Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben!
Az év esküvői színe 2019-ben

Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone vállalat, hogy mi lesz az év színe a következő évben. Ugye kíváncsiak vagytok már, hogy mi határozza majd meg nagymértékben az esküvői trendeket? Akkor nem csigázzuk tovább a kedélyeket, mutatjuk, mi lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Kategóriafüggetlen banner

 

Az év esküvői színe 2019-ben

 

Mielőtt azonban átnyergelnénk 2019-re, muszáj elmondanunk, hogy a 2017-es és 2018-as év színét is nagyon szerettük, mert csodálatosan fel lehetett rájuk fűzni az esküvő kísérő színét (és ezzel az esküvő minden egyes apró részletét).

Animacik
Hirdetés

2017-ben ugyebár a levélzöld volt a tuti befutó, ez teret adott a virágkötőknek ahhoz, hogy a legkülönlegesebb zöld árnyalatokkal dobják fel a csokrokat. Így történhetett, hogy esküvői dekorációnak sok esetben komplett filodendron leveleket használtak fel.

2018-ban a menyasszonyok hatalmas kedvence, az ultraibolya volt a nagy sláger. Több ezer színmániás trendkövető menyasszony követte boldogan a divatot, így a lila lett számukra az év színe mellett az év esküvői színe is. Ha pedig a lila népszerű volt, akkor a 2019-es árnyalat még népszerűbb lesz, ugyanis (dobpergéééééés)

az év esküvői színe 2019-ben a ‘Living Coral’ fantázianevet viselő pasztell korall szín lesz.

 

 

Pasztell korall, az év színe

 

A 16-1546-os kóddal jelölt árnyalat nem véletlenül lett a 2019-es év színe. A Pantone vállalat választását a víz alatti élővilág gyönyörű teremtményei, a korallok és a pasztell korall árnyalatban pompázó halak ihlették.

A cég honlapján máris felfedezhetjük ezt a csodás árnyalatot, ahogyan az Instagram oldalát is elárasztották a ‘Living Coral’ árnyalatban pompázó fotók. Nem kell már sokáig várnunk, és bizonyára az esküvői szolgáltatók is elárasztják a piacot az ötletesnél ötletesebb pasztell korall dekorációs ötletekkel, a legszebb koszorúslány ruhákkal, és menyasszonyi kiegészítőkkel.

Korall esküvői szín

Ha elég bátrak és bevállalósak vagytok, akár a menyasszonyi cipőtök is pompázhat korall árnyalatban, de a menyecske ruhátok mindenképpen. Úgysem ragaszkodnak manapság a menyasszonyok a piros alapon fehér pöttyös ruháért, és üdítően változatos lehet a lila, a pink és a rózsaszín után egy csodás pasztell korall árnyalat.

Nézzük meg, hogy ha elég alaposak szeretnétek lenni, és legszívesebben mindenhova becsempésznétek a ‘Living Coral’ színt, mely területeken helyezhetitek előtérbe.

Év esküvői színe 2019

 

Korall színű esküvő

 

Ha ti vagytok azok a menyasszonyok, akik már első látásra beleszerettek a korall árnyalatba, akkor ez a kis lista bizony nektek szól. Mutatjuk, mit “csomagolhattok” korallba!

 

Az esküvői meghívó

A hófehér meghívók helyett már évek óta sokkal kelendőbbek a bézs, rózsaszín és menta árnyalatok. Ezentúl pedig valószínűleg korall színben pompáznak majd. Akkor vagytok igazán stílusosak, ha a meghívók mellett a menülapokon, az ültetőkártyákon, a nászajándékos perselyen és a köszönőajándékokon is visszaköszön ez a szín.

Korall színű esküvő

 

Esküvői torta és kiegészítők

Ahogyan már utaltunk rá, a menyasszonyi cipő és a menyecske ruha mellett más kiegészítőket is választhattok korall színben. Ilyen az ékszer, vagy a virágkorona, de akár egy komplett virágfalat is megálmodhattok magatoknak.

Az esküvői torta dekorációjánál pedig tulajdonképpen bármit kérhettek, egy profi cukrász hihetetlen műalkotással nyűgözi majd le a vendégeket!

Korall esküvő

 

Menyasszonyi ruha

Egy menyasszonyi ruha általában hófehér vagy ekrü színű, de egy ombre ruha is fantasztikus választás lehet, ha nem féltek kipróbálni. Ha nem az első esküvőtökre készültök, és nem szívesen viseltek fehér ruhát, akkor pedig egy tetőtől talpig korall darab lesz a tuti befutó.

Nem lehet rossz döntés, mert minden bőrtípushoz jól áll, nem véletlenül mondtuk, hogy nagy kedvenc lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Jó tanács! 

Gondoljatok a koszorúslányokra is. Választhattok nekik is korall árnyalatú darabot, akár úgy is, hogy más-más ruhahossz és szabás jellemzi a ruhákat. A lényeg az összhang!

az év színe 2019-ben

 

Virágok, virágdekoráció

A menyasszonyi csokor, a dobócsokor, a vőlegény, a tanú és az örömapák kitűzője, a helyszín virágdekorációja és a lakodalom helyszíne is csodás lesz korall színben, csak egyeztessetek egy virágkötővel és egy dekoratőrrel.

Tipp! 

Ha a virágdekorációval kapcsolatban szeretnétek további ötleteket kapni, kattintsatok ide!

Korall dekoráció

 

Haj, smink, köröm

Nem akarunk arra biztatni, hogy fessétek korall színűre a hajatokat, de azok a bevállalós menyasszonyok, akik egyébként is szívesen játszanak az árnyalatokkal, biztosan kacérkodnak egy kicsit a gondolattal. Közéjük tartoztok? Mindenképpen teszteljétek még hónapokkal az esküvő előtt, hogy jól áll-e az árnyalat.

A smink és a köröm tekintetében nem kell kompromisszumokat hozni, egy leheletkönnyű arcpirosító, vagy szemhéjpúder imádni való lesz rajtatok, akárcsak a korall rúzs!

Korall esküvői smink

 

Jó tanács!

A korallnak nagyon jó barátja a menta szín. Ha egy picit finomítanátok a korallon, akkor tehát ne is gondolkodjatok másban, csakis a mentában. Elképesztően mutatnak együtt!

Ugye ti is hamar a szívetekbe zártátok ezt a színt? Az év esküvői színe 2019-ben talán minden eddigi árnyalatnál sikeresebb lesz, hiszen úgy is mondhatnánk, hogy hihetetlenül esküvőbarát. A legválogatósabb menyasszonyok is örömmel mondanak rá (is) igent!

Ti is közöttük vagytok?

Fotók: pinterest.com

Animacik gyerek

Témába vág

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés! Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a férfiak szerint az esküvőszervezésre elég pár hetet szánni, azonban mi lányok, már jóformán gyerekkorunk óta tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Ha eljött az idő, hogy intenzívebben belecsapjunk a l...
Hiányzik még a “valami régi” a nagy napra? Segítünk! Rengeteg esküvői babona létezik, melyekben, még ha nem is hiszünk, biztos, ami biztos alapon mégis betartjuk őket. Ilyen például, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt a ruhájában a szertartás előtt, hogy a menyasszonyt ölben viszi át a küszöb...
Valami kék – Nincs rá ötleted? Nekünk van! A valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék ugyanolyan szoros egységet alkot így négyen, mint a Tini Nindzsa Teknőcök. Bár külön-külön is megállják a helyüket, de azért egységben az erő! Legtöbbször még a kevésbé babonás menyasszonyo...
Esküvői ajándék menyasszonyoknak – vőlegényektől Esküvői ajándék menyasszonyoknak...Drága vőlegények! Tudjuk, hogy szívetek mélyén mindig azon ügyködtök, hogy mosolyt csaljatok menyasszonyotok arcára, és megtestesítsétek azt a romantikus lovagot, akit szívetek hölgye kislány kora óta álmodott magá...
Esküvői ajándék vőlegényeknek – menyasszonyoktól Rengeteg esküvői hagyomány eredete nyúlik vissza évtizedekre, évszázadokra is, de nagyon sok szokást veszünk át külföldről, akár még filmekből is. Az igen kimondásán kívül, talán semmi sincs kőbe vésve, így csakis a jegyes páron múlik, mivel teszik ...
Telefonmentes esküvő – Hagyd pihenni a digitális kütyüket! Esküvőszervezés közben figyelnünk kell, hogy legyen alkoholmentes italkínálat, gluténmentes lakodalmi menü, cukormentes esküvői torta, és telefonmentes esküvő is. A „mindenmentes” mozgalom egyre nagyobb teret hódít, és már begyűrűzött az esküvőbizni...
Nászút árak Magyarországon 2019/2020 Lelki szemeitek előtt már biztosan látjátok magatokat egy csodás nászutas lakosztályban, ám először járjunk utána annak, hogy milyen magasak a nászút árak Magyarországon. A különféle hotelek, vendégházak, és utazási irodák számtalan kedvezményes cso...
Tavaszi esküvői trend 2020! – Friss, friss, friss! Alig hisszük el, de máris nyakunkon a 2020-as tavaszi esküvői szezon! Bizony, a párok többsége már most nagy hévvel szervezi az esküvőjét, ami nem csoda, hiszen vannak olyan profi szolgáltatók, akikkel már egy évvel a nagy előtt érdemes időpontot eg...
Provence stílusú esküvő – Bor, mámor…szerelem! Utazzunk egy kicsit! Nem kell bőrönd, nem kell repülő, csak a képzeletünk. Utazzunk oda, hol a nap mindig simogatja arcunkat, hol a bor édessége átjárja szánkat, hol a levendula illata lépten-nyomon csiklandozza orrunkat. Ez Provence! Egy mesebeli h...
Az esküvői költségvetés összeállítása Akár hozzáfogtatok már az esküvőszervezéshez, akár még csak tervezitek, biztosan látjátok már, hogy egy esküvő megszervezése bizony nem kis feladat. Rengeteg mindent kell fejben tartani, annál is inkább, mert számos szolgáltatóval tartani kell a kap...