Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket!
Esküvői ötletek 2019

Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket!

2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek.

A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a legközelebb a szívetekhez, ezt garantáljuk!

Kategóriafüggetlen banner

Stílusos esküvői ötletek 2019-ben!

Ha kiválasztottátok már az esküvő és a lakodalom helyszínét, lecsaptatok a legjobb esküvőszervezőre, ceremóniamesterre/vőfélyre, és a fotósra/videósra, akkor itt az ideje az alapok mellett a részletekre is odafigyelni. Mutatjuk a legmenőbb trendeket!

1. Korall színek

A Pantone bejelentette, hogy 2019-es év színe a világos, napos, rózsaszínű-narancs, „Living Coral”.

Egy vidám és fantasztikus színárnyalat, amely magába foglalja a napsütéses nyári esküvőket, a korall színű virágoktól, a koszorúslányok ruháin át, a süteményekig, és a smink domináns színéig.

Korall esküvői dekoráció

2. Visszatérés a klasszikus menyasszonyi ruhákhoz

Ha kedvelitek az egyszerű és letisztult menyasszonyi ruhákat, akkor szerencsétek van, mert 2019-ben a klasszikus fazonok és minták dominálnak. Meghan Markle ruhája tökéletes példa erre, bár ehhez a stílushoz kulcsfontosságú tényező, hogy precízen rátok igazítsák a ruhát.

Böngésszétek át a legújabb esküvői ruha trendeket IDE kattintva.

7 esküvői tipp Meghan Markle nagy napjáról

3. Természetes dekoráció

A 2019-es esküvőkön a virágdekorációnál a természetes, szeszélyes és romantikus hangulat kerül előtérbe.

Egy komplett fát is ábrázolhat a boldogságkapu, de még ennél is különlegesebb, ha olyan dekorációt varázsoltok, amitől olyan lesz a terem, mintha szabadtéri esküvőn mondanátok ki a boldogító igent.

Természetes esküvői virágdekoráció

4. Különleges esküvői torta

Sok csodálatos esküvői süteményt láttunk már, de 2019-ben még lenyűgözőbb alkotásokat várunk. A 2018-as királyi/hercegi esküvők valószínűleg inspirálják a párokat, és a cukrászokat egyaránt.

A fémes színek, és a monogramok legalább olyan izgalmasak, mint a csodálatos textúrák. Hagyjátok, hogy a képzeletetek szárnyaljon, és az esküvői tortátok maga lesz a varázslat!

5. Háromrészes vőlegény öltöny

Bár hosszú évekig a klasszikus darabok mellett a laza ruházat is nagyon divatos volt a vőlegények körében, a férfi ruházat szakértője, Dominic Trooper szerint a 2019-es év rengeteg újdonságot hoz a vőlegények számára.

Animacik
Hirdetés

“A stílusjegyek élesebbek, mint valaha,” mondja Dominic. “Egy kifogástalanul illeszkedő, testreszabott háromrészes öltöny tökéletesen alkalmas lesz minden szertartásra.”

Nézzétek meg a legújabb trendeket ITT.

Vőlegény öltöny 2019

6. Környezettudatos esküvő

Fontos tényező volt Harry herceg és Meghan esküvőjén is, és minden bizonnyal fontos tényező lesz a párok számára 2019-ben a környezettudatosság.

Tudjatok meg többet a környezettudatos esküvőkről IDE kattintva! Ezek az esküvői ötletek még évekig nagyon népszerűek lesznek!

Környezettudatos esküvő

7. Az esküvő illata

A gyertyák a 2019-es esküvői ötletek között azért olyan káprázatosak, mert a romantikus hangulat megteremtéséhez elengedhetetlenek (és mert remek esküvői kiegészítők).

Ezt továbbgondolva, készíthettek saját illatos gyertyákat is, amelyekből trendi köszönőajándékok lehetnek a nagy napon. További tippekért kattintsatok IDE.

8. Illusztrált esküvői meghívó

Az esküvői meghívó egyike annak a kevés levélnek, amelyet napjainkban kapunk.

Ha különlegessé szeretnétek tenni a meghívótokat, kérjetek rá egyedi tervezésű illusztrációt, méghozzá olyat, ami nem is passzolhatna jobban hozzátok! Remek ötlet, nem igaz?

Illusztrált esküvői meghívó

9. Színes konfettik

Nem lehet tovább tagadni, hogy mennyire divatosak ismét a konfettik. Már közel sem köthetjük őket csupán a szilveszteri bulikhoz, hiszen a nagy napon is remekül mutatnak (az esküvői fotókon is).

Minél több konfetti és minél színesebb, annál jobb!

Esküvői ötletek 2019

10. Alternatív eljegyzési gyűrű

Bizonyított tény, hogy a gyémánt nem minden lány legjobb barátja. Az alternatív eljegyzési gyűrűk iránt egyre nagyobb a kereslet

Az opál eljegyzési gyűrűk nagyon népszerűek, akárcsak a színes kövek, mint például Eugenie hercegnő blush-pink zafír eljegyzési gyűrűje.

Az alábbi képen látható szivárványos eljegyzési gyűrű a Pinteresten rettenetesen keresett, de még több alternatív eljegyzési gyűrű tippet találtok ITT.

Ugye titeket is megihlettek ezek az esküvői ötletek? Mert mi egészen izgalmas esküvőszervezést jósolunk, ha betartjátok a tippeket és az iránymutatást!

Forrás és fotók: bridesmagazine.co.uk

Animacik gyerek

Témába vág

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés! Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a férfiak szerint az esküvőszervezésre elég pár hetet szánni, azonban mi lányok, már jóformán gyerekkorunk óta tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Ha eljött az idő, hogy intenzívebben belecsapjunk a l...
Hiányzik még a “valami régi” a nagy napra? Segítünk! Rengeteg esküvői babona létezik, melyekben, még ha nem is hiszünk, biztos, ami biztos alapon mégis betartjuk őket. Ilyen például, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt a ruhájában a szertartás előtt, hogy a menyasszonyt ölben viszi át a küszöb...
Valami kék – Nincs rá ötleted? Nekünk van! A valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék ugyanolyan szoros egységet alkot így négyen, mint a Tini Nindzsa Teknőcök. Bár külön-külön is megállják a helyüket, de azért egységben az erő! Legtöbbször még a kevésbé babonás menyasszonyo...
Esküvői ajándék menyasszonyoknak – vőlegényektől Esküvői ajándék menyasszonyoknak...Drága vőlegények! Tudjuk, hogy szívetek mélyén mindig azon ügyködtök, hogy mosolyt csaljatok menyasszonyotok arcára, és megtestesítsétek azt a romantikus lovagot, akit szívetek hölgye kislány kora óta álmodott magá...
Esküvői ajándék vőlegényeknek – menyasszonyoktól Rengeteg esküvői hagyomány eredete nyúlik vissza évtizedekre, évszázadokra is, de nagyon sok szokást veszünk át külföldről, akár még filmekből is. Az igen kimondásán kívül, talán semmi sincs kőbe vésve, így csakis a jegyes páron múlik, mivel teszik ...
Telefonmentes esküvő – Hagyd pihenni a digitális kütyüket! Esküvőszervezés közben figyelnünk kell, hogy legyen alkoholmentes italkínálat, gluténmentes lakodalmi menü, cukormentes esküvői torta, és telefonmentes esküvő is. A „mindenmentes” mozgalom egyre nagyobb teret hódít, és már begyűrűzött az esküvőbizni...
Nászút árak Magyarországon 2019/2020 Lelki szemeitek előtt már biztosan látjátok magatokat egy csodás nászutas lakosztályban, ám először járjunk utána annak, hogy milyen magasak a nászút árak Magyarországon. A különféle hotelek, vendégházak, és utazási irodák számtalan kedvezményes cso...
Tavaszi esküvői trend 2020! – Friss, friss, friss! Alig hisszük el, de máris nyakunkon a 2020-as tavaszi esküvői szezon! Bizony, a párok többsége már most nagy hévvel szervezi az esküvőjét, ami nem csoda, hiszen vannak olyan profi szolgáltatók, akikkel már egy évvel a nagy előtt érdemes időpontot eg...
Provence stílusú esküvő – Bor, mámor…szerelem! Utazzunk egy kicsit! Nem kell bőrönd, nem kell repülő, csak a képzeletünk. Utazzunk oda, hol a nap mindig simogatja arcunkat, hol a bor édessége átjárja szánkat, hol a levendula illata lépten-nyomon csiklandozza orrunkat. Ez Provence! Egy mesebeli h...
Az esküvői költségvetés összeállítása Akár hozzáfogtatok már az esküvőszervezéshez, akár még csak tervezitek, biztosan látjátok már, hogy egy esküvő megszervezése bizony nem kis feladat. Rengeteg mindent kell fejben tartani, annál is inkább, mert számos szolgáltatóval tartani kell a kap...