Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben!
Az év esküvői színe 2019-ben

Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone vállalat, hogy mi lesz az év színe a következő évben. Ugye kíváncsiak vagytok már, hogy mi határozza majd meg nagymértékben az esküvői trendeket? Akkor nem csigázzuk tovább a kedélyeket, mutatjuk, mi lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Kategóriafüggetlen banner

 

Az év esküvői színe 2019-ben

 

Mielőtt azonban átnyergelnénk 2019-re, muszáj elmondanunk, hogy a 2017-es és 2018-as év színét is nagyon szerettük, mert csodálatosan fel lehetett rájuk fűzni az esküvő kísérő színét (és ezzel az esküvő minden egyes apró részletét).

Animacik
Hirdetés

2017-ben ugyebár a levélzöld volt a tuti befutó, ez teret adott a virágkötőknek ahhoz, hogy a legkülönlegesebb zöld árnyalatokkal dobják fel a csokrokat. Így történhetett, hogy esküvői dekorációnak sok esetben komplett filodendron leveleket használtak fel.

2018-ban a menyasszonyok hatalmas kedvence, az ultraibolya volt a nagy sláger. Több ezer színmániás trendkövető menyasszony követte boldogan a divatot, így a lila lett számukra az év színe mellett az év esküvői színe is. Ha pedig a lila népszerű volt, akkor a 2019-es árnyalat még népszerűbb lesz, ugyanis (dobpergéééééés)

az év esküvői színe 2019-ben a ‘Living Coral’ fantázianevet viselő pasztell korall szín lesz.

 

 

Pasztell korall, az év színe

 

A 16-1546-os kóddal jelölt árnyalat nem véletlenül lett a 2019-es év színe. A Pantone vállalat választását a víz alatti élővilág gyönyörű teremtményei, a korallok és a pasztell korall árnyalatban pompázó halak ihlették.

A cég honlapján máris felfedezhetjük ezt a csodás árnyalatot, ahogyan az Instagram oldalát is elárasztották a ‘Living Coral’ árnyalatban pompázó fotók. Nem kell már sokáig várnunk, és bizonyára az esküvői szolgáltatók is elárasztják a piacot az ötletesnél ötletesebb pasztell korall dekorációs ötletekkel, a legszebb koszorúslány ruhákkal, és menyasszonyi kiegészítőkkel.

Korall esküvői szín

Ha elég bátrak és bevállalósak vagytok, akár a menyasszonyi cipőtök is pompázhat korall árnyalatban, de a menyecske ruhátok mindenképpen. Úgysem ragaszkodnak manapság a menyasszonyok a piros alapon fehér pöttyös ruháért, és üdítően változatos lehet a lila, a pink és a rózsaszín után egy csodás pasztell korall árnyalat.

Nézzük meg, hogy ha elég alaposak szeretnétek lenni, és legszívesebben mindenhova becsempésznétek a ‘Living Coral’ színt, mely területeken helyezhetitek előtérbe.

Év esküvői színe 2019

 

Korall színű esküvő

 

Ha ti vagytok azok a menyasszonyok, akik már első látásra beleszerettek a korall árnyalatba, akkor ez a kis lista bizony nektek szól. Mutatjuk, mit “csomagolhattok” korallba!

 

Az esküvői meghívó

A hófehér meghívók helyett már évek óta sokkal kelendőbbek a bézs, rózsaszín és menta árnyalatok. Ezentúl pedig valószínűleg korall színben pompáznak majd. Akkor vagytok igazán stílusosak, ha a meghívók mellett a menülapokon, az ültetőkártyákon, a nászajándékos perselyen és a köszönőajándékokon is visszaköszön ez a szín.

Korall színű esküvő

 

Esküvői torta és kiegészítők

Ahogyan már utaltunk rá, a menyasszonyi cipő és a menyecske ruha mellett más kiegészítőket is választhattok korall színben. Ilyen az ékszer, vagy a virágkorona, de akár egy komplett virágfalat is megálmodhattok magatoknak.

Az esküvői torta dekorációjánál pedig tulajdonképpen bármit kérhettek, egy profi cukrász hihetetlen műalkotással nyűgözi majd le a vendégeket!

Korall esküvő

 

Menyasszonyi ruha

Egy menyasszonyi ruha általában hófehér vagy ekrü színű, de egy ombre ruha is fantasztikus választás lehet, ha nem féltek kipróbálni. Ha nem az első esküvőtökre készültök, és nem szívesen viseltek fehér ruhát, akkor pedig egy tetőtől talpig korall darab lesz a tuti befutó.

Nem lehet rossz döntés, mert minden bőrtípushoz jól áll, nem véletlenül mondtuk, hogy nagy kedvenc lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Jó tanács! 

Gondoljatok a koszorúslányokra is. Választhattok nekik is korall árnyalatú darabot, akár úgy is, hogy más-más ruhahossz és szabás jellemzi a ruhákat. A lényeg az összhang!

az év színe 2019-ben

 

Virágok, virágdekoráció

A menyasszonyi csokor, a dobócsokor, a vőlegény, a tanú és az örömapák kitűzője, a helyszín virágdekorációja és a lakodalom helyszíne is csodás lesz korall színben, csak egyeztessetek egy virágkötővel és egy dekoratőrrel.

Tipp! 

Ha a virágdekorációval kapcsolatban szeretnétek további ötleteket kapni, kattintsatok ide!

Korall dekoráció

 

Haj, smink, köröm

Nem akarunk arra biztatni, hogy fessétek korall színűre a hajatokat, de azok a bevállalós menyasszonyok, akik egyébként is szívesen játszanak az árnyalatokkal, biztosan kacérkodnak egy kicsit a gondolattal. Közéjük tartoztok? Mindenképpen teszteljétek még hónapokkal az esküvő előtt, hogy jól áll-e az árnyalat.

A smink és a köröm tekintetében nem kell kompromisszumokat hozni, egy leheletkönnyű arcpirosító, vagy szemhéjpúder imádni való lesz rajtatok, akárcsak a korall rúzs!

Korall esküvői smink

 

Jó tanács!

A korallnak nagyon jó barátja a menta szín. Ha egy picit finomítanátok a korallon, akkor tehát ne is gondolkodjatok másban, csakis a mentában. Elképesztően mutatnak együtt!

Ugye ti is hamar a szívetekbe zártátok ezt a színt? Az év esküvői színe 2019-ben talán minden eddigi árnyalatnál sikeresebb lesz, hiszen úgy is mondhatnánk, hogy hihetetlenül esküvőbarát. A legválogatósabb menyasszonyok is örömmel mondanak rá (is) igent!

Ti is közöttük vagytok?

Fotók: pinterest.com

Animacik gyerek

Témába vág

Molett alkalmi ruha tippek – Árak, fazonok, stílusok Kissé párnásabbak vagytok itt-ott a társadalom által megfogalmazott "átlagos testalkatnál"? Semmi vész, elképesztően sok molett alkalmi ruha közül válogathattok, ha esküvőre vagytok hivatalosak. El sem hinnétek, milyen sok fazon és stílus áll jól ne...
Héliumos lufi esküvőre – környezettudatosan és kreatívan Egyre divatosabb nagyobb eseményeken, rendezvényeken a héliumos lufi használata látványelemként, és ez alól az esküvők sem kivételek. Manapság többször hallhatjuk a lufiposta környezetkárosító hatásáról, ami miatt nem tanácsos az esküvőnkön héli...
Alkalmi ruha esküvőre – Tippek és tanácsok! Azt gondolnánk, csak a menyasszonynak okoz fejtörést, hogy milyen ruhát viseljen a nagy napon, azonban a vendégek is gondban lehetnek, és ilyenkor jön a jól bevált alkalmi ruha esküvőre. Milyen színű? Milyen hosszú? Milyen fazonú? Milyen kiegész...
Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket! 2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek. A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a...
Nászút szervezése – Lépésről lépésre Ha épp most készültök hátradőlni kényelmes karosszéketekben, hisz megvan a ruha, a dekor, a köszönőajándék és miegymás, gyorsan pattanjatok fel, rázzátok meg magatokat, ugyanis vissza van még egy nagyon fontos dolog, a nászút szervezése! ...
Esküvői gratuláció, esküvői idézetek Ahhoz, hogy az esküvői gratuláció és az esküvői idézetek legalább olyan frappánsak legyenek, mint maga a nászajándék, törekedni kell arra, hogy a jókívánságok személyre szólóak legyenek. Ebben segítünk most nektek! Esküvő...
Örömszülő feladatok – Tippek és tanácsok Mindig azt mondjuk, hogy egy esküvő főszereplője a menyasszony – ja, meg persze a vőlegény, de ne feledkezzünk meg az örömszülőkről sem, és persze az örömszülő feladatok kijelöléséről sem! Ha a menyasszonyoké a legjobb női főszereplőnek járó ...
Esküvői ajándék kiválasztása – Tippek, és típusok Esküvőszervezés idején a megfelelő esküvői ajándék kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz az ifjú pár számára, mint a meghívott vendégeknek. Segítünk eligazodni az esküvői ajándék típusok tengerében! Bár először valószínűleg a nászajándék ju...
Környezettudatos esküvő – Tuti tippek egy „green wedding”-hez! Ahogy a régészek keresik az ókori élőlények lábnyomait, úgy kutatjuk mi is, hogy lehetne csökkenteni egy esküvő ökológiai lábnyomát. Manapság egyre többször halljuk a környezettudatos esküvő fogalmát, azaz a green wedding-et (zöld esküvőt). ...
Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...