Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!
Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!

Közel a cél! 3..2..1..Esküvő!

Hamarosan itt az esküvőtök napja, ti pedig másra sem vágytok, mint arra, hogy átugorjátok a heteket (napokat), és túl legyetek a sok idegeskedésen? Bizony, rengeteg feladattal jár egy esküvőszervezés, és ember (menyasszony) legyen a talpán, aki meg tudja őrizni a nyugalmát a célegyenesben. Jó hírünk van! Adunk néhány tippet, amivel könnyen el tudjátok végezni az utolsó simításokat.

Kategóriafüggetlen banner

Tudtátok, hogy minden második pár szentül megfogadja még a szent fogadalom előtt, hogy soha, de soha többet nem szervez esküvőt? Esetleg nálatok is elhangzott már otthon a bűvös mondat, miszerint „bánom, hogy egyáltalán belevágtunk ebbe az egészbe, jó volt minden, úgy ahogy volt”? Semmi ok az aggodalomra, teljesen normális dolog, hogy elfáradtok a sok tennivaló közben.

Ha azt sem tudjátok, hol áll a fejetek, ideje lazítani! Hogy mire gondolunk?

Készüljetek fel a leány- és legénybúcsúra!

Érdemes már akár egy hónappal az esküvő előtt megtartani a leány- és legénybúcsút, hogy ki tudjátok pihenni magatokat a buli után. Ha igazi „ereszd el a hajam” típusú estére vagy hétvégére készültök, akkor biztosan szükségetek lesz néhány napra a regenerálódáshoz. Túl veszélyes dolgokra már ne vállalkozzatok ilyenkor, az extrém feladatokat vagy programokat csak azoknak ajánljuk, akik valóban nagyon bevállalósak, és semmiképpen sem szeretnének róluk lemondani.

Kristinus

Lazítsatok!

Biztosan eszetekbe jutott mostanában párszor, hogy jól esne egy jegeskávé, egy masszázs, vagy egy forró fürdő. Miért ne tartanátok szünetet, hogy pihenjetek kicsit? Beszéljetek össze a barátnőkkel, és tartsatok egy igazi csajos napot. Rengeteg szállodának van olyan wellness részlege, melyet nem csak a vendégek használhatnak, és ha igazán meleg van, ellátogathattok egy csúszdaparkba is. Feküdjetek ki a napra és feledkezzetek meg a gondokról egy napra. Csak vigyázzatok, le ne égjetek!

Biztosítsátok be magatokat!

Egyeztessetek még egyszer utoljára a szolgáltatókkal. A helyszínnel véglegesítsétek a menüt, az ültetést, és a dekorációt, nehogy valami elkerülje a figyelmeteket. Beszéljétek meg a legapróbb részleteket a fodrásszal, a műkörmössel, és a sminkessel, de ne feledkezzetek meg a tanúk, koszorúslányok, és a ceremóniamester teendőiről sem. Megkönnyíthetitek a dolgotokat, ha van egy aktuális listátok a feladatokról, így csak végig kell szaladni rajta, és kipipálni a tételeket.

Endorfintermelésre fel!

Biztosan sokszor és sok helyen hallottátok már, hogy endorfinok szabadulnak fel a hosszú órák alatt végzett folyamatos edzések alatt, ami egyfajta boldogságérzetet kelt az emberben. Fussatok egyet a szabadban, vagy tekerjétek körbe a környéket, meglátjátok, máris szebb színben tündöklik majd minden. A kánikulában inkább valami másra vágytok? A kutatók szerint az örömérzet eléréséhez hozzásegíthet benneteket a szex, a napsütés, a csokoládé, és bizony a chili is. Miért mondanátok le az örömökről?

Élvezzétek ki a pillanatot!

A legtöbb nő kislánykora óta romantikus lánykérésről és felejthetetlen esküvőről álmodik. Virágszirmokról, hófehér menyasszonyi ruháról, és hét országra szóló lakodalomról. Minden adott a Nagy Naphoz, de mégsem így képzeltétek el a készülődést? Koncentráljatok arra, hogy a nehezén már túl vagytok, és élvezzétek az utolsó napokat még menyasszonyként. Persze jól tudjuk, hogy az esküvő után sem változik sokat a világ, de biztosan jó lenne úgy visszaemlékezni az esküvőre, hogy nem csak az idegeskedés jut eszetekbe róla.

Mint minden menyasszony szívében, biztosan a tiétekben is különleges helyet kap az esküvőtök napja. Ha megfogadjátok a tanácsainkat, egy picivel talán kevesebbet fogtok aggódni a lehetséges problémák miatt, és több időt szántok arra, hogy felejthetetlen élmény legyen a régóta várt pillanat.