Ti is imádjátok a Balaton hangulatát? Szinte minden településről van egy kedves emléketek, és el sem tudjátok képzelni, hogy ne a magyar tenger partján mondjátok ki a boldogító igent? Szervezzétek az esküvői fotózást is a Balaton partjára, és örökítsétek meg életetek legszebb napját a kéklő víztükör mellett! Ezek a legjobb esküvői fotós helyszín a Balatonnál!

Hirdetés

Persze a Balaton esetében kár lenne azt állítanunk, hogy bármelyik része szebb lehet a másiknál, hiszen ahány ember annyi vélemény, de abban talán egyetérthetünk, hogy a következő települések bármelyikén gyönyörű esküvői fotók készülhetnek rólatok.

Fotó banner

10 pazar esküvői fotós helyszín a Balatonnál

Balatonboglár

Bogláron a legjobb hely az esküvői fotózásra egyértelműen a Gömbkilátó, és a mellette elterülő kis rét. A kilátó éjszaka is igazán szép, arról nem beszélve, hogy az erdei helyszínen akár még egy izgalmas „Trash the Dress” fotózás is belefér! Innen fentről belátni szinte az egész Balatont, és az északi part hegyeit.

Tihany

Bár a tavaszi-nyári időszakban viszonylag kevés esély van rá, hogy egyetlen egy turistával sem találkoztok majd az Apátság környékén, de így is nyerő helyszínválasztás a Pisky sétány, ahonnan pazar kilátás nyílik a Balatonra. Ha a vőlegény nagy rajongója az Ötvös Csöpi filmeknek, akkor az autósüldözések helyszínén, a Lepkesoron is feltétlenül álljatok meg néhány kattintásra!

Balatonszárszó

A település központjában, a Tóparti parknál a vízparton, és a közeli hófehér pavilonban is álomszép fotók készülhetnek rólatok. A pavilonban tanúi voltunk már néhány igazán szép szertartásnak, a párok előszeretettel választják Balatonszárszót az esküvőjük és az esküvői fotózás helyszínének egyaránt.

Balatonfüred

Ugye senkinek nem kell bemutatni a füredi Tagore sétányt? Itt biztosan páratlan képek készülnek rólatok, néhány méterre található tőle a hatalmas kikötő, a Halász és a Révész szobra, és keressétek fel Bujtor István szobrát is a móló bejáratánál. Ha igazán egyedi képeket szeretnétek, ne hagyjátok ki Balatonfüredet a számításból!

10 pazar esküvői fotós helyszín a Balatonnál!

Balatonlelle

Lelle mólójáról a Balaton vize annyira szép, hogy csupán a naplemente látványáért is érdemes ide utazni, nemhogy az esküvői fotózásért. A Szent István tértől sétáljatok le a Móló sétányra, ami egy kezdő fotósnak is remek terep, egy profi esküvői fotósnak pedig maga a Paradicsom!

Balatonföldvár

Balatonföldvár ugyan pici település, de a kikötő és a mellette elnyúló, hosszú sétány azonban kárpótol mindenért. Nekünk ez a hely az egyik személyes kedvencünk, mert a kikötő kissé retró bája imádnivaló, és egy vitorlás hajó is szuper helyszínt szolgáltathat a fotózásnak. Apropó! A Kvassay sétány szépsége a Tagore sétányéval is vetekszik!

10 pazar esküvői fotós helyszín a Balatonnál!

Zamárdi

A Balaton szíve tér szinte kötelező célpont minden esküvői fotózáshoz. Örömmel fényképezik egymást a szíven át a nászutas párok, de esküvőket is tartanak a helyszínen. Azt tanácsoljuk, ti se hagyjátok ki a lehetőséget, hogy álomszép esküvői ruhás fotó készüljön rólatok a zamárdi vízpart legszebb részén.

Révfülöp

Amennyiben nem ragaszkodtok a hatalmas kikötőkhöz és a pezsgő balatoni élethez, hanem annál jobban vágytok meghitt, romantikus balatoni fotókra, dönthettek úgy is, hogy Révfülöp kicsinyke mólója lesz számotokra a tökéletes helyszín. Ha egy kicsit közelebb szeretnétek lenni a fővároshoz, akkor jó, ha tudjátok, hogy Alsóörs mólója is hasonlóan bájos!

10 pazar esküvői fotós helyszín a Balatonnál!

Badacsony

A végtelen szőlőhegyek között kanyargó utcácskák, vagy a kikötő is szuper helyszín lehet a fotózáshoz, háttérben a Badacsony heggyel. Ha kedvelitek a jó borokat és a kicsi borozókat, akár ilyen témájú is lehet a fotózás, csak vigyázzatok, a vörösbor és a hófehér csipke menyasszonyi ruha nem igazán jó barátok!

Siófok

A sorból természetesen nem hagyhatjuk ki a Balaton fővárosát, Siófokot sem, aminek olyan mesés parkjai vannak, hogy egyértelműen jó választásnak bizonyulhat bármelyik a fotózáshoz. A Millenium park és a Jókai park szépséges pavilonjai csak rátok várnak, akárcsak a Krúdy sétány és az Isztria sétány rózsakertje.

Mivel a települések lassan összeérnek a Balaton partján, ezért akár több helyszínt is kiválaszthattok, hogy még több kép készülhessen rólatok. Bizony, akár a vízben álldogálva is!