Az esküvői trend évről évre változik, ennek köszönhetően a színek és a stílusok mellett a szolgáltatások palettája is folyamatosan frissül, változik, megújul. A következő rendhagyó esküvői szolgáltatások hozzájárulnak ahhoz, hogy a nagy nap még hangulatosabb és felejthetetlenebb legyen, mint ahogyan elképzelted.

SelfieMe – Egy fotógép, amivel minden szelfi telitalálat!

SelfieMe Fotógép esküvő

Az esküvői kiegészítők között az egyik legnépszerűbb az a SelfieMe fotógép, amely úgy készít szelfit a násznép tagjairól, hogy bárkinek szelfibotot kellene tartania a kezében. A SelfieMe hangulatosabbá teszi a lánybúcsút és a legénybúcsút, a nagy napon pedig vidám, és vicces képeket készít a családról, a barátokról, de még a kollégákról is.

Érdekel

A fotógéppel készített képeket elküldhetjük magunknak e-mailben, kinyomtathatjuk, de akár azonnal fel is tölthetjük Instagramra, hogy megmutassuk, milyen esküvői szettet választottunk a nagy napra. Az összes fotó és GIF még egy hónapig ingyenesen letölthető, ráadásul a gép egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen esküvői helyszínen remekül mutat, és a vakunak köszönhetően sötétben is szuper képeket készít.

A SelfieMe fotógép nem csak szórakoztatja a násznépet, de emlékezetessé teszi a lagzit is, ahol garantáltan készül néhány olyan közös kép, amire még évek múlva is öröm lesz ránézni.

Cake Norell – Káprázatos torták, minőségi alapanyagokból

Cake Norell esküvői torta

Régen elmúlt már az az idő, amikor megelégedtünk a hagyományos esküvői tortákkal!  Napjainkban az esküvői torta készítés művészetté nőtte ki magát, szebbnél szebb tortákkal találkozunk az Instagramon, és a Pinteresten egyaránt. A Cake Norell esküvői torták ráadásul nem csak gyönyörűek, de kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, maximális szakértelemmel, és ami talán a legfontosabb, szenvedéllyel.

Érdekel

Legyen szó esküvői tortáról, sütemény-köszönőajándékról, sütifagyiról vagy éppen sütinyalókáról, a Cake Norell olyan színekkel és formákkal dolgozik, amit a legkevésbé sem nevezhetünk hagyományosnak. Persze a desszerteknél a megkapó külső mellett az ízvilág is elsődleges szempont, gondoljunk csak a levendulás fehércsoki variációra!

A sok látványos cukorgyöngy, fondant rózsa, hullámfodor, és csokicsurgatás pedig már csak – ahogyan mondani szokták – hab a tortán.

Velük garantáltan egyedi minden szertartás! – Szertartas.com

Szertartásvezető Szövetség

A szertartásvezető nem hivatali személy, így nincs hivatali időhöz kötve, ennek köszönhetően rendhagyó helyszínen, akár különleges időpontban is összeadhatja a párokat. Jól hangzik, nem igaz?

A szertartás.com olyan szertartásvezetőket fog össze, akik hasonló célok, és értékek mentén végzik a munkájukat, kellően rugalmasak, és idegennyelvű szertartások esetében tökéletesen beszélik a választott nyelvet. A csapat a minőségi szolgáltatást tartja a legfontosabbnak, ezért egy napra, egy szertartásvezető csak egy esküvőt vállalhat, így csak azzal a párral foglalkozik, aki aznap előtte köti össze egymással az életét.

Érdekel

A folyamatos fejlődés iránti vágy, illetve a tapasztalatok összegyűjtésének köszönhetően több száz sikeres és felejthetetlen esküvői ceremónia van a csapat háta mögött, mégis minden esemény egyedi és különleges.

A párral egyeztetett szöveg stílusa, és hangulata, a személyre szabott szertartás és a szertartásvezető személye garancia arra, hogy a párok a legkevesebb kompromisszummal élhessék meg a nagy nap minden pillanatát, és így kössék össze az életüket a család, és a barátok jelenlétében.

Style Event Lounge – Panorámás esküvői helyszín gourmet fogásokkal

Style Event Lounge esküvői helyszín Sopron

Egy hangulatos és stílusos esküvői helyszín kincset ér, hiszen minden pár számára az egyik elsődleges szempont az, hogy megtalálja a számára tökéletes helyszínt a szertartáshoz, és a lagzihoz.

A Style Event Lounge Sopron mellett, Kópházán található, és a kiváló borok és minőségi ételek finom összehangjával várja a kulináris finomságok és a sátras esküvők szerelmeseit.  A Style Catering saját konyhájából kerülnek ki a minőségi alapanyagokból készült ételek, a borválasztásról pedig Payrits Attila borász gondoskodik.

Érdekel

Az elegáns rendezvénysátor a Payrits Borászatnál épült fel, ahonnan bámulatos panoráma nyílik a Soproni-hegységre, amely az esküvői fotózáshoz is remek hátteret biztosít. Az esküvői helyszínen az elegáns környezet és a gasztroélmények mellett komplett fény és hangtechnika, illetve fotobox és virágfal várja a párt, és a násznépet.

Majesty Wedding – Esküvőszervezés stressz nélkül!

Majesty Wedding

Egy esküvőszervező leveszi a pár válláról a szervezéssel járó stresszt, gondosan ügyel arra, hogy a szervezés minden folyamata gördülékenyen történjen, koordinálja a szolgáltatók munkáját, a nagy napon pedig felügyeli, hogy minden a tervezett menetrend szerint alakuljon.

A Majesty Wedding Esküvőszervezésnél a legfontosabb szempont mindig az, hogy az esküvő olyan hangulatú és stílusú legyen, amilyet a pár megálmodott magának. Egy személyes találkozó alkalmával sor kerül a megfelelő csomagajánlat kiválasztására, majd megkezdődik az egyeztetés a részletekkel kapcsolatban. A Majesty kiváló kapcsolatot ápol azokkal az esküvői szolgáltatókkal, akik a minőségi munka mellett tették le a névjegyüket, emellett a költséghatékony megoldások is fókuszba kerülnek.

Érdekel

Az esküvőszervezés mellett ráadásul leány-, és legénybúcsúk szervezését is vállalják, hogy ne csak a nagy nap hangulatáról gondoskodjanak, hanem a felejthetetlen leány- és legénybúcsús élményről is.

A trendkövető esküvői szolgáltatások száma természetesen végtelen, így biztosak lehetünk abban, hogy bármikor is lesz a nagy nap, a rendhagyó szolgáltatások számunkra, és a násznép számára is mindig tartogatnak majd különleges pillanatokat.

Borítókép: Style Event Lounge

(X)