Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben!
Az év esküvői színe 2019-ben

Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone vállalat, hogy mi lesz az év színe a következő évben. Ugye kíváncsiak vagytok már, hogy mi határozza majd meg nagymértékben az esküvői trendeket? Akkor nem csigázzuk tovább a kedélyeket, mutatjuk, mi lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Kategóriafüggetlen banner

 

Az év esküvői színe 2019-ben

 

Mielőtt azonban átnyergelnénk 2019-re, muszáj elmondanunk, hogy a 2017-es és 2018-as év színét is nagyon szerettük, mert csodálatosan fel lehetett rájuk fűzni az esküvő kísérő színét (és ezzel az esküvő minden egyes apró részletét).

2017-ben ugyebár a levélzöld volt a tuti befutó, ez teret adott a virágkötőknek ahhoz, hogy a legkülönlegesebb zöld árnyalatokkal dobják fel a csokrokat. Így történhetett, hogy esküvői dekorációnak sok esetben komplett filodendron leveleket használtak fel.

2018-ban a menyasszonyok hatalmas kedvence, az ultraibolya volt a nagy sláger. Több ezer színmániás trendkövető menyasszony követte boldogan a divatot, így a lila lett számukra az év színe mellett az év esküvői színe is. Ha pedig a lila népszerű volt, akkor a 2019-es árnyalat még népszerűbb lesz, ugyanis (dobpergéééééés)

az év esküvői színe 2019-ben a ‘Living Coral’ fantázianevet viselő pasztell korall szín lesz.

 

 

Pasztell korall, az év színe

 

A 16-1546-os kóddal jelölt árnyalat nem véletlenül lett a 2019-es év színe. A Pantone vállalat választását a víz alatti élővilág gyönyörű teremtményei, a korallok és a pasztell korall árnyalatban pompázó halak ihlették.

A cég honlapján máris felfedezhetjük ezt a csodás árnyalatot, ahogyan az Instagram oldalát is elárasztották a ‘Living Coral’ árnyalatban pompázó fotók. Nem kell már sokáig várnunk, és bizonyára az esküvői szolgáltatók is elárasztják a piacot az ötletesnél ötletesebb pasztell korall dekorációs ötletekkel, a legszebb koszorúslány ruhákkal, és menyasszonyi kiegészítőkkel.

Korall esküvői szín

Ha elég bátrak és bevállalósak vagytok, akár a menyasszonyi cipőtök is pompázhat korall árnyalatban, de a menyecske ruhátok mindenképpen. Úgysem ragaszkodnak manapság a menyasszonyok a piros alapon fehér pöttyös ruháért, és üdítően változatos lehet a lila, a pink és a rózsaszín után egy csodás pasztell korall árnyalat.

Nézzük meg, hogy ha elég alaposak szeretnétek lenni, és legszívesebben mindenhova becsempésznétek a ‘Living Coral’ színt, mely területeken helyezhetitek előtérbe.

Év esküvői színe 2019

 

Korall színű esküvő

 

Ha ti vagytok azok a menyasszonyok, akik már első látásra beleszerettek a korall árnyalatba, akkor ez a kis lista bizony nektek szól. Mutatjuk, mit “csomagolhattok” korallba!

 

Az esküvői meghívó

A hófehér meghívók helyett már évek óta sokkal kelendőbbek a bézs, rózsaszín és menta árnyalatok. Ezentúl pedig valószínűleg korall színben pompáznak majd. Akkor vagytok igazán stílusosak, ha a meghívók mellett a menülapokon, az ültetőkártyákon, a nászajándékos perselyen és a köszönőajándékokon is visszaköszön ez a szín.

Korall színű esküvő

 

Esküvői torta és kiegészítők

Ahogyan már utaltunk rá, a menyasszonyi cipő és a menyecske ruha mellett más kiegészítőket is választhattok korall színben. Ilyen az ékszer, vagy a virágkorona, de akár egy komplett virágfalat is megálmodhattok magatoknak.

Az esküvői torta dekorációjánál pedig tulajdonképpen bármit kérhettek, egy profi cukrász hihetetlen műalkotással nyűgözi majd le a vendégeket!

Korall esküvő

 

Menyasszonyi ruha

Egy menyasszonyi ruha általában hófehér vagy ekrü színű, de egy ombre ruha is fantasztikus választás lehet, ha nem féltek kipróbálni. Ha nem az első esküvőtökre készültök, és nem szívesen viseltek fehér ruhát, akkor pedig egy tetőtől talpig korall darab lesz a tuti befutó.

Nem lehet rossz döntés, mert minden bőrtípushoz jól áll, nem véletlenül mondtuk, hogy nagy kedvenc lesz az év esküvői színe 2019-ben!

Jó tanács! 

Gondoljatok a koszorúslányokra is. Választhattok nekik is korall árnyalatú darabot, akár úgy is, hogy más-más ruhahossz és szabás jellemzi a ruhákat. A lényeg az összhang!

az év színe 2019-ben

 

Virágok, virágdekoráció

A menyasszonyi csokor, a dobócsokor, a vőlegény, a tanú és az örömapák kitűzője, a helyszín virágdekorációja és a lakodalom helyszíne is csodás lesz korall színben, csak egyeztessetek egy virágkötővel és egy dekoratőrrel.

Tipp! 

Ha a virágdekorációval kapcsolatban szeretnétek további ötleteket kapni, kattintsatok ide!

Korall dekoráció

 

Haj, smink, köröm

Nem akarunk arra biztatni, hogy fessétek korall színűre a hajatokat, de azok a bevállalós menyasszonyok, akik egyébként is szívesen játszanak az árnyalatokkal, biztosan kacérkodnak egy kicsit a gondolattal. Közéjük tartoztok? Mindenképpen teszteljétek még hónapokkal az esküvő előtt, hogy jól áll-e az árnyalat.

A smink és a köröm tekintetében nem kell kompromisszumokat hozni, egy leheletkönnyű arcpirosító, vagy szemhéjpúder imádni való lesz rajtatok, akárcsak a korall rúzs!

Korall esküvői smink

 

Jó tanács!

A korallnak nagyon jó barátja a menta szín. Ha egy picit finomítanátok a korallon, akkor tehát ne is gondolkodjatok másban, csakis a mentában. Elképesztően mutatnak együtt!

Ugye ti is hamar a szívetekbe zártátok ezt a színt? Az év esküvői színe 2019-ben talán minden eddigi árnyalatnál sikeresebb lesz, hiszen úgy is mondhatnánk, hogy hihetetlenül esküvőbarát. A legválogatósabb menyasszonyok is örömmel mondanak rá (is) igent!

Ti is közöttük vagytok?

Fotók: pinterest.com

Témába vág

Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...
Ruhatippek téli esküvőre – Hogy a vendégek se fázzanak! Bár a legtöbb esküvőt nyáron tartják, vannak olyan bátor jelentkezők, akik párjuk mellet a téli tájba is szerelmesek, ezért szeretnék akár térdig érő hóban kimondani a boldogító, és ez esetben szívet – és testet melengető igent. Igaz, ezeken az esküv...
10 fantasztikus tipp, amivel mesés lesz egy téli esküvő! Havas táj, meleg fények és meghitt hangulat. Egy téli esküvő elképzelhetetlen ezek nélkül, főleg akkor, ha valóban olyan szerencsések vagytok, hogy a téli esküvőtök időpontjában is éppen havazik. Bármennyire hihetetlennek tűnik, igen sok pár gondolja...
Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat? Minden emberben él az az égető vágy, hogy valahogy, valamilyen módon kifejezze önmagát. Definiálja, hogy ki is ő valójában. Van, aki rímekbe faragja, van, aki elénekli, van, aki megfesti vagy eltáncolja.  És vannak nagyon sokan, akik magukra tetovált...
10 idegesítő mondat, amitől falra mászol esküvőszervezés közben Az esküvő nemcsak a jegyes párnak fontos, de a közvetlen családnak, és a rokonoknak is. Imádjuk, szeretjük őket persze, de van az a pont, amikor az agyunkra megy az a számos idegesítő mondat, legyünk őszinték! Most olyan a fejetek, mintha egy szimfon...
Vintage esküvő – Kihagyhatatlan és stílusos kiegészítők Talán nem fog meglepni benneteket a hír, napjainkban a legtöbb menyasszony álmaiban egy vintage esküvő szerepel. Néhány évvel ezelőtt jött divatba a vintage stílus, azóta pedig lemoshatatlan a pályáról. Éttermek, lakberendezési üzletek és komplett má...
Ara-para – avagy hogyan ne legyél Menyaszörny?! Nagyon romantikus az a pillanat, amikor a szeretett férfi letérdel elétek az eljegyzési gyűrűvel, ugyanúgy, ahogy könnycsalogató a jelenet, ahogy az oltár elé sétáltok, és kimondjátok a boldogító igent. De mi van a kettő között?  Ara-para! Menyaszörn...
Esküvői játék: Modern és hagyományos játékok lagzira! Az esküvői játék kérdése minden párnál felmerül az esküvőszervezés során. Legyenek, vagy ne legyenek játékok, a modern vagy a hagyományos esküvői játékokat preferálják-e inkább, és az is kérdés, hogy kiket vonjanak bele. Csak a párról szóljanak? Vagy...
Mennyibe kerül egy esküvő 2019-ben? Az esküvőszervezés kezdetén a legtöbb pár számára a legfontosabb kérdés az, hogy mekkora összeget kell ráfordítani a nagy napra ahhoz, hogy minden az elképzeléseik szerint alakuljon. Fogós kérdés, hogy mennyibe kerül egy esküvő 2019-ben Magyarországo...
10+1 esküvői teendő, amit rábízhatsz a vőlegényedre! A legtöbb nő úgy érzi, hogy az esküvője csakis akkor lehet tökéletes, ha az utolsó kikandikáló kis cérnaszálat is ő simítja el a legutolsó percekben. Bármennyire hihetetlen, vannak olyan feladatok az esküvőszervezés során, amiket nyugodtan rábízhatto...