Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > 15 esküvői trend, ami tarol majd 2019-ben!
Esküvői trend

15 esküvői trend, ami tarol majd 2019-ben!

Ha ti is azok közé a menyasszonyok közé tartoztok, akiknek 2019-ben lesz a nagy napja, biztosan kíváncsiak vagytok arra, hogy mi lesz az esküvői trend jövőre, mi határozza majd meg a divatot. A tervezők és a szolgáltatók már pontosan tudják, hogy mitől döglik majd a légy, az ételektől és a virágoktól kezdve az öltözködésig és a dekorációig.

Itt van máris 15 esküvői trend, amely garantáltan népszerű lesz 2019-ben!

Kategóriafüggetlen banner

1. A lila árnyalatai

A lila színt eddig is nagyon kedvelték a menyasszonyok, de 2019-ben egyenesen kötelező lesz valahogyan belecsempészni a nagy napba. Mindegy, hogy milyen árnyalatra szavaztok, a lényeg, hogy a lila visszaköszönjön az esküvői dekorációban, a koszorúslányok ruháján és a menyasszonyi csokorban is.

 

2. Közelebb a természethez

A rusztikus stílust kedvelő párok biztosan odalesznek attól a hírtől, hogy jövőre beköltöznek a természetes színek, és a természetes formák az esküvők helyszínére. Sőt! A zöld növények használata és a természetközeli hangulat elképesztően divatos lesz, ezért ha kedvelitek ezt a stílust, akkor 2019-ben ragaszkodjatok hozzá az esküvőtökön is!

 

3. Fényfestés

A fényfestés lesz 2019 egyik legnagyobb durranása, mivel napjainkra egyre inkább hozzáférhetővé válik a párok számára, és már közel sem számít akkora luxusnak, mint néhány évvel ezelőtt. A fényfestéssel szó szerint átalakíthatjátok a termet, illetve a színeket, az árnyékolást és design elemeket is kiválaszthatjátok.

 

4. Dáliák

A 2019-es menyasszonyok legjobb barátja a dália lesz, Joan Wyndrum szerint legalábbis biztosan. Hogy miért? Nos, ezeket a virágokat roppant könnyű elrendezni, széles a színválasztékuk és a dús rétegek miatt is elképesztően jó választásnak bizonyulnak. Azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik egy romantikus csokorra vágynak, egy kis szeszéllyel.

 

5. Drónok

A drónok használata az egyik legnagyobb esküvői trend, és így marad ez 2019-ben is. Ezekkel a masinákkal sokkal részletesebb, és tartalmasabb felvételeket lehet készíteni, mintha csupán a földön örökítenék meg az esküvőtök legszebb pillanatait. Ma már nagyon sok fotós és videós dolgozik drónnal, ragaszkodjatok ti is hozzá.

 

6. Merész viseletek férfiaknak

Álljatok félre, kedves koszorúslányok, mert jövőre igen izgalmas esküvői trend vár a férfiakra. Bizony, a kockák, a virágminták és a finom pöttyök eddig csak önmagukban hódítottak, ám ezentúl keverhetitek is őket egymással. A színeknek, és a feltűnő mintáknak köszönhetően sokkal jobban kitűnnek majd a tömegből, de fontos, hogy megfelelő legyen az összhang és a színek játéka.

 

7. Telefon nélküli szertartások

Egyre több pár kéri arra a násznépet, hogy a polgári és az egyházi szertartás alatt ne fényképezzen vagy videózzon, csak élvezze a pillanatot. Az esküvői fotós és videós minden olyan jelenetet meg fog örökíteni, amire aztán jó lesz visszaemlékezni a hideg téli estéken, és így munka közben nem zavarja majd őket a folyamatos kattintgatás, illetve a vendégeknek is csak a párra kell figyelnie.

 

8. Izgalmas asztali dekoráció

Nem muszáj a hagyományos asztaldíszítéshez és terítéshez ragaszkodnotok, csak az a fontos, hogy a tányérok passzoljanak egymáshoz színben és stílusban. Használjátok a fantáziátokat, és nyúljatok bátran a legkülönlegesebb mintához, egy kis rafinéria minden terítéket fel tud dobni.

 

9. Tiarák

Természetesen a hercegi esküvő után a tiarák ismét színre lépnek, mivel a menyasszonyok olyan sugárzóan szépek és stílusosak szeretnének lenni az esküvőjükön, mint Meghan és Katalin hercegnő. Nektek is tetszenek ezek a fejdíszek? Viseljétek őket egy meseszép fátyollal, és egy hozzá illő, szolid nyaklánccal vagy fülbevalóval.

 

10. Apró falatok

A hagyományos ültetett vendéglátás továbbra is örök kedvenc marad a párok és vendégek körében, de a legújabb esküvői trend szerint megvariálhatjátok a menüt, így a hatalmas adagok helyett apró falatokkal láthatjátok vendégül a násznépet. Hatalmas kihívásnak tűnik egy ilyen menü kiválasztása? Simán megoldjátok, csak keressetek egy profi cateringes céget, aki a segítségetekre lesz ebben!

 

11. Mélyebb árnyalatok

2019-ben a hagyományos rusztikus és pasztellszínek helyett a fényesebb, vagy mélyebb árnyalatok hódítanak majd. Rengeteg álomszép szín közül választhattok, nézegessétek bátran a színskálát.

 

12. Hatalmas ültetési kártyák

Eddig a kicsi, szolid és letisztult ültetési kártyák bizonyultak a legnépszerűbbnek a lagzik helyszínén, mostantól azonban a nagy, és feltűnő kártyák is felírják magukat a térképre. Ez az esküvői trend talán nem olyan hangsúlyos, mint a menyasszonyi csokor virágainak kiválasztása, de elképesztően mutatós lehet az asztalokon a sok összeillő, feltűnő kártya. Hogy tetszenek?

 

13. DIY ételállomások

Az esküvői menük és a desszertek évről évre egyre kreatívabbak lesznek, a legújabb esküvői trend szerint pedig 2019-ben saját kézzel is elkészíthetitek a csokitornyokat, gyümölcstálakat és szökőkutakat!

 

14. Függő virágdíszek

Ezek a virágdekorációk töretlen népszerűségnek örvendenek. Egyrészt azért, mert iszonyatosan mutatósak, ahogyan a plafonról lecsüngnek a tánctér és az asztalok fölé, másrészt pedig kevés helyet foglalnak. Ugye ti is odavagytok értük?

 

15. Ezüst és króm

Valószínűleg több ezüstöt és krómot fogtok látni 2019-ben, ezek ugyanis az arany és a rosegold helyett sokkal divatosabbak lesznek jövőre. A csillogás maradhat, csak a színek változnak. Elégedettek vagytok ezzel az esküvői trenddel? Szerintünk egy kis újítás bőven belefér az esküvők világába!

Kristinus

Fotók: Shutterstock

Forrás: www.shefinds.com