Ugye tudjátok, hogy rengeteg márka és szolgáltató lesi minden évben, hogy milyen esküvői trendek lesznek igazán divatosak a következő évben? A Pantone színárnyalatai természetesen ebben is fontos szerepet játszanak, és most, hogy már tudjuk, milyen színek dominálnak majd, ti is bátran igazíthatjátok a nagy nap vezető színeit ehhez. Íme a Pantone 2020-as TOP5 sláger árnyalata!

Kategóriafüggetlen banner

Pantone 2020 – A legtrendibb árnyalatok minden esküvőre!

A Pantone útmutatója lehetővé teszi a tervezők és más szakemberek számára, hogy megfeleljenek a legdivatosabb árnyalatoknak.

A Pantone szakemberei figyelembe veszik azokat a színeket, amelyeknek egyre nagyobb figyelmet szenteltek a kifutókon, de képzeljétek, megfigyelik még akár a filmeket is. Elkészítenek egy rövid listát az esküvői színtrendekről is, így a Pantone 2020-as esküvői színeiből még bőven felkészülhetnek a menyasszonyok a tervezett napra.

A választott színhez igazíthatjátok az esküvői dekorációt, a koszorúslányok ruháját, de akár még a menyasszonyi csokor és az esküvői torta színét is.

Lássuk, nektek melyik árnyalat nyeri el leginkább a tetszéseteket!

Hirdetés

1. Halvány menta – A vintage esküvők kedvence

A halvány menta egy pasztell zöld árnyalat, amely 2020-ban várhatóan a divatban és a belső terekben is dominál majd. Szabadtéri esküvőkhöz kiváló választás, jól megy hozzá a hófehér, de a pasztell rózsaszín is.

Pantone esküvői színek

2. Tengerkék – Minden hangulathoz, minden alkalomra!

A tenger és az ég mindig a vágy és a lehetőség szimbólumai. A kék és minden színárnyalata a meditációt, és a békét képviseli, stabilitást és biztonságot ígér. A tengerkék szín árnyalatai remekül mutathatnak az esküvői díszletben, ráadásul a “valami kéket” is kipipálhatjátok egy mesés tengerkék kiegészítővel, vagy akár egy ilyen színű menyecske ruhával is.

Pantone 2020 esküvői színtrend

3. Bíbor – A klasszikus stílus kedvelőinek!

Ha nem ragaszkodtok a rózsaszín és a lila árnyalatokhoz, érdemes megnézni a bíbort is, amely a lila és a rózsaszín mélyebb keverékét kínálja.

A bíbor a nagyság és a kifinomultság színe, a szövetek festése ugyanis korábban nagyon drága volt, és csak a papság és a nemesség engedhette meg magának. Ha igazán ünnepélyes esküvőre és lagzira vágytok, a bíbor remekül megalapozhatja a hangulatot hozzá.

bíbor esküvői színtrend

4. Sárgadinnye – A Pantone 2020-as befutója!

A sárgadinnye fiatalos szín, és nagyon közel áll a barack árnyalathoz, amely hosszú évek óta népszerű választás a menyasszonyok körében. A Pantone 2020-as árnyalatai között ez az egyik nagy kedvencünk, becslések szerint igen közkedvelt esküvői szín lesz.

Pantone 2020 sárgadinnye

+1. Játékos sárga – A csillogás megszállottjainak

Nem, ez nem mustársárga, inkább egy játékos árnyalat, amelyhez remekül passzolnak az aranyszínek, illetve a fények, a lampionok és a csillámos anyagok is. A koszorúslányok ruhájának kiválasztásánál ez a szín lehet az egyik befutó, de az arany miatt akár a a kiegészítőkben is szerepet kaphat.

Pantone 2020 játékos sárga

Nektek megvan már a kedvencetek? A tuti befutó 2020-ban biztosan a sárgadinnye lesz, egy jó dekoratőr és virágkötő pedig biztosan segít nektek abban, hogy ez a dekorációban és a virágokban hogyan köszönhet vissza.

Kedves 2020-as menyasszonyok! Vidám keresgélést és tervezgetést kívánunk!

Fotók: www.weddingshoppeinc.com