Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat?
Tetovált menyasszony

Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat?

Minden emberben él az az égető vágy, hogy valahogy, valamilyen módon kifejezze önmagát. Definiálja, hogy ki is ő valójában. Van, aki rímekbe faragja, van, aki elénekli, van, aki megfesti vagy eltáncolja.  És vannak nagyon sokan, akik magukra tetováltatják. Igen! A tetoválásunk egyazon velünk, a testünk-lelkünk, személyiségünk része, egy tetovált menyasszony számára is.

Azonban ezt nem mindenki nézi jó szemmel, és az esküvőnk előtt nagy fejtörést okozhat, hogy eltakarjuk vagy megmutassuk a tetoválást… Bárhogy is döntötök, ne mások véleménye szerint cselekedjetek, hisz senki másról nem szól igazából a nagy napotok, mint rólatok és leendő férjetekről. A tetoválásotok pedig olyan, mint a múltatok. Ha akarjátok, eltüntethetitek, de azzal együtt lesz teljes a történetetek!

Kategóriafüggetlen banner

 

Tetovált menyasszony – Mit mérlegelj?

 

Tudom, könnyű azt mondani, hogy semmivel és senkivel ne törődjetek, csak magatokkal, amikor esetleg a szülők, nagyszülők, rokonok kicsit sem burkolt kérdésekkel célozgatnak arra, hogy ugye eltakarjátok a tetoválásotokat a nagy napon. Nem egyszerű határozottnak maradni, ha a többség a tetoválások ellen szavazna.

Ilyenkor persze dönthettek úgy, hogy valamilyen módon eltakarjátok a tetoválásotokat, mondva, jobb a békesség! Ha ez nektek nem életbevágóan fontos, gond nélkül megtehetitek ezt a gesztust.

Ha azonban úgy gondoljátok, hogy nem véletlenül jelöltétek meg a testeteket egy-egy tetoválással, fontosak a számotokra, és enélkül a személyiségetek sem lenne ugyanaz, bátran vállaljátok menyasszonyként is valódi éneteket! Higgyétek el, sokkal fontosabb, hogy látható tetoválásaitok mellett ragyogjon az arcotok, minthogy eltakart tetkóitok elhomályosítsa valódi személyiségeteket.

Tetoválás az esküvőn

A tetoválás eltakarása

Ha arra az álláspontra jutottál, hogy nem szeretnél tetovált menyasszony lenni, több lehetőség közül választhatsz.

1. Takard el a ruháddal!

A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha varratod a menyasszonyi ruhádat, így pont úgy tudod alakítani, hogy takarjon, ahol szeretnéd. Természetesen az sem kizárt, hogy szalonban is találsz olyan ruhát, ami pont megfelel a számodra, főleg, ha egy hosszú szoknya, vagy egy hosszú csipke ujj már el is takarja a tetoválásaidat.

2. Takard el kiegészítőkkel!

Ha nem szeretnéd az egész estét hosszú szoknyában, vagy hosszú ujjú menyasszonyi ruhában tölteni, választhatsz olyan kiegészítőket is, amelyek ha kell, eltakarnak – például a fotózás erejéig – de ha kell le is tudjátok venni őket. Remek szolgálatot tehet ilyenkor egy boleró, egy szép blézer, egy kesztyű, esetleg egy fehér combfixes harisnya.

Animacik
Hirdetés

3. Takard el sminkkel!

Manapság már rengeteg olyan alapozó és testfesték kapható a piacon, melyek kifejezetten tetoválások és erősebb bőrhibák, például műtéti hegek elfedésére lettek harcba állítva. Beszélj a kozmetikusoddal vagy sminkeseddel, biztos tud ajánlani ilyen terméket, de készülj föl, hogy ezek drágább, és nehezebben beszerezhető sminkcuccok. Ha megrendelitek, pár hétbe is beletelhet, mire megérkezik!

Fontos!

Arról se feledkezzetek meg, hogy ezek a festékek bármennyire is professzionálisak, ha megizzadtok, előfordulhat, hogy kicsit lefolynak, vagy összekenik a ruhátokat.

Esküvői tetoválás

Középpontban a tetoválás

Ha büszke tetovált menyasszony vagy, és szeretnéd szépen kihangsúlyozni vagányságod a nagy napon, érdemes az esküvőd több elemét is megfűszerezni egy kis rock and rollal! Hidd el, ha teljes az összhang, mindenki csak azt fogja emlegetni, micsoda dögös esküvőtök volt!

1. Passzoljon hozzá a menyasszonyi ruha

Nem elég, ha a menyasszonyi ruha a szabásából adódóan megmutatja a tetoválásaidat. Kell, hogy stílusában is hangsúlyozza ezt az életérzést! Ne riadj vissza bevállalósabb fazonoktól és anyagoktól! Fehér bőrszoknyát szeretnél? Ki tilthatja meg?!

2. Passzoljon hozzá a vőlegény!

Nyilván a vőlegényed úgy szeret, ahogy vagy, minden testedre alkotott műremekkel együtt. Ám nem árt, ha az ő ruhájában is visszakacsint valami kis merész huncutság! Ha kettőtök között vibrál az összhang, nyert ügyetek van.

Tetoválás az esküvőn

3. Passzoljanak a kiegészítők!

Érdemes kicsit végig venned, hogy az esküvőtök mely elemeit szeretnéd bevállalósabbra venni. A dekorációban is visszaköszönhet a vagányságotok. Mondjuk a magassarkút bátran lecserélheted egy tornacsukára, vagy felkaphatsz a menyasszonyi ruhára egy extrém farmerkabit, esetleg bőrdzsekit!

Ha a tetoválásotok mellé motoros életérzés társul, már adott is az esküvőtök tematikája! Ha pedig a tetkós megjelenéseteket megszínesítenétek egy dögös vörös rúzzsal, és vérlázítóan piros tűsarkúval, ki ne felejtsétek a hajatokból a kendőt, amellyel igazi pin-up menyasszonyok lehettek! Indulhat is a rockabilly!

Pin up esküvői tetoválás

A tetoválás több, mint egy rajz a testen. A testünket díszíti, de a lelkünket mutatja! Egy törvény sem írja elő, hogy milyen egy tökéletes esküvő, milyen egy hibátlan menyasszony. De miért is kellene hibátlannak lenni?

Bátran légy egyedi, lépd át a határaidat, szegj meg néhány esküvői elvárást, és hívd életre a benned élő menyasszonyt! Hidd el, felszabadító érzés lesz!

Animacik gyerek

Témába vág

Molett alkalmi ruha tippek – Árak, fazonok, stílusok Kissé párnásabbak vagytok itt-ott a társadalom által megfogalmazott "átlagos testalkatnál"? Semmi vész, elképesztően sok molett alkalmi ruha közül válogathattok, ha esküvőre vagytok hivatalosak. El sem hinnétek, milyen sok fazon és stílus áll jól ne...
Héliumos lufi esküvőre – környezettudatosan és kreatívan Egyre divatosabb nagyobb eseményeken, rendezvényeken a héliumos lufi használata látványelemként, és ez alól az esküvők sem kivételek. Manapság többször hallhatjuk a lufiposta környezetkárosító hatásáról, ami miatt nem tanácsos az esküvőnkön héli...
Alkalmi ruha esküvőre – Tippek és tanácsok! Azt gondolnánk, csak a menyasszonynak okoz fejtörést, hogy milyen ruhát viseljen a nagy napon, azonban a vendégek is gondban lehetnek, és ilyenkor jön a jól bevált alkalmi ruha esküvőre. Milyen színű? Milyen hosszú? Milyen fazonú? Milyen kiegész...
Esküvői ötletek 2019 – Ne hagyd ki őket! 2019-ben rengeteg olyan esküvői trend és stílus hódít, amit igazán könnyű első látásra megkedvelni. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, ezek az esküvői ötletek biztosan nagy segítségetekre lesznek. A cikk végén máris tudjátok majd, mi áll a...
Nászút szervezése – Lépésről lépésre Ha épp most készültök hátradőlni kényelmes karosszéketekben, hisz megvan a ruha, a dekor, a köszönőajándék és miegymás, gyorsan pattanjatok fel, rázzátok meg magatokat, ugyanis vissza van még egy nagyon fontos dolog, a nászút szervezése! ...
Esküvői gratuláció, esküvői idézetek Ahhoz, hogy az esküvői gratuláció és az esküvői idézetek legalább olyan frappánsak legyenek, mint maga a nászajándék, törekedni kell arra, hogy a jókívánságok személyre szólóak legyenek. Ebben segítünk most nektek! Esküvő...
Örömszülő feladatok – Tippek és tanácsok Mindig azt mondjuk, hogy egy esküvő főszereplője a menyasszony – ja, meg persze a vőlegény, de ne feledkezzünk meg az örömszülőkről sem, és persze az örömszülő feladatok kijelöléséről sem! Ha a menyasszonyoké a legjobb női főszereplőnek járó ...
Esküvői ajándék kiválasztása – Tippek, és típusok Esküvőszervezés idején a megfelelő esküvői ajándék kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz az ifjú pár számára, mint a meghívott vendégeknek. Segítünk eligazodni az esküvői ajándék típusok tengerében! Bár először valószínűleg a nászajándék ju...
Környezettudatos esküvő – Tuti tippek egy „green wedding”-hez! Ahogy a régészek keresik az ókori élőlények lábnyomait, úgy kutatjuk mi is, hogy lehetne csökkenteni egy esküvő ökológiai lábnyomát. Manapság egyre többször halljuk a környezettudatos esküvő fogalmát, azaz a green wedding-et (zöld esküvőt). ...
Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...