Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > 7 esküvői tipp Meghan Markle nagy napjáról!
7 esküvői tipp Meghan Markle nagy napjáról

7 esküvői tipp Meghan Markle nagy napjáról!

Hosszú hónapokkal a hercegi esküvő előtt már azt találgatta a világ, hogy vajon milyen menyasszonyi ruhát visel majd Meghan Markle az esküvőn, milyen ékszerei lesznek, ki készíti el az esküvői tortát, és melyik vendég miben érkezik a szertartásra. Harry herceg és Meghan Markle esküvőjét több millióan nézték élőben, hogy mindezekre a kulisszatitkokra és izgalmas kérdésekre megkapják a választ.

Ti is előszeretettel kattintottatok minden olyan hírre, amely az esküvő részleteivel foglalkozott? Nem csodáljuk! Ne gondoljatok hatalmas nagy bravúrra, apró trükkök és praktikák kellenek csupán ahhoz, hogy Meghan hercegné bőrébe bújhassatok a nagy napon.

Máris mutatunk 7 dolgot, amit érdemes lesz megfogadnotok, ha olyan csodás esküvőre vágytok, mint Meghan Markle.

Kategóriafüggetlen banner

10 esküvői tipp Meghan Markle nagy napjáról!

1. A menyasszonyi ruha

Persze hogy a ruhával kezdjük, mivel mással? Meghan ruhája mellett egy hatalmas kérdőjel volt szinte a szertartás kezdetéig, gyakorlatilag semmit nem lehetett tudni róla azon kívül, amit az etikett miatt már eleve feltételezni lehetett. Amikor azonban Meghan kilépett a Rolls Royce Phantomból, megcsodálhattuk a nehéz szabású, csónaknyakú, visszafogott francia Givenchy menyasszonyi ruhát, ami minden bizonnyal sok leendő menyasszony számára nyújt majd inspirációt!

Apropó! Tudjátok, hogy a 2019-es évre több hasonló Meghan-ruhát álmodtak meg a tervezők? Bátran nézelődjetek közöttük!

2. A fátyol

Nos, igen, Meghan fátylára még évek múlva is emlékezni fogunk. Az 5 méter hosszú fátylat a csipke szegély igazán egyedivé tette, arról nem beszélve, hogy milyen elegáns és romantikus jelenet volt, ahogyan Meghan végigvonult benne az oltár (és Harry) felé. Ha szeretnétek feladatot adni a koszorúslányoknak, akkor bízzátok rájuk a fátyol elrendezését, miután kiszálltatok a kocsiból – egy ilyen hosszú fátyol ugyanis biztosan össze fog gabalyodni minden járműben.

3. A tiara

Ti is szívesen viselnétek tiarát a menyasszonyi ruhához, akárcsak a brit királyi család női tagjai? Meghan Mária brit királyné – II. Erzsébet nagyanyja – egykori fejdíszét viselte az esküvőn, és bár ti valószínűleg egy szerényebb darabot fogtok választani, ezért ne csüggedjetek! Rengeteg csodaszép tiara közül választhattok, hiszen az elmúlt években egyre népszerűbb ez a fejdísz a menyasszonyok körében.

Gondoltátok volna?

A tiara közepén látható brosst 1893-ban kapta ajándékba Mária, a köré épített fejdísz végül 1932-ben lett kész teljesen.

4. Ékszerek

Meghan esküvői ékszerei a tiara miatt igen visszafogottak voltak, ám miután a hercegné átöltözött a fogadásra egy másik hófehér menyasszonyi ruhába, a ruha mellé egy igen feltűnő ékszert viselt. Tudjátok már, hogy mire gondolunk, igaz? A ruhához azt a világoskék gyűrűt viselte, ami korábban Diana hercegnének a védjegye volt.

Tipp!

Ha van olyan (családi) ékszeretek, ami nagyon közel áll a szívetekhez, nyugodtan viseljétek a nagy napon, akár úgy, mint egy „valami régi” darabot a ruha mellé.

5. A második ruha

A Frogmore House-ban tartott fogadásra Harry és Meghan is átöltözött, és bár Harry szmokingja mellett sem mehetünk el szó nélkül, Meghan Stella McCartney ruhája azonnal elrabolta a szívünket. Két ruha is megtetszett nektek, és nehezen tudjátok eldönteni, hogy melyiket viseljétek a nagy napon? Nyugodtan lehet két menyasszonyi ruhátok is.

Meghan példáján okulva csak nyerhettek azzal, ha két ruhában is megcsodálhat benneteket a násznép!

6. Bensőséges, romantikus hangulat

Bár Harry és Meghan esküvőjének közvetítését rengetegen nézték szerte a világon, ha láttátok a szertartást, akkor tudjátok, hogy nagyon romantikus pillanatoknak lehettünk szemtanúi a nagy létszámú násznép és a hatalmas tömeg ellenére is. Amennyiben sok vendég vesz részt a ti esküvőtökön is, és aggódtok amiatt, hogy nem lesz elég meghitt a nagy nap, gondoljatok csak Harry és Meghan esküvőjére!

Ha nekik sikerült kizárólag egymásra koncentrálni a nagy napon, akkor nektek is fog. Ebben senki és semmi nem akadályozhat meg benneteket!

7. Gáláns nászajándék tippek

A királyi családban az a szokás, hogy a menyasszony és a vőlegény ír egy nászajándéklistát a násznép számára, ám Meghan és Harry egészen másképp döntött. Arra kérték a vendégsereget, hogy támogassák hét, a szívükhöz igen közel álló alapítvány egyikét. Ti is hasonlóra vágytok? Szívesen jótékonykodnátok? A hercegi párhoz hasonlóan kérjétek meg a násznépet ugyanerre a kedves gesztusra!

Kristinus

Meghan olyan elképesztően szép ruhát választott a nagy napra, és annyira imádtuk a pár szerény és bensőséges esküvőjét, hogy arra biztatunk benneteket, hogy lessétek el a trükkjeiket. Meghoztuk a kedvet a saját hercegi esküvőtökhöz?