Szeretnétek friss, modern, mégis hagyományos hangulatot teremteni az esküvőtökön? Az év színe 2020-ban tökéletes választás lesz, az esküvők világában is! A Pantone már több, mint 20 éve meghatározza minden év színét, és ezzel óriási befolyással van többek között a divatra, lakberendezésre, és az esküvőkön domináló színvilágra is.

Nem is húzzuk tovább az időt, nézzük, milyen lehetőségeket tartogat számunkra az év színe 2020-ban, a klasszikus kék!

Az év színes 2020-ban a klasszikus kék lesz!

Csodálatos színekkel örvendeztet meg bennünket a Pantone minden évben. Gondoljunk csak vissza, a 2018-as ultraibolya árnyalatra, vagy a 2019-es élő korall fantázianevet viselő tónusra.

Nem véletlenül lett 2020 év színe, a 19-4052 kóddal jelölet klasszikus kék.  A gondolat, amely inspirálta, olyan, mintha helyettünk mondaná el, mire vágyunk szívünk legmélyén, miért keressük a nagy Ő-t, miért hiszünk a mai világban is a házasság szentségében…

„Megbízható és stabil alapokra vágyunk, amire építhetünk, amikor átlépünk egy új korszak kapuján…”

Pantone 2020 klasszikus kék
Fotók: pinterest.com

A klasszikus kék esküvő – A Pantone ajánlásával!

A Pantone 2020-ra megálmodott színe olyan, mintha direkt az esküvőkhöz lenne kitalálva. Tökéletesen becsempészhető minden apró részletbe, a dekorációtól kezdve, egészen a menyasszonyi ruháig.

  • Meghívó: A kék szín mindig is szerves része volt az esküvőknek, éppen ezért a klasszikus kéket könnyedén alkalmazhatjuk már a meghívókon is.
  • Menyasszonyi ruha: Egyre divatosabbak az ombre menyasszonyi ruhák, melyeknél bátran használjátok a Pantone 2020-as színét. De alkalmazhatjátok övként, vagy a ruhát díszítő csipke, gyöngy, strassz színeként is.  
  • Vőlegény öltöny: A fekete öltönyökön kívül előszeretettel választják a vőlegények a galambszürke és a kék árnyalatait. A klasszikus kék tökéletes választás lehet!
  • Koszorúslányok: Ha menyasszonyként csak elrejtve szeretnétek viselni valami kéket, hangolhatjátok a koszorúslányok ruháját klasszikus kékre.
Hirdetés
  • Dress code: Már egy meghívott sem lepődik meg igazán, ha saját dress code-ot határoztok meg az esküvőtökre. A klasszikus kékkel egyszerű, mégis klasszikusan elegáns összképet érhettek el.
  • Dekoráció: A virágcsokroktól kezdve, az asztaldekorokon át egészen a székmasniig, mindenhol tudjátok alkalmazni a 2020-as év színét.
  • Torta, sütemények: Nem csak a menyasszonyi tortát hangolhatjátok klasszikus kékre, hanem az aprósüteményeket, és a desszertasztal elemeit is.
év színe 2020, klasszikus kék
Fotó: pinterest.com

Egész biztos nem lesz nehéz dolga a szolgáltatóknak, hogy megszerettessék a házasulandók körében a klasszikus kék színárnyalat, ötletesebbnél ötletesebb variációkkal. Ez a szín ugyanis magában hordozza a modern divat frissességét, és az évtizedekre visszanyúló hagyományokat is.

Jó tanács!

Bár időtlen, mégis modern hatást kelt a klasszikus kék, nem kell túlzásba vinni. Társítsátok a fehér és ekrü különböző árnyalataival, használjátok izgalmas fűszerként, hogy igazán letisztult összképet teremtsetek!

Kategóriafüggetlen banner

Nem nehéz szívünkbe zárni a Pantone 2020-as év színét, hisz a klasszikus kék letisztult megjelenése időtlen eleganciával öleli körül az esküvőket. Használjátok bátran a nagy napon, és adjatok új értelmet a valami kéknek, az alkonyat pillanatát megidéző ég színével.

Borítókép: https://www.insideweddings.com/