Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > 10 idegesítő mondat, amitől falra mászol esküvőszervezés közben

10 idegesítő mondat, amitől falra mászol esküvőszervezés közben

Az esküvő nemcsak a jegyes párnak fontos, de a közvetlen családnak, és a rokonoknak is. Imádjuk, szeretjük őket persze, de van az a pont, amikor az agyunkra megy az a számos idegesítő mondat, legyünk őszinték! Most olyan a fejetek, mintha egy szimfonikus zenekar minden tagja a mit, hova, mikor, mennyiért, mennyiből, kinek, hogyan, hány darabot, milyen színűt –kérdéseket játszaná? Miközben a szólista üvöltve énekeli a „Rohamosan fogy az idő, mindjárt itt az esküvő, te jó ég” című nótát, és erre még a rokonok is beszállnak a vokálba?

Animacik
Hirdetés

Kórusban éneklik az idegesítőbbnél idegesítőbb kérdéseket, és hirtelen arra lesztek figyelmesek, hogy ti vagytok a karmester, de nem tudjátok vezényelni a rokonságot? Megértjük, min mentek keresztül! Összegyűjtöttük a legártatlanabb, mégis legbosszantóbb kérdéseket, amikkel esküvőszervezés közben tuti találkozni fogtok! Induljon hát a kottázás!

10 idegesítő mondat – A jó szándék vezérel

Higgyétek el, mindenki a legjobbat akarja nektek. Mégis, az örömszülők túlizgulnak mindent, a nagyszülők a régi hagyományok betartását várják el, a koszorúslányok főszerepet szeretnének… Mindenkinek van legalább egy tucatnyi kérdése, amivel előszeretettel bombáz titeket esküvőszervezés közben. Vértezzétek fel magatokat előre, mert az egyetlen módszer, hogy leszereljétek őket, a magabiztosság.

Kategóriafüggetlen banner

Ha egyetlen kérdésre is bizonytalan választ adtok, ne adj’ Isten azt meritek mondani, hogy: „Nem tudom, ezen még nem gondolkodtunk”, akkor végetek!

Vigyázzatok, biztos lesz, aki megsértődik, ha nem azt a választ hallja, amit szeretett volna, de mindig legyetek határozottak és őszinték, csak így fog megszületni a ti álmaitok napja!

Amitől valóban falra mászol

Természetesen nem biztos, hogy megkapjátok mindegyik kérdést az esküvőszervezés alatt, de higgyétek el, a legtöbb szituáció, kérdés, óhaj-sóhaj miegymás, szinte minden családban életre kel. Elő a túracipővel, kezdődjön a falra mászás! Humorérzéket hoztatok magatokkal?

1. Ugye nem lesz hosszú a ceremónia?

  • Nem, dehogy lesz hosszú! Csak három vers, négy dal, öt zsoltár és néhány szívhez szóló monológ részlet az anyakönyvvezetőtől. Ugyan már! Szerintetek mi órákig akarjuk húzni?

2. Remélem a szomszéd Marika lányának, az unokahúgának a férjének a testvérét nem felejtettétek ki a vendéglistáról!

  • Dehogy felejtettük ki! Az egész utca meg lesz hívva az esküvőre, nem baj, hogy nem is ismerjük őket! Amúgy, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mikor nyertünk a lottón?

Zenék polgári szertartásra

3. Lesz töltött káposzta éjfélkor? Nehogy éhesen maradjon a násznép!

  • Töltött káposzta, húsleves, rántott hús… Külön disznóvágást ne szervezzünk az esküvő miatt? Ne aggódjatok, lesz mit enni, és semmi sem lesz aszpikban!

4. Édes lányom, ebből a ruhából kint van mindened! Az én menyasszonyi ruhám garbós volt, és hosszú ujjú, miért nem veszed fel azt?

  • Köszönöm, de a tiéd csak azért nem jó, mert nem biztos, hogy ideális a szabadtéri szertartáson, nyáron, mert félek, hogy elájulnék a negyven fokban. Ja, és nem azért, mert a divat változott egy kicsit az elmúlt évtizedekben, és nem szeretnék úgy kinézni, mint egy krumplis zsák… Á, véletlenül sem azért!

5. Mi lenne, ha az unokatesód énekelne egyet az esküvőn? Tudod, milyen szép hangja van, és amúgy is sokszor jár karaokézni!

  • Hogyne! Mi lenne, ha ő énekelné végig a lagzit, így zenekart se kéne hívni? Sőt, nyugodtan vegyen fel fehér ruhát, nehogy bárki is rám figyeljen helyette!

magyar zene esküvőre

6. Mi lesz, ha nem lesz elég jó a hangulat, és unatkozni fog a násznép? Van egy ismerősöm, elég vicces fiú, meghívhatnátok vőfélynek!

  • Nem tudom, majd fejre állok, hátha nevetnek, és amúgy igazad van, teljesen felesleges profi ceremóniamestert vagy vőfély hívnunk, hisz vicceskedni mindenki tud… Amúgy, köszi, hogy megkérdezted, most sokkal kevésbé parázok ezen!

7. Figyi, ugye elég csinos lesz a koszorúslány ruha? Csak, mert remélem az esküvőtök után már nem leszek szingli!

  • Hogyne, természetesen! Sokkal nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a ti ruhátokra, mint a menyasszonyi ruhára! Sőt, ha annyira bejön a dolog, hogy ott helyben szerelemre lobbansz valakivel, nyugodtan összeházasodhattok ti is velünk aznap!

Kinek illik fizetni a koszorúslányok ruháját

8. Kéne valami nagyon látványos az esküvőtökre, mert az egyik ismerősöm egész nyáron azzal dicsekedett, hogy a lánya lagziján milyen produkciók voltak!

  • Na, akkor nagyon fontos, hogy a mi esküvőnk felülmúlja az övükét, hisz tudjuk jól, hogy ez sokkal fontosabb, mint, hogy mi mit szeretnénk! Lehetnének tűzzsonglőrök, egzotikus állatok, vagy kiugorhatnánk egy repülőgépből, az elég látványos antré lenne, nem? Nem számít, hogy félek a tűztől, sírva fakadok, ha meglátok egy kígyót, és tériszonyom van. A lényeg, hogy legyen mivel dicsekedni!

9. Jól meggondoltátok ezt az esküvőt? A házasság komoly dolog ám!

  • Nem mondod! Tényleg? Pedig én azt hittem, hogy ez az esküvő olyan lesz, mint az oviban, de most hogy nézem, ez az eljegyzési gyűrű nem is gumicukiból van! Ajjaj! Amúgy nagyon rendes vagy, hogy ezt pont az esküvő előtt 3 nappal kérdezed meg!

10. Na, akkor az esküvő után jönnek az unokák, ugye?

  • Persze, rögtön az esküvő után egy héttel! Hisz minek kiélvezni a mézes heteket, nem? De ne aggódjatok, mindenről beszámolunk majd…

Menyasszony mosoly

Fogadni mernék, hogy mindenki találkozott így, vagy úgy, legalább egy olyan kérdéssel, amire szíve szerint valami hasonló választ adott volna, de nagyot nyelt, és szépen finoman megköszönte a jószándékot… Sose felejtsétek el, hogy persze fontos tekintettel lenni a násznépre, barátokra, rokonokra, de ez akkor is a ti nagy napotok!

És, ha megkérdezitek a szüleiteket, nagyszüleiteket, biztos ők is kikérték maguknak anno, hogy mindenki beleszóljon az esküvőjükbe. Így már mindjárt könnyebb lesz megtalálni a közös hangot!

Animacik Billboard

Témába vág

Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket! 2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek. A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a...
Nászút szervezése – Lépésről lépésre Ha épp most készültök hátradőlni kényelmes karosszéketekben, hisz megvan a ruha, a dekor, a köszönőajándék és miegymás, gyorsan pattanjatok fel, rázzátok meg magatokat, ugyanis vissza van még egy nagyon fontos dolog, a nászút szervezése! ...
Esküvői gratuláció, esküvői idézetek Ahhoz, hogy az esküvői gratuláció és az esküvői idézetek legalább olyan frappánsak legyenek, mint maga a nászajándék, törekedni kell arra, hogy a jókívánságok személyre szólóak legyenek. Ebben segítünk most nektek! Esküvő...
Örömszülő feladatok – Tippek és tanácsok Mindig azt mondjuk, hogy egy esküvő főszereplője a menyasszony – ja, meg persze a vőlegény, de ne feledkezzünk meg az örömszülőkről sem, és persze az örömszülő feladatok kijelöléséről sem! Ha a menyasszonyoké a legjobb női főszereplőnek járó ...
Esküvői ajándék kiválasztása – Tippek, és típusok Esküvőszervezés idején a megfelelő esküvői ajándék kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz az ifjú pár számára, mint a meghívott vendégeknek. Segítünk eligazodni az esküvői ajándék típusok tengerében! Bár először valószínűleg a nászajándék ju...
Környezettudatos esküvő – Tuti tippek egy „green wedding”-hez! Ahogy a régészek keresik az ókori élőlények lábnyomait, úgy kutatjuk mi is, hogy lehetne csökkenteni egy esküvő ökológiai lábnyomát. Manapság egyre többször halljuk a környezettudatos esküvő fogalmát, azaz a green wedding-et (zöld esküvőt). ...
Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...
Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben! Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone...
Ruhatippek téli esküvőre – Hogy a vendégek se fázzanak! Bár a legtöbb esküvőt nyáron tartják, vannak olyan bátor jelentkezők, akik párjuk mellet a téli tájba is szerelmesek, ezért szeretnék akár térdig érő hóban kimondani a boldogító, és ez esetben szívet – és testet melengető igent. Igaz, ezeken az esküv...
10 fantasztikus tipp, amivel mesés lesz egy téli esküvő! Havas táj, meleg fények és meghitt hangulat. Egy téli esküvő elképzelhetetlen ezek nélkül, főleg akkor, ha valóban olyan szerencsések vagytok, hogy a téli esküvőtök időpontjában is éppen havazik. Bármennyire hihetetlennek tűnik, igen sok pár gondolja...