Alig hisszük el, de máris nyakunkon a 2020-as tavaszi esküvői szezon! Bizony, a párok többsége már most nagy hévvel szervezi az esküvőjét, ami nem csoda, hiszen vannak olyan profi szolgáltatók, akikkel már egy évvel a nagy előtt érdemes időpontot egyeztetni. A tavaszi esküvői trend 2020-ban nagyon bájos és izgalmas lesz, kedves menyasszonyok, ideje időben felkészülni!

Kategóriafüggetlen banner

7 imádni való tavaszi esküvői trend 2020-ra!

Ha nektek is 2020 tavaszán lesz az esküvőtök, és szükségetek van egy kis inspirációra, akkor kövessétek az alábbi tippeket. A tavaszi esküvőkön általában igen hangsúlyos a virágdekoráció, és a romantikus elegancia, nem lesz ez másként most sem.

1. Csipke menyasszonyi ruha

A csipkével gazdagon díszített, egyedi esküvői ruhák biztosan nagyon népszerűek lesznek, ezért ha nagy kedvencetek a csipke, akkor nem csak szerencsések lesztek 2020-ban, de nagyon divatosak is!

Ha igazi csipke-esküvőre vágytok, ide kattintva mesés tippekkel látunk el benneteket!

Csipke tavaszi esküvői trend 2020
Fotó: pinterest.com

2. Letisztult menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokroknál egyértelműen a fehér-zöld színek dominálnak majd a 2020-as tavaszi esküvői trendben. A kála, a gyöngyvirág és a hortenzia biztosan előtérbe kerül majd.

Hogy mi a tökéletes menyasszonyi csokor titka? ITT megmutatjuk, de az esküvői virágdekoráció megálmodásában is segítünk nektek ide kattintva.

környezettudatos esküvő
Fotó: pinterest.com

3. Hosszú menyasszonyi fátyol

A romantikus, csipkés menyasszonyi ruhák mellett nagy divat lesz a hosszú menyasszonyi fátyol is. Ha nem vagytok biztosak abban, hogy a ruhátokhoz milyen fátyoltípus passzol leginkább, ITT megmutatjuk nektek a lehetőségeket!

4. Bájos esküvői táblák – tavaszi esküvői trend 2020

Az esküvői kellékek között a legnépszerűbbek a kreatív táblák. Lehetnek vidám útjelző tábláitok, de az asztalokon, a szertartás helyszínén, és akár a fotófalnál is kitehettek tájékoztató táblákat.

Legyetek kreatívak, és díszítsétek fel a lakodalom és a szertartás helyszínét hasonló táblákkal. Ezt diktálja a tavaszi esküvői szezon 2020-ban – és egyszerűen nehéz lenne rá nemet mondani!

esküvői kellékek
Fotó: pexels.com

5. Sátras esküvő

Bizony, a sátras esküvők egyre népszerűbbek, így 2020-ban sincs megállás! Egy esküvői sátor ezerféleképpen feldíszíthető, és nagyon praktikus is, ha nem szeretnétek egy étteremben tartani a lakodalmat.

A sátorbérléssel kapcsolatban ITT olvashattok hasznos tippeket!   

Fotó: pinterest.com

6. Lampionok és fényfüzérek

Napról napra több pár keres az esküvői dekorációhoz hosszú fényfüzéreket, melyekkel akár az egész kertet feldíszíthetik, de a fákról lelógatott lampionok is igen kelendőek. A dekorációval foglalkozó cégek nagy rohamra számíthatnak 2020-ban is, főként a szabadtéri lagzik esetében, ahol nagyon szépen mutatnak ezek a fények egész éjjel.

Hirdetés

Tipp!

A gyertyák helyett használhattok elektromos gyertyákat is, de a LED-es dekoráció is piszkosul trendi lesz! 

7. Esküvői fotófal és virágfal

Nos, a fotófal és a virágfal sem vonul még ki a divatból, 2020-ban legalábbis biztosan nem. A változatosan díszíthető paravánok és vintage esküvői kellékek nálatok is biztosan népszerűek lesznek a vendégek körében, hiszen egy-egy jól sikerült esküvőn készült fotó bizony hónapokig emlékeztetni fogja őket a nagy napra!

Fotó: pinterest.com

Ha tetszenek ezek a trendek, lássatok hozzá a szervezéshez. Nálunk rengeteg szuper tippet találhattok!