Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket!
Esküvői ötletek 2019

Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket!

2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek.

A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a legközelebb a szívetekhez, ezt garantáljuk!

Kategóriafüggetlen banner

Stílusos esküvői ötletek 2019-ben!

Ha kiválasztottátok már az esküvő és a lakodalom helyszínét, lecsaptatok a legjobb esküvőszervezőre, ceremóniamesterre/vőfélyre, és a fotósra/videósra, akkor itt az ideje az alapok mellett a részletekre is odafigyelni. Mutatjuk a legmenőbb trendeket!

1. Korall színek

A Pantone bejelentette, hogy 2019-es év színe a világos, napos, rózsaszínű-narancs, „Living Coral”.

Egy vidám és fantasztikus színárnyalat, amely magába foglalja a napsütéses nyári esküvőket, a korall színű virágoktól, a koszorúslányok ruháin át, a süteményekig, és a smink domináns színéig.

Korall esküvői dekoráció

2. Visszatérés a klasszikus menyasszonyi ruhákhoz

Ha kedvelitek az egyszerű és letisztult menyasszonyi ruhákat, akkor szerencsétek van, mert 2019-ben a klasszikus fazonok és minták dominálnak. Meghan Markle ruhája tökéletes példa erre, bár ehhez a stílushoz kulcsfontosságú tényező, hogy precízen rátok igazítsák a ruhát.

Böngésszétek át a legújabb esküvői ruha trendeket IDE kattintva.

7 esküvői tipp Meghan Markle nagy napjáról

3. Természetes dekoráció

A 2019-es esküvőkön a virágdekorációnál a természetes, szeszélyes és romantikus hangulat kerül előtérbe.

Egy komplett fát is ábrázolhat a boldogságkapu, de még ennél is különlegesebb, ha olyan dekorációt varázsoltok, amitől olyan lesz a terem, mintha szabadtéri esküvőn mondanátok ki a boldogító igent.

Természetes esküvői virágdekoráció

4. Különleges esküvői torta

Sok csodálatos esküvői süteményt láttunk már, de 2019-ben még lenyűgözőbb alkotásokat várunk. A 2018-as királyi/hercegi esküvők valószínűleg inspirálják a párokat, és a cukrászokat egyaránt.

A fémes színek, és a monogramok legalább olyan izgalmasak, mint a csodálatos textúrák. Hagyjátok, hogy a képzeletetek szárnyaljon, és az esküvői tortátok maga lesz a varázslat!

5. Háromrészes vőlegény öltöny

Bár hosszú évekig a klasszikus darabok mellett a laza ruházat is nagyon divatos volt a vőlegények körében, a férfi ruházat szakértője, Dominic Trooper szerint a 2019-es év rengeteg újdonságot hoz a vőlegények számára.

Animacik
Hirdetés

“A stílusjegyek élesebbek, mint valaha,” mondja Dominic. “Egy kifogástalanul illeszkedő, testreszabott háromrészes öltöny tökéletesen alkalmas lesz minden szertartásra.”

Nézzétek meg a legújabb trendeket ITT.

Vőlegény öltöny 2019

6. Környezettudatos esküvő

Fontos tényező volt Harry herceg és Meghan esküvőjén is, és minden bizonnyal fontos tényező lesz a párok számára 2019-ben a környezettudatosság.

Tudjatok meg többet a környezettudatos esküvőkről IDE kattintva! Ezek az esküvői ötletek még évekig nagyon népszerűek lesznek!

Környezettudatos esküvő

7. Az esküvő illata

A gyertyák a 2019-es esküvői ötletek között azért olyan káprázatosak, mert a romantikus hangulat megteremtéséhez elengedhetetlenek (és mert remek esküvői kiegészítők).

Ezt továbbgondolva, készíthettek saját illatos gyertyákat is, amelyekből trendi köszönőajándékok lehetnek a nagy napon. További tippekért kattintsatok IDE.

8. Illusztrált esküvői meghívó

Az esküvői meghívó egyike annak a kevés levélnek, amelyet napjainkban kapunk.

Ha különlegessé szeretnétek tenni a meghívótokat, kérjetek rá egyedi tervezésű illusztrációt, méghozzá olyat, ami nem is passzolhatna jobban hozzátok! Remek ötlet, nem igaz?

Illusztrált esküvői meghívó

9. Színes konfettik

Nem lehet tovább tagadni, hogy mennyire divatosak ismét a konfettik. Már közel sem köthetjük őket csupán a szilveszteri bulikhoz, hiszen a nagy napon is remekül mutatnak (az esküvői fotókon is).

Minél több konfetti és minél színesebb, annál jobb!

Esküvői ötletek 2019

10. Alternatív eljegyzési gyűrű

Bizonyított tény, hogy a gyémánt nem minden lány legjobb barátja. Az alternatív eljegyzési gyűrűk iránt egyre nagyobb a kereslet

Az opál eljegyzési gyűrűk nagyon népszerűek, akárcsak a színes kövek, mint például Eugenie hercegnő blush-pink zafír eljegyzési gyűrűje.

Az alábbi képen látható szivárványos eljegyzési gyűrű a Pinteresten rettenetesen keresett, de még több alternatív eljegyzési gyűrű tippet találtok ITT.

Ugye titeket is megihlettek ezek az esküvői ötletek? Mert mi egészen izgalmas esküvőszervezést jósolunk, ha betartjátok a tippeket és az iránymutatást!

Forrás és fotók: bridesmagazine.co.uk

Animacik gyerek

Témába vág

Molett alkalmi ruha tippek – Árak, fazonok, stílusok Kissé párnásabbak vagytok itt-ott a társadalom által megfogalmazott "átlagos testalkatnál"? Semmi vész, elképesztően sok molett alkalmi ruha közül válogathattok, ha esküvőre vagytok hivatalosak. El sem hinnétek, milyen sok fazon és stílus áll jól ne...
Héliumos lufi esküvőre – környezettudatosan és kreatívan Egyre divatosabb nagyobb eseményeken, rendezvényeken a héliumos lufi használata látványelemként, és ez alól az esküvők sem kivételek. Manapság többször hallhatjuk a lufiposta környezetkárosító hatásáról, ami miatt nem tanácsos az esküvőnkön héli...
Alkalmi ruha esküvőre – Tippek és tanácsok! Azt gondolnánk, csak a menyasszonynak okoz fejtörést, hogy milyen ruhát viseljen a nagy napon, azonban a vendégek is gondban lehetnek, és ilyenkor jön a jól bevált alkalmi ruha esküvőre. Milyen színű? Milyen hosszú? Milyen fazonú? Milyen kiegész...
Nászút szervezése – Lépésről lépésre Ha épp most készültök hátradőlni kényelmes karosszéketekben, hisz megvan a ruha, a dekor, a köszönőajándék és miegymás, gyorsan pattanjatok fel, rázzátok meg magatokat, ugyanis vissza van még egy nagyon fontos dolog, a nászút szervezése! ...
Esküvői gratuláció, esküvői idézetek Ahhoz, hogy az esküvői gratuláció és az esküvői idézetek legalább olyan frappánsak legyenek, mint maga a nászajándék, törekedni kell arra, hogy a jókívánságok személyre szólóak legyenek. Ebben segítünk most nektek! Esküvő...
Örömszülő feladatok – Tippek és tanácsok Mindig azt mondjuk, hogy egy esküvő főszereplője a menyasszony – ja, meg persze a vőlegény, de ne feledkezzünk meg az örömszülőkről sem, és persze az örömszülő feladatok kijelöléséről sem! Ha a menyasszonyoké a legjobb női főszereplőnek járó ...
Esküvői ajándék kiválasztása – Tippek, és típusok Esküvőszervezés idején a megfelelő esküvői ajándék kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz az ifjú pár számára, mint a meghívott vendégeknek. Segítünk eligazodni az esküvői ajándék típusok tengerében! Bár először valószínűleg a nászajándék ju...
Környezettudatos esküvő – Tuti tippek egy „green wedding”-hez! Ahogy a régészek keresik az ókori élőlények lábnyomait, úgy kutatjuk mi is, hogy lehetne csökkenteni egy esküvő ökológiai lábnyomát. Manapság egyre többször halljuk a környezettudatos esküvő fogalmát, azaz a green wedding-et (zöld esküvőt). ...
Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...
Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben! Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone...