Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > 9+1 esküvői kérdés, ami a könyöködön jön ki
9+1 esküvői kérdés, ami a könyöködön jön ki

9+1 esküvői kérdés, ami a könyöködön jön ki

9+1 esküvői kérdés, ami a könyöködön jön ki. Ugye tudjátok, hogy nem vagytok egyedül abban az örök körforgásban, amikor a rokonok megkérdőjelezik minden egyes döntéseteket az esküvőszervezéssel kapcsolatban? 100 százalékig biztosak vagyunk abban, hogy szinte minden párnak meg kell küzdenie a kényelmetlen kérdésekkel, a kínos csenddel és a hosszas magyarázkodással. Íme, itt sorakoznak a „kedvenc” kérdéseitek, és a rövid választ rájuk!

Kategóriafüggetlen banner

9+1 esküvői kérdés, ami a könyöködön jön ki

1. #válás 

“Ugye tudjátok, hogy minden második házasság válással végződik? Biztosan szükségetek van arra a darab papírra? Nem vagytok így boldogok?”

Válasz – Igen, nagyon rosszak a statisztikák, és mi is rengeteg elvált párt ismerünk, de mi arra készülünk, hogy együtt fogunk megöregedni. Te aztán tudod, hogyan kell meghozni az ember kedvét a házassághoz!

2. #lefogszaddigfogyni? 

“Hát, biztosan nagyon szép leszel menyasszonyként, de nem gondolod, hogy egy picit még le kellene adni itt-ott? Nem mintha nem lennél így is tökéletes – nekünk az vagy!!! – de az esküvői képeken meglátszik majd az a kis felesleg is!”

Válasz – Képzeld, pontosan az a cél, hogy az a kis felesleg minden fotón nagy hangsúlyt kapjon. Direkt erre gyúrok, de azért köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem!

3. #atyaégdesoványvagy

“Hát kilátszik az összes bordád, jó lesz egyáltalán rád valamilyen menyasszonyi ruha? Jó lenne, ha híznál egy kicsit, mert az arcod is egészen be van esve, a karod meg olyan vékony, mint a kisujjam. Tessék jó sokat enni, és felejtsd el ezt a madáreleséget. Ide egy kiadós csülökpörkölt kell!”

Válasz – Tizenhat éves korom óta 53 kiló vagyok, és kicsattanok az egészségtől. Megtaláltam a tökéletes menyasszonyi ruhát, és gyönyörűen mutatok benne, majd meglátod!

4. #biztoskellez?

“Szükségetek van ceremóniamesterre? Esküvőszervező? Hát az meg micsoda? Ha adtok nekem 20 percet, a kisujjamból kirázom a szakmát, nem kell ezért felvenni valakit! A Józsiék esküvőjén se volt, mégis megoldottak mindent!”

Válasz – Az esküvőszervező ma már legalább annyira elfogadott szolgáltató, akárcsak a ceremóniamester. A Józsiék esküvőjén tényleg nem volt semmi gond, csak a fele násznép lemaradt a polgári esküvőről, mert nem találtak oda a házasságkötő terembe. Mi arra vágyunk, hogy mindenki hallja, amikor kimondjuk az igent.

Animacik
Hirdetés

5. #mindendrága

“Hát én ennyi pénzt biztosan nem költenék el se dekorációra, se ruhára. Nem tudom, nektek miért nem felel meg az, ha rám bízzátok a díszítést…a Kati pedig majd megvarrja a ruhátokat – a nadrágokat is mindig ő hajtja fel!”

Válasz – Nagyon szépen köszönjük a segítséget, de szeretnénk mi magunk felkeresni egy szolgáltatót, aki feldíszíti a helyszínt, nem terhelnénk téged soha ennyi munkával. Ami pedig a ruhát illeti, Kati tényleg szépen felhajtotta a nadrágot, csak azóta rövidnadrágnak használom. Egy esküvői ruhaszalonban tökéletesen méretre igazítanak minden menyasszonyi ruhát, hogy a profi varrónőkről ne is beszéljünk.

6. #minekafotós

“Miii??? Hogy mennyiiii?? 200.000 forint csak a fotósnak, és ebben még a videó vagy a drón sincs benne? Tegnap vettünk egy nagyon jó kis okostelefont a plázában, akár 200 kép is elfér a kártyáján. Mondjátok le azt a méregdrága fotóst, majd mi csinálunk rólatok néhány képet. A mi albumunkban is van 4-5 kép, az bőven elég!”

Válasz – Manapság meg kell fizetni a minőségi szolgáltatást. Egy profi fotós lehet, hogy sokba kerül, de legalább biztosak lehetünk benne, hogy nem csak 4-5 jól sikerült kép kerül majd az albumba. Amúgy láttad, hogy mennyibe kerül egy kiváló minőségű drón? Vagy kérjük meg a szolgáltatót, hogy a munkadíjon spóroljon?

7. #megkellhívni

“Apádat és engem nem érdekel, hogy nektek tetszik-e, vagy sem, de a Dezsőéket meg kell hívni a lagzira is, ha a fene fenét eszik is! Tessék, itt van egy lista, ezen rajta van mindenki, akit meg KELL hívnotok. Ha valakit nem ismertek, csak szóljatok, majd segítek rá emlékezni!”

Válasz – Már elkészítettük a vendéglistát, sőt, a nyomdában vannak a meghívók is. Köszönjük, hogy ti is foglalkoztatok a listával, de a keretünkbe nem fér bele több vendég, és mindenkit felírtunk a listánkra, aki annyira közel áll hozzánk, hogy meg szeretnénk vele osztani életünk legboldogabb pillanatait!

8. #enniakarok

“Nagyon remélem, hogy NORMÁLIS étel is lesz a lagzin, mert nem szeretnénk olyat látni az asztalon, amivel még eddig sosem találkoztunk. Amiket például az előbb felsoroltál, azok mind valamilyen fűízű fogásnak tűnnek. Nem fogunk éhezni?”

Válasz – Nem hinném, hogy éhezni fogtok, feltéve, ha tényleg megkóstoljátok a menüt. A fű ízét mi sem szeretjük, az ételek nem lesznek zöldek és csak akkor kell cserebogarat enni, ha a szarvasbogár nem ízlik!

9. #nemjóahelyszín

“Nekem nem annyira tetszik a helyszín, amit kinéztetek. Sokkal olcsóbbat is találtam volna nektek, olcsóbb menüvel és olcsóbb szállással. De ha ennyit akartok fizetni, felőlem csak nyugodtan. Mindez persze csak pénzkidobás, nem gondoljátok?”

Válasz – Nem, nem gondoljuk. Amikor az álomesküvőt terveztük, nem szerepelt a szótárunkban az olcsó szó, csak a minőségi és a korrekt. Árakban és szolgáltatásban egyaránt. De ha meg tudnád mondani, hogy hol juthatok olcsó buborékfújó utántöltőhöz, annak nagyon örülnék.

+1. #terhesvagy?

“Hát ti aztán jól összecsaptátok az esküvőszervezést! Netán terhes vagy?”

Válasz – Bár nem értem, hogy ennek a kérdésnek mi köze van az esküvőhöz, de ígérem, hogy még a férjemnek sem mondom el a jó hírt, amíg neked nem újságoltam el!

Ugye ti is találkoztatok már ehhez hasonló esküvői kérdésekkel? Nyilván egy picit eltúloztuk őket, de nagyon fontos, hogy tudjátok, hogy ez a ti esküvőtök lesz, a ti álmaitokkal és a ti elvárásaitokkal. Ragaszkodjatok hozzájuk bátran, és boldogan emlékeztek majd vissza a nagy napra!

Animacik Billboard

Témába vág

Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket! 2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek. A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a...
Nászút szervezése – Lépésről lépésre Ha épp most készültök hátradőlni kényelmes karosszéketekben, hisz megvan a ruha, a dekor, a köszönőajándék és miegymás, gyorsan pattanjatok fel, rázzátok meg magatokat, ugyanis vissza van még egy nagyon fontos dolog, a nászút szervezése! ...
Esküvői gratuláció, esküvői idézetek Ahhoz, hogy az esküvői gratuláció és az esküvői idézetek legalább olyan frappánsak legyenek, mint maga a nászajándék, törekedni kell arra, hogy a jókívánságok személyre szólóak legyenek. Ebben segítünk most nektek! Esküvő...
Örömszülő feladatok – Tippek és tanácsok Mindig azt mondjuk, hogy egy esküvő főszereplője a menyasszony – ja, meg persze a vőlegény, de ne feledkezzünk meg az örömszülőkről sem, és persze az örömszülő feladatok kijelöléséről sem! Ha a menyasszonyoké a legjobb női főszereplőnek járó ...
Esküvői ajándék kiválasztása – Tippek, és típusok Esküvőszervezés idején a megfelelő esküvői ajándék kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz az ifjú pár számára, mint a meghívott vendégeknek. Segítünk eligazodni az esküvői ajándék típusok tengerében! Bár először valószínűleg a nászajándék ju...
Környezettudatos esküvő – Tuti tippek egy „green wedding”-hez! Ahogy a régészek keresik az ókori élőlények lábnyomait, úgy kutatjuk mi is, hogy lehetne csökkenteni egy esküvő ökológiai lábnyomát. Manapság egyre többször halljuk a környezettudatos esküvő fogalmát, azaz a green wedding-et (zöld esküvőt). ...
Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...
Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben! Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone...
Ruhatippek téli esküvőre – Hogy a vendégek se fázzanak! Bár a legtöbb esküvőt nyáron tartják, vannak olyan bátor jelentkezők, akik párjuk mellet a téli tájba is szerelmesek, ezért szeretnék akár térdig érő hóban kimondani a boldogító, és ez esetben szívet – és testet melengető igent. Igaz, ezeken az esküv...
10 fantasztikus tipp, amivel mesés lesz egy téli esküvő! Havas táj, meleg fények és meghitt hangulat. Egy téli esküvő elképzelhetetlen ezek nélkül, főleg akkor, ha valóban olyan szerencsések vagytok, hogy a téli esküvőtök időpontjában is éppen havazik. Bármennyire hihetetlennek tűnik, igen sok pár gondolja...