Gondoltatok már koktélozós lagzira? Nincs olyan lagzi, amit ne dobna fel egy színes, vidám koktélos pult, ahol egy mixer egész este olyan koktélokat készít, amelyek leveszik a lábukról a vendégeket. Ha ránk hallgattok, felkerestek egy olyan szolgáltatót, aki profi módon prezentálja nektek a koktélkeverést, és az üvegek dobálását, és megajándékozzátok a násznépet ezzel különleges show elemmel a nagy napon.

Korábban már megmutattuk nektek, hogy milyen izgalmas lehet egy limonádés, kávés, vagy fagylaltos esküvő, most megmutatjuk azt is, hogy miért érdemes koktélokkal megfűszerezni a nagy napot!

Kategóriafüggetlen banner

Hasznos tanácsok egy „koktélos lagzira”

Van néhány olyan tanács, amit érdemes megfogadni, mielőtt eldöntenétek, hogy a koktélok központi szerepet játszanak-e majd a lagzitokon. Gondoljátok át, hogy kikből áll majd a násznép, vegyétek számba a vendégek (és a gyerekek) számát, és életkorát, ugyanis így tudjátok meghatározni, hogy kb. hány koktél fogy majd el az este folyamán, és milyen összetételben.

Keressetek meg több szolgáltatót, kérjetek tőlük árajánlatot, valamint kérdezzetek rá arra is, hogy milyen csomagok közül választhattok. A party szervizes céggel közösen összeállított koktéllap tartalmazhat alkoholos és alkoholmentes italokat is, és előre megállapodhattok abban, hogy milyen színű vagy ízű italokat tartalmazzon elsősorban a kínálat.

Tipp!

Ha pl. kék és sárga alapszínű lesz az esküvőtök, kérjetek csak olyan koktélokat, amelyek ezeknek a színeknek a különböző árnyalataiba lettek öltöztetve!

Exkluzív koktélos szolgáltatások

Általában olyan exkluzív szolgáltatásokat is igénybe vehettek egy koktélos lagzinál, mint

  • a koktél show,
  • a szárazjég party,
  • a molekuláris gasztronómiával készített italok, de a násznép imádni fogja
  • a gyümölcsből készült poharakat
  • és a 100%-ban csak gyümölcsökből készített koktélokat is.

Ezek a látványos szolgáltatások nyilvánvalóan több pénzbe kerülnek, mint az, ha 80 vagy 100 ugyanolyan színű welcome koktéllal lepitek „csak” meg a vendégeket, de higgyétek el, megéri. Erre biztosan mindenki emlékezni fog, és talán néhány leendő menyasszony elraktározza majd ezt a remek tippet a majdani saját esküvőjére (és leánybúcsújára is).

Jó tanács!

Érdemes egy olyan helyre megálmodni a „koktélrészleget” a lagzi helyszínén, ami nincs útban, ha táncolni szeretnétek, de kellően szem előtt van, és mindenki számára könnyen elérhető, ha szívesen bedobna a konty alá egy extrém színű csodát.

Izgalmas koktélok gyerekeknek(?)

Sok ital van, amit a gyerekeknek nem szabad megkóstolni az esküvőn, de a koktél nem tartozik közéjük. Köszönhetően az alkoholmentes koktéloknak, ma már rengeteg árnyalat és íz közül választhatnak a gyerekek, akik garantáltan imádni fogják a koktélcseresznyével, kacskaringós szívószálakkal és pici esernyőkkel ellátott különleges formájú poharakat is.

Készüljetek nekik mindenféle meglepetéssel, és élvezzétek ti is, hogy a nagy napotokon ők is igazi nagylányos és nagyfiús italokat szürcsölgethetnek egész este (úgysem lesz bennük más, mint víz és gyümölcslé).

Nincs más hátra, mint előre, nézzetek ki egy igazán kedvező és izgalmas ajánlatot, és ne áruljátok el a barátoknak és a családnak a koktélos meglepetés-programokat.

Hagyjátok, hogy őszinte örömmel nézzék végig a látványmixerek akrobatikus bemutatóját, és ha igazán ügyesek vagytok, olyan party szervizest is találtok, aki egy szuperintenzív mini képzés keretében megtanítja a kíváncsi vendégeket néhány izgi zsonglőr trükkre!