Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!
Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Szuperhősös esküvői tematika! Mióta felbukkant a színen Amerika Kapitány, és Iron Man, kár tagadni, hogy számunkra is sokkal izgalmasabbak lettek a szuperhősös filmek, mint azt pár évvel ezelőtt gondoltuk volna. Ha szeretitek a Marvel vagy a DC Comics hősöket, és még nem találtátok ki, hogy mivel színesíthetnétek a közelgő esküvőtöket, költöztessétek be a szuperhős témát a nagy nap minden szegletébe!

Kategóriafüggetlen banner

Csajok! Biztosan hihetetlennek tűnik, de lemernénk fogadni, hogy még soha nem láttatok annyi színes és izgalmas esküvői kiegészítőt, mint amennyi a szuperhősös szerelések között van. Gondoljátok át, hogy a dekorációba, a meghívókba, a menyasszony és a vőlegény öltözetébe, illetve a kiegészítők közé hogyan illeszthetitek be Marvel vagy a DC Comics hőseit, és induljatok felfedező körútra.

Esküvőszervezés közben legyetek olyan találékonyak, mint Iron Man, olyan gyorsak, mint Flash és olyan kitartóak, mint Amerika Kapitány!

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Csajos részletek

Imádnivaló lehetőségeket rejt magában ez a téma, aminek böngészése – be kell vallanom – nekünk is jó pár óránkat lefoglalta. Amikor elkezdtük nézegetni a dekorációs elemeket, nem gondoltuk volna, hogy a Bosszúállók pont egy csinos magassarkú cipő oldaláról fognak farkasszemet nézni velünk, ám annál a résznél már tényleg elállt a szavunk, amikor rátaláltunk egy Batman mintás harisnyakötőre.

Tipp!

Ha nem találtok megfelelő kiegészítőket, keressetek fel több esküvői dekorral és kiegészítőkkel foglalkozó szolgáltatót is, és kérdezzetek rá, hogy meg tudják-e valósítani a szuperhősös elképzeléseiteket!

Persze nyilvánvalóan sokkal több szuperhősös kiegészítőt készítenek férfiak számára, ám biztosak vagyunk benne, hogy pillanatok alatt rádöbbennek a gyártók is arra, hogy bizony a nők körében lassan ugyanolyan népszerűek lesznek a szuperhősök, mint a férfiaknál.

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Pasis kiegészítők

Rengeteg ötletes apróságra bukkanhattok, de kétségkívül a nyakkendők háza táján található a legtöbb izgalmas darab. Akármelyik nyakkendőtípus mellett teszitek le a voksotokat, szinte biztos, hogy lesz belőle Batman, Amerika Kapitány, Hulk vagy éppen Iron Man mintás, ezenkívül a nadrágtartók, zoknik, és mandzsettagombok is szuper jól mutatnak Marvel hőseivel.

Hirdetés

A legénybúcsúkon nagyon népszerűek a szuperhősös pólók, amiket a nagy napon is nyugodtan bevethettek, de arra érdemes figyelni, hogy a hófehér ingen ne látszódjon át se Pókember, se Flash, mert az egyik nagymama biztosan meg fogja kérdezni, hogy miért nem tudtatok „normálisan felöltözni”.

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

A kedvencünk kétségkívül a Batman-es projektor, a kis gyűrűhordó fiúk palástja és a képregénybéléses zakó volt, ezeket látva mi is azonnal a szuperhősös esküvő mellett döntenénk. Szintén nagyon ötletesek a LEGO figurákkal díszített kitűzők is, amelyek a vőlegény és a tanúk arcára is biztosan mosolyt csalnának.

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Sok múlik a részleteken!

Az esküvő minden szegletébe becsempészhetitek a szuperhősöket, így a meghívók, az ültető kártyák, a nászajándékos pénzgyűjtő doboz, a torta, de akár a gyűrűtartó doboz is lehet szuperhősös. A fotózáshoz, és a lagzihoz készülhettek különféle maszkokkal, álarcokkal, és kitűzőkkel is, de arra azért érdemes figyelmet fordítani, hogy a képregényeket hogyan keveritek a mozifilmekkel, mert nem minden esetben mutat jól az átfedés.

Fontos!

Néhány száz, vagy néhány ezer forintért hozzájuthattok egy-egy érdekes szuperhősös kiegészítőhöz, csak kezdjetek el időben nézelődni! A minőségre azért mindenképpen figyeljetek, mert nem lenne szerencsés, ha a kiegészítők a gyenge anyagminőség miatt még az esküvő előtt tönkremennének!

Egyre kapósabb a SZUPERHŐSÖS esküvői téma!

Ha egy kis meglepetést is szeretnétek csempészni a nagy napba, derítsétek ki, hogy melyik szuperhős a vőlegényetek kedvence, és szerezzetek egy ilyen mintás palástot/jelmezt az esküvői fotózáshoz, de akár Batman logóval ellátott aprósüteményeket is rendelhettek.

Reméljük elültettük a fejetekben a szuperhősös esküvő témájának gondolatát, ha pedig még mindig maradt bennetek kérdőjel, a vőlegényetek biztosan segít majd a döntésben!

Fotó: pinterest.com