Nektek mi jut eszetekbe egy állatos esküvő hallatán? Ha igazi állatbolondok vagytok, és együtt laktok két kutyával, négy macskával, egy aranyhörcsöggel, két papagájjal és még néhány ékszerteknőssel, akkor biztosan megfordult már a fejetekben, hogy igazi „állati” esküvőt kellene szerveznetek. Talán nem kell minden állatot magatokkal vinni, de egy-két kutyus vagy macska nem lehet akadály!

Kategóriafüggetlen banner

Állatos esküvő? Megőrultek ezek?

Van olyan része az esküvőnek, ahova nyugodtan vihetitek az állatokat, de azért jobb, ha a lagzira már nem cipelitek el őket. Lássuk be, elképesztően édesen fel lehet öltöztetni ezeket a kis jószágokat, és akár szerepet is szánhattok nekik a nagy napon. Egy szabadtéri polgári szertartáson „rájuk bízhatjátok” a gyűrűhordozást, vagy akár a vőlegény mellé is kísérhetnek benneteket.

Fátylas cicák, nyakkendős kutyák…

Csajok! Most kiélhetitek az összes kreatív öltöztetős fantáziátokat, és a jó ízlés határain belül fátylat tehettek a macskátokra, vagy akár tütübe is öltöztethetitek, a fiú kutyusokon pedig igazán jól mutat egy kis fekete csokornyakkendő! Biztosan azt gondoljátok, hogy elment a józan eszünk, de vannak olyan szolgáltatók, akik kisállat ünneplős ruhák készítésére szakosodtak éppen azért, mert egyre nagyobb rá az igény.

Honnan az ötlet?

Természetesen ez az őrület is Amerikából érkezett, de évekkel ezelőtt megvetette a lábát nálunk is, és egyre többen viszik magukkal a kis kedvencüket az esküvőre. Ez még talán nem is olyan nagy dolog kutyák vagy macskák esetében, de egy sor esküvői fotó igazolja, hogy szamarak, lovak, nyulak, birkák és még alpakák is rendszeres vendégei, sőt, aktív résztvevői a menyegzőknek. Ezután persze nem nehéz elképzelni, hogy mit szólhat a násznép, ha szembesétál velük a szertartás utáni állófogadáson mondjuk egy kismalac.

Esküvői fotózás állatokkal

Ha valóban nagyon közel áll hozzátok az otthoni kisállat felhozatal, nyugodtan vigyétek el őket az esküvői fotózásra is. Oltári vicces képek születhetnek, ha egy-két táblával, szalaggal vagy koszorúval felszerelkezve indultok neki a nagy kalandnak. Bízzatok a fotósban, higgyétek el, ha az ő instrukcióit követitek, remek képeket tehettek az esküvői fotóalbumba. Ez esetben persze lehetséges, hogy egy kicsit többe fog kerülni a fotózás, de az igazán jó minőségű képeken nem szabad spórolni, különben nincs is értelme belevágni.

Hirdetés

Ha ránk hallgattok, érdemes a kutyátok vagy a macskátok jelenlétével színesíteni a nagy napot, de ha megfogadtok egy jó tanácsot, az aranyhalakat azért otthon hagyjátok!