Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Molett alkalmi ruha tippek – Árak, fazonok, stílusok
Molett alkalmi ruha

Molett alkalmi ruha tippek – Árak, fazonok, stílusok

Kissé párnásabbak vagytok itt-ott a társadalom által megfogalmazott “átlagos testalkatnál”? Semmi vész, elképesztően sok molett alkalmi ruha közül válogathattok, ha esküvőre vagytok hivatalosak. El sem hinnétek, milyen sok fazon és stílus áll jól nektek!

Választhattok ruhát, szoknyát, és nadrágot is, emellett a kiegészítőkkel is játszhattok. Mutatjuk, hogyan cselezhetitek ki a plusz kilókat!

Molett alkalmi ruha esküvőre
Fotó: pinterest.com

Molett alkalmi ruha

Attól függetlenül, hogy milyen a testalkatotok, nyilvánvalóan vannak olyan kőbe vésett szabályok, amelyek segítségével sokkal előnyösebben áll rajtatok egy alkalmi ruha.

Ezeket nagyon ügyesen és hatékonyan lehet alkalmazni, így akár 5, de sok esetben 10 kilóval is kevesebbnek tűnhettek a ruhának és kiegészítőknek köszönhetően.

A nők évszázadok óta bevetik ezeket a trükköket, csak nektek sokkal könnyebb dolgotok van, hiszen nem szorít benneteket egy kemény, merev főző. Ugye máris könnyebbnek tűnik a ruhaválasztás?

Animacik
Hirdetés

Mutatjuk, mire érdemes figyelni közben:

  • Minden öltözet alapja a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Az a fehérnemű bizonyulhat csak tökéletesnek, ami nem vágja a bőrötöket sehol, és remekül tart. Ez a közérzeten is segít, de a helyes testtartást is támogatja.
  • Egy magassarkú cipő szintén jót tesz a testtartásnak, illetve hosszabbnak mutatja a lábakat is. Amennyiben egy nude árnyalatra esik a választásotok, biztosak lehettek benne, hogy jó úton jártok a siker felé!
  • A méret a lényeg! Legalábbis akkor biztosan, ha nem szeretnétek úgy kinézni, mint egy kötözött sonka, vagy mint egy zsák. Fontos tudni, hogy mi a méretetek, és ennek megfelelően kell kiválasztanotok a ruhát. Így a testetek vonalát követi majd, ahol kell, de nem rak rátok plusz kilókat csupán azzal, hogy előnytelen a választás.
Alkalmi ruha esküvőre
Fotó: pinterest.com
  • Minden nő korán megtanulja, hogy melyek a legelőnyösebb részei a testének, biztosan ti is tisztában vagytok vele. Hangsúlyozzátok ki a lábatokat, a dekoltázsotokat, vagy akár a szép vállatokat, és nyert ügyetek van!
    Az előnyös testrészek kihangsúlyozása tehát nagyon fontos egy molett alkalmi ruha esetében.
  • Ha nem vagytok elégedettek a vásárolt ruha szabásával teljes mértékben, még mindig felkereshettek egy varrónőt!

Tipp!

Mégsem vagytok biztosak abban, hogy vajon alma, körte, vagy homokóra alakotok van-e? ITT segítünk nektek eldönteni!

Kategóriafüggetlen banner

Molett alkalmi ruha – Tippek

Most, hogy az alapszabályokat végigvettük, jöhetnek a ruhatippek? Egy molett alkalmi ruha akkor lesz kiváló választás egy esküvőre, ha az esküvői dress code alapjait szem előtt tartjátok. Következzenek a legnépszerűbb jolly joker tippek!

1. Egyszínű, egyszerű, de tökéletes

Az egyszínű ruhák hatalmas előnye, hogy többféle cipőt és kiegészítőt is társíthattok hozzájuk. Nehezebb túlzásba esni, és ha tavaszi vagy őszi esküvőre választjátok őket, akár egy mintás blézerrel is jó barátok lesznek.

Tipp!

Ha nagyon megtetszik egy bizonyos ruha fazon, próbáljátok fel több színben is. Lehet, hogy egyik-másik jobban passzol majd a személyiségetekhez, a megálmodott táskához, vagy a kísérőtök ingéhez.

Molett alkalmi ruha
Fotó: pinterest.com

2. Molett alkalmi ruha homokóra alakra

A homokóra alak soha nem megy ki a divatból, bárki bármit is mondjon. A derék hangsúlyozása akkor is szuper ötlet, ha nincs ugyan darázsderekatok, de formás az alakotok. A dekoltázs és a lábak hangsúlyozása szintén fontos, ám nem szabad túlzásokba esni.

Ha esküvőre vagytok hivatalosak, nem éppen jó ötlet egy miniruha, főleg akkor nem, ha kifogástalan molett alkalmi ruha a vágyatok. Az “A-vonalú” szoknya alja érjen térdig, ne sokkal fölé, így a combotok nem kerül előtérbe, de annyi mégis látszik a lábatokból, ami a magassarkúnak köszönhetően a legjobb formájában mutatkozik meg.

Molett ruha esküvőre
Fotó: pinterest.com

3. A tökéletes maxiruha

Ezeknél a ruháknál nagyon óvatosan kell nézelődni, hiszen az egyszínű és a mintás darabok között is vannak olyanok, amelyek hihetetlenül előnyösen, vagy éppen iszonyatosan és botrányosan állhatnak nektek.

A határ igen labilis, ne lépjétek át a vonalat. Ügyeljetek a dekoltázsra, a ruha hosszára, és arra, hogy – ahogyan korábban már utaltunk rá – ne tűnjetek benne egy formátlan zsáknak.

Tipp!

A próbára vigyetek magatokkal egy olyan kísérőt, aki őszintén megmondja a véleményét nektek még akkor is, ha először talán nem esik jól nektek a kritika. Higgyétek el, fontos, hogy tudjátok, mi áll jól nektek. Így a hétköznapok során is könnyebb lesz ruhát választani majd.

Esküvői ruha vendégeknek
Fotó: pinterest.com

4. Mintás molett ruhák

Úgy tartják, hogy a mintás ruha kövérít, de ez közel sem igaz ebben a formában. Igaz, vannak olyan minták, amelyek nem tűnnek jó választásnak egy molett alkalmi ruha esetében, de könnyen találhattok tökéletes darabot is köztük.

Ha kedvelitek a virágmintát, a geometriai mintákat, vagy a pöttyöket, nem kell lemondanotok róluk, csak gondoskodjatok arról, hogy optikailag ne hizlaljanak benneteket!

Mintás alkalmi ruha
Fotó: pinterest.com

5. Molett ruha – Nadrágos outfit

Sok molett nő egyszerűen irtózik a gondolattól, hogy összeérjenek a combjai egy ruha vagy szoknya alatt. Ezen sokszor egy jó harisnya sem segít, és valljuk be, nem is kötelező mindenkinek szoknyába bújnia.

Egy esküvőre szuper választás lehet egy nadrágos outfit is, amelyet kiegészíthettek egy csinos blézerrel, vagy egy rafinált felsővel. Amennyiben a nadrág fekete, rengeteg színnel párosíthatjátok, de a karamell, a tengerészkék, a fukszia és a sárga nagyon divatos színek mostanában.

A pasztell árnyalatokkal szintén nem lőhettek mellé, akárcsak a bézzsel és a feketével (csak ne öltözzetek túl sok feketébe).

Nadrágos alkalmi outfit
Fotó: pinterest.com

Molett alkalmi ruha árak

Árak tekintetében nem kell attól félnetek, hogy a molett ruhák sokkal több kiadást jelentenek majd számotokra, mintha “átlagos” S, M vagy L méretet szeretnétek találni. Persze nem mindegy, hogy varratjátok, bérlitek, vagy vásároljátok a ruhát.

Így 8000 forinttól akár a csillagos égig szökhetnek az árak. A kiegészítők még alaposan rádobhatnak a költségvetésre, mert a cipő, a táska, és fehérnemű a ruhán felül akár 20.000-50.000 forintba is kerülhet.

Ha designer darabot kerestek, akkor pedig szintén a csillagos égre tudunk csak hivatkozni.

esküvői kiegészítő
Fotó: pinterest.com

Reméljük, hogy segítségünkkel már könnyebben ki tudjátok majd választani, hogy melyik molett alkalmi ruha fazon és stílus passzol hozzátok leginkább.

Ne feledjétek, nem kell semmiről lemondanotok, csak legyetek kreatívak és ötletesek a próbák során!

Borítókép: goop.com

Animacik gyerek

Témába vág

Menyasszonytánc és menyecsketánc: Szokások és tippek A mai modern esküvőkön egyre kevesebb esküvői hagyományt tartanak, de azért vannak olyan kivételek, melyek még az új divatok ellenére is kihagyhatatlan elemei egy lakodalomnak. Ilyen többek között a menyasszonytánc, illetve a menyecsketánc is. K...
5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés! Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a férfiak szerint az esküvőszervezésre elég pár hetet szánni, azonban mi lányok, már jóformán gyerekkorunk óta tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Ha eljött az idő, hogy intenzívebben belecsapjunk a l...
Hiányzik még a “valami régi” a nagy napra? Segítünk! Rengeteg esküvői babona létezik, melyekben, még ha nem is hiszünk, biztos, ami biztos alapon mégis betartjuk őket. Ilyen például, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt a ruhájában a szertartás előtt, hogy a menyasszonyt ölben viszi át a küszöb...
Valami kék – Nincs rá ötleted? Nekünk van! A valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék ugyanolyan szoros egységet alkot így négyen, mint a Tini Nindzsa Teknőcök. Bár külön-külön is megállják a helyüket, de azért egységben az erő! Legtöbbször még a kevésbé babonás menyasszonyo...
Esküvői ajándék menyasszonyoknak – vőlegényektől Esküvői ajándék menyasszonyoknak...Drága vőlegények! Tudjuk, hogy szívetek mélyén mindig azon ügyködtök, hogy mosolyt csaljatok menyasszonyotok arcára, és megtestesítsétek azt a romantikus lovagot, akit szívetek hölgye kislány kora óta álmodott magá...
Esküvői ajándék vőlegényeknek – menyasszonyoktól Rengeteg esküvői hagyomány eredete nyúlik vissza évtizedekre, évszázadokra is, de nagyon sok szokást veszünk át külföldről, akár még filmekből is. Az igen kimondásán kívül, talán semmi sincs kőbe vésve, így csakis a jegyes páron múlik, mivel teszik ...
Telefonmentes esküvő – Hagyd pihenni a digitális kütyüket! Esküvőszervezés közben figyelnünk kell, hogy legyen alkoholmentes italkínálat, gluténmentes lakodalmi menü, cukormentes esküvői torta, és telefonmentes esküvő is. A „mindenmentes” mozgalom egyre nagyobb teret hódít, és már begyűrűzött az esküvőbizni...
Nászút árak Magyarországon 2019/2020 Lelki szemeitek előtt már biztosan látjátok magatokat egy csodás nászutas lakosztályban, ám először járjunk utána annak, hogy milyen magasak a nászút árak Magyarországon. A különféle hotelek, vendégházak, és utazási irodák számtalan kedvezményes cso...
Tavaszi esküvői trend 2020! – Friss, friss, friss! Alig hisszük el, de máris nyakunkon a 2020-as tavaszi esküvői szezon! Bizony, a párok többsége már most nagy hévvel szervezi az esküvőjét, ami nem csoda, hiszen vannak olyan profi szolgáltatók, akikkel már egy évvel a nagy előtt érdemes időpontot eg...
Provence stílusú esküvő – Bor, mámor…szerelem! Utazzunk egy kicsit! Nem kell bőrönd, nem kell repülő, csak a képzeletünk. Utazzunk oda, hol a nap mindig simogatja arcunkat, hol a bor édessége átjárja szánkat, hol a levendula illata lépten-nyomon csiklandozza orrunkat. Ez Provence! Egy mesebeli h...