Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat?
Tetovált menyasszony

Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat?

Minden emberben él az az égető vágy, hogy valahogy, valamilyen módon kifejezze önmagát. Definiálja, hogy ki is ő valójában. Van, aki rímekbe faragja, van, aki elénekli, van, aki megfesti vagy eltáncolja.  És vannak nagyon sokan, akik magukra tetováltatják. Igen! A tetoválásunk egyazon velünk, a testünk-lelkünk, személyiségünk része, egy tetovált menyasszony számára is.

Azonban ezt nem mindenki nézi jó szemmel, és az esküvőnk előtt nagy fejtörést okozhat, hogy eltakarjuk vagy megmutassuk a tetoválást… Bárhogy is döntötök, ne mások véleménye szerint cselekedjetek, hisz senki másról nem szól igazából a nagy napotok, mint rólatok és leendő férjetekről. A tetoválásotok pedig olyan, mint a múltatok. Ha akarjátok, eltüntethetitek, de azzal együtt lesz teljes a történetetek!

Kategóriafüggetlen banner

 

Tetovált menyasszony – Mit mérlegelj?

 

Tudom, könnyű azt mondani, hogy semmivel és senkivel ne törődjetek, csak magatokkal, amikor esetleg a szülők, nagyszülők, rokonok kicsit sem burkolt kérdésekkel célozgatnak arra, hogy ugye eltakarjátok a tetoválásotokat a nagy napon. Nem egyszerű határozottnak maradni, ha a többség a tetoválások ellen szavazna.

Ilyenkor persze dönthettek úgy, hogy valamilyen módon eltakarjátok a tetoválásotokat, mondva, jobb a békesség! Ha ez nektek nem életbevágóan fontos, gond nélkül megtehetitek ezt a gesztust.

Ha azonban úgy gondoljátok, hogy nem véletlenül jelöltétek meg a testeteket egy-egy tetoválással, fontosak a számotokra, és enélkül a személyiségetek sem lenne ugyanaz, bátran vállaljátok menyasszonyként is valódi éneteket! Higgyétek el, sokkal fontosabb, hogy látható tetoválásaitok mellett ragyogjon az arcotok, minthogy eltakart tetkóitok elhomályosítsa valódi személyiségeteket.

Tetoválás az esküvőn

A tetoválás eltakarása

Ha arra az álláspontra jutottál, hogy nem szeretnél tetovált menyasszony lenni, több lehetőség közül választhatsz.

1. Takard el a ruháddal!

A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha varratod a menyasszonyi ruhádat, így pont úgy tudod alakítani, hogy takarjon, ahol szeretnéd. Természetesen az sem kizárt, hogy szalonban is találsz olyan ruhát, ami pont megfelel a számodra, főleg, ha egy hosszú szoknya, vagy egy hosszú csipke ujj már el is takarja a tetoválásaidat.

2. Takard el kiegészítőkkel!

Ha nem szeretnéd az egész estét hosszú szoknyában, vagy hosszú ujjú menyasszonyi ruhában tölteni, választhatsz olyan kiegészítőket is, amelyek ha kell, eltakarnak – például a fotózás erejéig – de ha kell le is tudjátok venni őket. Remek szolgálatot tehet ilyenkor egy boleró, egy szép blézer, egy kesztyű, esetleg egy fehér combfixes harisnya.

Animacik
Hirdetés

3. Takard el sminkkel!

Manapság már rengeteg olyan alapozó és testfesték kapható a piacon, melyek kifejezetten tetoválások és erősebb bőrhibák, például műtéti hegek elfedésére lettek harcba állítva. Beszélj a kozmetikusoddal vagy sminkeseddel, biztos tud ajánlani ilyen terméket, de készülj föl, hogy ezek drágább, és nehezebben beszerezhető sminkcuccok. Ha megrendelitek, pár hétbe is beletelhet, mire megérkezik!

Fontos!

Arról se feledkezzetek meg, hogy ezek a festékek bármennyire is professzionálisak, ha megizzadtok, előfordulhat, hogy kicsit lefolynak, vagy összekenik a ruhátokat.

Esküvői tetoválás

Középpontban a tetoválás

Ha büszke tetovált menyasszony vagy, és szeretnéd szépen kihangsúlyozni vagányságod a nagy napon, érdemes az esküvőd több elemét is megfűszerezni egy kis rock and rollal! Hidd el, ha teljes az összhang, mindenki csak azt fogja emlegetni, micsoda dögös esküvőtök volt!

1. Passzoljon hozzá a menyasszonyi ruha

Nem elég, ha a menyasszonyi ruha a szabásából adódóan megmutatja a tetoválásaidat. Kell, hogy stílusában is hangsúlyozza ezt az életérzést! Ne riadj vissza bevállalósabb fazonoktól és anyagoktól! Fehér bőrszoknyát szeretnél? Ki tilthatja meg?!

2. Passzoljon hozzá a vőlegény!

Nyilván a vőlegényed úgy szeret, ahogy vagy, minden testedre alkotott műremekkel együtt. Ám nem árt, ha az ő ruhájában is visszakacsint valami kis merész huncutság! Ha kettőtök között vibrál az összhang, nyert ügyetek van.

Tetoválás az esküvőn

3. Passzoljanak a kiegészítők!

Érdemes kicsit végig venned, hogy az esküvőtök mely elemeit szeretnéd bevállalósabbra venni. A dekorációban is visszaköszönhet a vagányságotok. Mondjuk a magassarkút bátran lecserélheted egy tornacsukára, vagy felkaphatsz a menyasszonyi ruhára egy extrém farmerkabit, esetleg bőrdzsekit!

Ha a tetoválásotok mellé motoros életérzés társul, már adott is az esküvőtök tematikája! Ha pedig a tetkós megjelenéseteket megszínesítenétek egy dögös vörös rúzzsal, és vérlázítóan piros tűsarkúval, ki ne felejtsétek a hajatokból a kendőt, amellyel igazi pin-up menyasszonyok lehettek! Indulhat is a rockabilly!

Pin up esküvői tetoválás

A tetoválás több, mint egy rajz a testen. A testünket díszíti, de a lelkünket mutatja! Egy törvény sem írja elő, hogy milyen egy tökéletes esküvő, milyen egy hibátlan menyasszony. De miért is kellene hibátlannak lenni?

Bátran légy egyedi, lépd át a határaidat, szegj meg néhány esküvői elvárást, és hívd életre a benned élő menyasszonyt! Hidd el, felszabadító érzés lesz!

Animacik gyerek

Témába vág

5+1 esküvői ötlet 2020-ra – Induljon a szervezés! Ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor a férfiak szerint az esküvőszervezésre elég pár hetet szánni, azonban mi lányok, már jóformán gyerekkorunk óta tervezzük életünk egyik legfontosabb napját. Ha eljött az idő, hogy intenzívebben belecsapjunk a l...
Hiányzik még a “valami régi” a nagy napra? Segítünk! Rengeteg esküvői babona létezik, melyekben, még ha nem is hiszünk, biztos, ami biztos alapon mégis betartjuk őket. Ilyen például, hogy a vőlegény nem láthatja a menyasszonyt a ruhájában a szertartás előtt, hogy a menyasszonyt ölben viszi át a küszöb...
Valami kék – Nincs rá ötleted? Nekünk van! A valami régi, valami új, valami kölcsön, és valami kék ugyanolyan szoros egységet alkot így négyen, mint a Tini Nindzsa Teknőcök. Bár külön-külön is megállják a helyüket, de azért egységben az erő! Legtöbbször még a kevésbé babonás menyasszonyo...
Esküvői ajándék menyasszonyoknak – vőlegényektől Esküvői ajándék menyasszonyoknak...Drága vőlegények! Tudjuk, hogy szívetek mélyén mindig azon ügyködtök, hogy mosolyt csaljatok menyasszonyotok arcára, és megtestesítsétek azt a romantikus lovagot, akit szívetek hölgye kislány kora óta álmodott magá...
Esküvői ajándék vőlegényeknek – menyasszonyoktól Rengeteg esküvői hagyomány eredete nyúlik vissza évtizedekre, évszázadokra is, de nagyon sok szokást veszünk át külföldről, akár még filmekből is. Az igen kimondásán kívül, talán semmi sincs kőbe vésve, így csakis a jegyes páron múlik, mivel teszik ...
Telefonmentes esküvő – Hagyd pihenni a digitális kütyüket! Esküvőszervezés közben figyelnünk kell, hogy legyen alkoholmentes italkínálat, gluténmentes lakodalmi menü, cukormentes esküvői torta, és telefonmentes esküvő is. A „mindenmentes” mozgalom egyre nagyobb teret hódít, és már begyűrűzött az esküvőbizni...
Nászút árak Magyarországon 2019/2020 Lelki szemeitek előtt már biztosan látjátok magatokat egy csodás nászutas lakosztályban, ám először járjunk utána annak, hogy milyen magasak a nászút árak Magyarországon. A különféle hotelek, vendégházak, és utazási irodák számtalan kedvezményes cso...
Tavaszi esküvői trend 2020! – Friss, friss, friss! Alig hisszük el, de máris nyakunkon a 2020-as tavaszi esküvői szezon! Bizony, a párok többsége már most nagy hévvel szervezi az esküvőjét, ami nem csoda, hiszen vannak olyan profi szolgáltatók, akikkel már egy évvel a nagy előtt érdemes időpontot eg...
Provence stílusú esküvő – Bor, mámor…szerelem! Utazzunk egy kicsit! Nem kell bőrönd, nem kell repülő, csak a képzeletünk. Utazzunk oda, hol a nap mindig simogatja arcunkat, hol a bor édessége átjárja szánkat, hol a levendula illata lépten-nyomon csiklandozza orrunkat. Ez Provence! Egy mesebeli h...
Az esküvői költségvetés összeállítása Akár hozzáfogtatok már az esküvőszervezéshez, akár még csak tervezitek, biztosan látjátok már, hogy egy esküvő megszervezése bizony nem kis feladat. Rengeteg mindent kell fejben tartani, annál is inkább, mert számos szolgáltatóval tartani kell a kap...