Habosbabos Esküvői Magazin > Esküvőtippek  > Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat?
Tetovált menyasszony

Tetovált menyasszony – Te eltakarod vagy megmutatod a tetkódat?

Minden emberben él az az égető vágy, hogy valahogy, valamilyen módon kifejezze önmagát. Definiálja, hogy ki is ő valójában. Van, aki rímekbe faragja, van, aki elénekli, van, aki megfesti vagy eltáncolja.  És vannak nagyon sokan, akik magukra tetováltatják. Igen! A tetoválásunk egyazon velünk, a testünk-lelkünk, személyiségünk része, egy tetovált menyasszony számára is.

Azonban ezt nem mindenki nézi jó szemmel, és az esküvőnk előtt nagy fejtörést okozhat, hogy eltakarjuk vagy megmutassuk a tetoválást… Bárhogy is döntötök, ne mások véleménye szerint cselekedjetek, hisz senki másról nem szól igazából a nagy napotok, mint rólatok és leendő férjetekről. A tetoválásotok pedig olyan, mint a múltatok. Ha akarjátok, eltüntethetitek, de azzal együtt lesz teljes a történetetek!

Kategóriafüggetlen banner

 

Tetovált menyasszony – Mit mérlegelj?

 

Tudom, könnyű azt mondani, hogy semmivel és senkivel ne törődjetek, csak magatokkal, amikor esetleg a szülők, nagyszülők, rokonok kicsit sem burkolt kérdésekkel célozgatnak arra, hogy ugye eltakarjátok a tetoválásotokat a nagy napon. Nem egyszerű határozottnak maradni, ha a többség a tetoválások ellen szavazna.

Ilyenkor persze dönthettek úgy, hogy valamilyen módon eltakarjátok a tetoválásotokat, mondva, jobb a békesség! Ha ez nektek nem életbevágóan fontos, gond nélkül megtehetitek ezt a gesztust.

Ha azonban úgy gondoljátok, hogy nem véletlenül jelöltétek meg a testeteket egy-egy tetoválással, fontosak a számotokra, és enélkül a személyiségetek sem lenne ugyanaz, bátran vállaljátok menyasszonyként is valódi éneteket! Higgyétek el, sokkal fontosabb, hogy látható tetoválásaitok mellett ragyogjon az arcotok, minthogy eltakart tetkóitok elhomályosítsa valódi személyiségeteket.

Tetoválás az esküvőn

A tetoválás eltakarása

Ha arra az álláspontra jutottál, hogy nem szeretnél tetovált menyasszony lenni, több lehetőség közül választhatsz.

1. Takard el a ruháddal!

A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha varratod a menyasszonyi ruhádat, így pont úgy tudod alakítani, hogy takarjon, ahol szeretnéd. Természetesen az sem kizárt, hogy szalonban is találsz olyan ruhát, ami pont megfelel a számodra, főleg, ha egy hosszú szoknya, vagy egy hosszú csipke ujj már el is takarja a tetoválásaidat.

2. Takard el kiegészítőkkel!

Ha nem szeretnéd az egész estét hosszú szoknyában, vagy hosszú ujjú menyasszonyi ruhában tölteni, választhatsz olyan kiegészítőket is, amelyek ha kell, eltakarnak – például a fotózás erejéig – de ha kell le is tudjátok venni őket. Remek szolgálatot tehet ilyenkor egy boleró, egy szép blézer, egy kesztyű, esetleg egy fehér combfixes harisnya.

3. Takard el sminkkel!

Manapság már rengeteg olyan alapozó és testfesték kapható a piacon, melyek kifejezetten tetoválások és erősebb bőrhibák, például műtéti hegek elfedésére lettek harcba állítva. Beszélj a kozmetikusoddal vagy sminkeseddel, biztos tud ajánlani ilyen terméket, de készülj föl, hogy ezek drágább, és nehezebben beszerezhető sminkcuccok. Ha megrendelitek, pár hétbe is beletelhet, mire megérkezik!

Fontos!

Arról se feledkezzetek meg, hogy ezek a festékek bármennyire is professzionálisak, ha megizzadtok, előfordulhat, hogy kicsit lefolynak, vagy összekenik a ruhátokat.

Esküvői tetoválás

Középpontban a tetoválás

Ha büszke tetovált menyasszony vagy, és szeretnéd szépen kihangsúlyozni vagányságod a nagy napon, érdemes az esküvőd több elemét is megfűszerezni egy kis rock and rollal! Hidd el, ha teljes az összhang, mindenki csak azt fogja emlegetni, micsoda dögös esküvőtök volt!

1. Passzoljon hozzá a menyasszonyi ruha

Nem elég, ha a menyasszonyi ruha a szabásából adódóan megmutatja a tetoválásaidat. Kell, hogy stílusában is hangsúlyozza ezt az életérzést! Ne riadj vissza bevállalósabb fazonoktól és anyagoktól! Fehér bőrszoknyát szeretnél? Ki tilthatja meg?!

2. Passzoljon hozzá a vőlegény!

Nyilván a vőlegényed úgy szeret, ahogy vagy, minden testedre alkotott műremekkel együtt. Ám nem árt, ha az ő ruhájában is visszakacsint valami kis merész huncutság! Ha kettőtök között vibrál az összhang, nyert ügyetek van.

Tetoválás az esküvőn

3. Passzoljanak a kiegészítők!

Érdemes kicsit végig venned, hogy az esküvőtök mely elemeit szeretnéd bevállalósabbra venni. A dekorációban is visszaköszönhet a vagányságotok. Mondjuk a magassarkút bátran lecserélheted egy tornacsukára, vagy felkaphatsz a menyasszonyi ruhára egy extrém farmerkabit, esetleg bőrdzsekit!

Ha a tetoválásotok mellé motoros életérzés társul, már adott is az esküvőtök tematikája! Ha pedig a tetkós megjelenéseteket megszínesítenétek egy dögös vörös rúzzsal, és vérlázítóan piros tűsarkúval, ki ne felejtsétek a hajatokból a kendőt, amellyel igazi pin-up menyasszonyok lehettek! Indulhat is a rockabilly!

Pin up esküvői tetoválás

A tetoválás több, mint egy rajz a testen. A testünket díszíti, de a lelkünket mutatja! Egy törvény sem írja elő, hogy milyen egy tökéletes esküvő, milyen egy hibátlan menyasszony. De miért is kellene hibátlannak lenni?

Bátran légy egyedi, lépd át a határaidat, szegj meg néhány esküvői elvárást, és hívd életre a benned élő menyasszonyt! Hidd el, felszabadító érzés lesz!

Témába vág

Téli esküvő előnyei – 7+1 hasznos tipp! Ha lehunyjátok a szemeteket, és magatok elé képzeltek egy téli esküvőt, biztosan havas tájat, szikrázó fényeket és egy egyedi menyasszonyi ruhát láttok magatok előtt. A vendégek elegáns kalapokban és kabátokban ülnek a székeken, és minden egyes dekor...
Bámulatos árnyalat lesz az év esküvői színe 2019-ben! Kedves 2019-es menyasszonyok! Odavagytok a szebbnél szebb színekért, de még nem tudtátok eldönteni, hogy melyik árnyalat legyen az esküvőtök kísérőszíne? Akkor remek hírünk van számotokra, mert ahogyan minden évben, úgy most is bejelentette a Pantone...
Ruhatippek téli esküvőre – Hogy a vendégek se fázzanak! Bár a legtöbb esküvőt nyáron tartják, vannak olyan bátor jelentkezők, akik párjuk mellet a téli tájba is szerelmesek, ezért szeretnék akár térdig érő hóban kimondani a boldogító, és ez esetben szívet – és testet melengető igent. Igaz, ezeken az esküv...
10 fantasztikus tipp, amivel mesés lesz egy téli esküvő! Havas táj, meleg fények és meghitt hangulat. Egy téli esküvő elképzelhetetlen ezek nélkül, főleg akkor, ha valóban olyan szerencsések vagytok, hogy a téli esküvőtök időpontjában is éppen havazik. Bármennyire hihetetlennek tűnik, igen sok pár gondolja...
10 idegesítő mondat, amitől falra mászol esküvőszervezés közben Az esküvő nemcsak a jegyes párnak fontos, de a közvetlen családnak, és a rokonoknak is. Imádjuk, szeretjük őket persze, de van az a pont, amikor az agyunkra megy az a számos idegesítő mondat, legyünk őszinték! Most olyan a fejetek, mintha egy szimfon...
Vintage esküvő – Kihagyhatatlan és stílusos kiegészítők Talán nem fog meglepni benneteket a hír, napjainkban a legtöbb menyasszony álmaiban egy vintage esküvő szerepel. Néhány évvel ezelőtt jött divatba a vintage stílus, azóta pedig lemoshatatlan a pályáról. Éttermek, lakberendezési üzletek és komplett má...
Ara-para – avagy hogyan ne legyél Menyaszörny?! Nagyon romantikus az a pillanat, amikor a szeretett férfi letérdel elétek az eljegyzési gyűrűvel, ugyanúgy, ahogy könnycsalogató a jelenet, ahogy az oltár elé sétáltok, és kimondjátok a boldogító igent. De mi van a kettő között?  Ara-para! Menyaszörn...
Esküvői játék: Modern és hagyományos játékok lagzira! Az esküvői játék kérdése minden párnál felmerül az esküvőszervezés során. Legyenek, vagy ne legyenek játékok, a modern vagy a hagyományos esküvői játékokat preferálják-e inkább, és az is kérdés, hogy kiket vonjanak bele. Csak a párról szóljanak? Vagy...
Mennyibe kerül egy esküvő 2019-ben? Az esküvőszervezés kezdetén a legtöbb pár számára a legfontosabb kérdés az, hogy mekkora összeget kell ráfordítani a nagy napra ahhoz, hogy minden az elképzeléseik szerint alakuljon. Fogós kérdés, hogy mennyibe kerül egy esküvő 2019-ben Magyarországo...
10+1 esküvői teendő, amit rábízhatsz a vőlegényedre! A legtöbb nő úgy érzi, hogy az esküvője csakis akkor lehet tökéletes, ha az utolsó kikandikáló kis cérnaszálat is ő simítja el a legutolsó percekben. Bármennyire hihetetlen, vannak olyan feladatok az esküvőszervezés során, amiket nyugodtan rábízhatto...