Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > 5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés!
Esküvői ötlet 2020

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés!

Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a férfiak szerint az esküvőszervezésre elég pár hetet szánni, azonban mi lányok, már jóformán gyerekkorunk óta tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Ha eljött az idő, hogy intenzívebben belecsapjunk a lecsóba, és már megvan az esküvő dátuma, szembesülni fogtok vele, hogy bizony nem is volt akkora túlzás éveket szánni a szervezésre. Na persze nem kell túlzásba esni, de ha a ti esküvőtök is jövőre lesz, segítünk, melyek a legfontosabb elintéznivalótok már idén. Összegyűjtöttük, mi az az 5+1 esküvői ötlet 2020-ra, ami listátok legelején kell, hogy szerepeljen.

Kategóriafüggetlen banner

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés!

Jó, ha már most felkészültök, hogy a rokonságotok és a barátaitok két táborra fognak szakadni.

Lesz, aki folyamatosan nektek szegezi a kérdést, hogy mit idegeskedtek, bőven ráértek még a szervezéssel, és természetesen ott lesznek a folytonos idegölők, akik rendszeresen azzal zargatnak benneteket, hogy elintéztetek-e már mindent, mert ki fogtok futni az időből.

Hirdetés

Mint minden esetben, természetesen most is az igazság valahol félúton van, de azért esküvőtök legfontosabb elemeit érdemes időben lefixálni. Mutatjuk mi az az 5+1 esküvői ötlet 2020-ra, amivel szerintünk érdemes kezdeni!

1. Az esküvő helyszíne

Esküvőtök időpontja után a legeslegfontosabb, hogy lefoglaljátok esküvőtök helyszínét. A legszebb és legkedveltebb esküvői helyszínek sokszor már akár évekre előre is megtelnek.

Sok esetben döntenetek kell, hogy esküvőtök időpontjához, vagy helyszínéhez ragaszkodtok-e jobban, mert előfordulhat, hogy a kiszemelt időpontra foglalt a helyszín, de egy-két héttel eltolva, van szabad időpontjuk. Érthető tehát, miért élvezi a legnagyobb prioritást az esküvői helyszín lefoglalása.

Polgári esküvő helyszíne
Fotó: pexels.com

2. Esküvői Dj vagy zenekar kiválasztása

Mint minden bulinak, egy esküvőnek is szíve-lelke a zene. Miután eldöntöttétek, hogy zenekart vagy DJ-t szeretnétek-e a lagzitokra, gyorsan kell cselekednetek, és érdemes már most lefoglalnotok 2020-ra a zenei szolgáltatótokat.

Ahhoz azonban, hogy velük egyeztetni tudjatok, tudnotok kell már a pontos időpontot és helyszínt, így érdemes sorban haladni.

Dj esküvőre
Fotó: pinterest.com

3. Vőfély vagy ceremóniamester kiválasztása

Ha szeretnétek, hogy profi szolgáltató segítse esküvőtök gördülékenységét, cselekedjetek gyorsan! Esküvőtök arculatát nagyban meghatározza a vőfély, illetve ceremóniamester személyisége.

Fontos!
A foglalás még sürgetőbb, ha a klasszikus esküvői szezonban lesz a lagzitok, mert hamar elfogynak a nyári hétvégék a naptárban.

4. Egyeztetés az esküvőszervezővel

Rengeteg terhet levehet a vállatokról egy esküvőszervező, éppen ezért egyre többen kérik segítségüket! Mivel azonban teleportáli (még) nem tudnak, és az ő naptárjuk is véges, mindenképp érdemes már idén felkérni a kiszemelt szolgáltatót jövő évi esküvőtökre!

Esküvőszervezés, esküvői ötlet 2020

Higgyétek el, addig is, még rengeteg szervezési feladatban fog a segítségetekre lenni!

5. Catering és a lagzi helyszíne

Mi kell egy igazán jó esküvőhöz? Természetesen az eszem-iszom, miután a dínom-dánomról már gondoskodtunk. Érdemes minél hamarabb kitalálnotok az esküvői menüt, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodnotok.

Már a szervezés elején gondoljátok végig, hogy klasszikus menüt szeretnétek, vagy esetleg vega esküvőt, lesznek-e ételintoleranciában szenvedő vendégeitek, stb…

Mindenmentes esküvői menü
Fotó: pexels.com

6. Virág és dekoráció

A legtöbb esküvői virágdekorációkat gyártó cég már vállalja nem csak a terem dekorációjának elkészítését, de akár a koszorúslányok csuklódíszétől a vőlegények virágkitűzőjén át, a menyasszonyi csokorig, mindent.

Nektek is egyszerűbb dolgotok van így, hisz csak egy szolgáltatóval kell egyeztetnetek. A nagy esküvői szezonban azonban ők is túlterheltek, így érdemes mihamarabb egyeztetni velük is.

Esküvői virágdekoráció
Fotó: pinterest.com

Tipp!

Az esküvői fotós és videós kiválasztása, illetve az időpontfoglalás szintén nagyon fontos pillér. Rájuk is startolhattok, akár már ma!

A hosszú-hosszú szervezéssel töltött hónapokat érdemes nagyon kiélvezni, hisz esküvőtök napja valóban tiszavirág életű. Mire észbe kaptok, már bontják a dekorációt, a zenekar épp a hangfalakat pakolja, ti meg azon gondolkodtok egy széken mezítlábasan megpihenve, melyik sarokba is rúgtátok le a cipőtöket a nagy mulatozás közepette…

Így hát, éljétek át az esküvőszervezés minden pillanatát, kezdjétek el időben, és ne engedjétek, hogy a stressz uralja ezt az izgalmas időszakot!

Borítókép: pixabay.com