen hozzámész a legjobb barátodhoz, mostantól az egész hivatalos lesz, és ennek akkor is örülsz majd, ha a lagzit esetleg elmossa az eső.

Hirdetés

  1. Rájössz, mennyien szeretnek

Ez a sok ember mind azért jelent meg, mert fontos vagy nekik! Lehet, hogy a vacsorát sem fogod tudni megenni, annyian mennek oda hozzád gratulálni, fotózkodni – és ez is egy plusz ok a meghatottságra.

  1. Egyedül akarsz majd lenni egy kicsit

Érzelmekből kicsit sok is lesz, ahogy eseményekből is, ezért biztosan vágyni fogtok rá, hogy néhány percre elvonulhassatok, akár egyedül, akár kettesben, kicsit átérezni azt, hogy mi jön majd ezután. Talán nem is gondolnád, de ezek lesznek a legkülönlegesebb percek!

  1. Ki fogsz merülni

Már az esküvő előtti éjszaka sem aludtál, az utolsó pillanatig gondolkodtál az ülésrenden, reggel még egy kicsit összevesztél anyukáddal, és egyáltalán, teljesen kimerít az izgalom. Nagy szükséged lenne egy kis alvásra, de persze ez most lehetetlen, úgyhogy a legtöbb, amit tehetsz, hogy a szemed alatti karikákat megpróbálod korrektorral eltüntetni.

  1. Nem minden fog úgy menni, ahogy eltervezted

Valami nem sikerül, lehet ez kis, vagy nagy dolog, de te csak arra figyelj, hogy nagyban, összefüggéseiben nézd az eseményeket. Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket: könnyen meg tudod oldani a problémát? Fog ez számítani hosszútávon? A vendégek ettől még jól érzik magukat? Te még jól érzed magad? Ha ezekre könnyen megnyugtató választ tudsz találni, akkor ne izguld túl a dolgot, rendben lesz minden.

  1. A legkülönlegesebb pillanat akkor jön majd, amikor egyáltalán nem számítasz rá

Teljesen biztos, hogy életed nagy napját valami váratlan pillanat fogja bearanyozni. Egy lopott pillanat együtt, egy ölelés apukádtól, egy kollégád meglepetésbeszéde – ezek mind olyan pillanatok lehetnek, amikre talán a legszívesebben emlékszel majd.

  1. Máshogy fogod érezni magad

Lehet, hogy évek óta együtt éltek, de mégis, ahogy hivatalossá válik a kapcsolatotok, máshogy fogod érezni magad benne. Valahogy komolyabbnak fog tűnni az egész – ami nem csoda, mert ezentúl komolyabb is lesz.