Ugye tudjátok, hogy már régen nem csak abból áll egy esküvői fotózás, hogy a polgári szertartás után készül rólatok néhány kötelező fénykép? Ha az esküvői albumot lapozgatva még évek múlva is jókat szeretnétek mosolyogni a kedvenc fotós élményeiteken, legyetek bevállalósak és használjatok egyedi kiegészítőket az esküvői fotózáshoz. Nem fogjátok megbánni!

Kiegészítők esküvői fotózáshoz

Fotó banner

1. Színes, vidám tornacipők

Sok pár annyira ragaszkodik a tornacipőjéhez, hogy még az esküvőjén sem szeretne más cipőt viselni. Ha ti is szívesen látnátok viszont őket az esküvői fotókon, nincs más dolgotok, mint kiemelni a képeken a lábbelik harsány piros, citromsárga vagy éppen zöld színét. Ragaszkodtok a fekete vagy a fehér verziókhoz?

Ó, szerencsétek van, ugyanis ezek a cipők szinte minden árnyalatban remekül mutatnak, még a menyasszonyi ruha és az öltöny mellett is!

2. Szemüvegek és napszemüvegek

Amennyiben szemüvegesek vagytok, biztosan felmerül a kérdés az esküvő közeledtével, hogy viseljetek-e kontaktlencsét a nagy napon. Ha úgy érzitek, hogy a szemüveg hozzátartozik a személyiségetekhez, emeljétek ki az esküvői fotókon, és használjátok őket rafináltan fotós kiegészítőként.

Hirdetés

A napszemüvegekkel ugyanez a helyzet! Ne higgyétek, hogy csak konzervatív, szolid fotók készülhetnek rólatok. Kapjátok fel a kedvenc napszemüvegeteket, és fényképezkedjetek a Balaton közepén, vagy a vízparton, naplemente közben napszemcsiben. Ugye már ti is látjátok lelki szemeitekkel, hogy milyen elképesztő fotók készülnek majd rólatok?

3. Legyezők és napernyők

Igazán nőies kiegészítő a legyező és a napernyő is, ezért nem is lehet kérdés, hogy érdemes-e őket bevetni a fotózáson. Naplemente vagy napkelte közben nagyon szépen mutat, ha áttör rajtuk a fény, ha pedig nagyon meleg van, vagy esetleg kosztümös esküvőt és esküvői fotózást terveztek, igazán elegánsak lesztek legyezővel a kezetekben.

Esik az eső a fotózás napján? Sebaj! A színes esernyők és esőkabátok is szuper ötletnek bizonyulhatnak!

4. Virágok, virágfüggönyök, virághinták

A legszebb és legtermészetesebb fotós kiegészítők kétségtelenül a virágok. Legyen szó hatalmas virágcsokrokról, virágfüggönyökről vagy virághintákról, igen széles a kínálat a rengeteg virágfajtának köszönhetően! A zöldnövényzettel díszített virágkoszorúkkal szolid hátteret varázsolhattok magatoknak, míg az élénk színű rózsák, nárciszok, vagy éppen pipacsok tüzes, izgalmas kiegészítői lehetnek az esküvői fotózásnak.

A fotózás szerelmesei vagytok?

Szerezzetek be virágokkal dekorált natúr fa képkereteket, melyekkel bájosan rusztikus – vintage hangulatot kaphatnak az esküvői képek, amiken képkeretekben pózoltok. Ha jobban tetszenek a harsány színek, fessétek be a kereteket élénk árnyalatúra, mondjuk smaragdzöldre, korallra vagy éppen királykékre.

5. Kerekes kiegészítők: busz, robogó, traktor

De választhattok akár motort vagy rollert is, csak legyen rátok jellemző az adott eszköz. A buszos fotók roppant eredetiek, és nem is túl gyakoriak, ezért itt sok múlhat a kreativitásotokon, ahogyan a rolleres képeknél is! Mindenáron arra vágytok, hogy egy robogón ülve, közösen ismerjétek meg a világot? Nos, béreljetek egy robogót az esküvői fotózásra is, és készítsetek a remek kis járgánnyal vidám képeket.

A falusi és a rusztikus esküvőkhöz kiváló és vicces fotós kiegészítő lehet egy traktor vagy egy kombájn, ezért ha ismertek valakit, aki engedi, hogy felpattanjatok a munkagépére egy pár kép erejéig, akkor ne habozzatok! Csapjatok le a lehetőségre!

6. Kisállatok a fedélzeten!

Ha igazi lóbolondok vagytok, vagy a kis családotok része a kutyátok is, ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy velük is szerepeljetek pár képen. Vidám „kiegészítők” lehetnek a képeiteken, ráadásul velük szinte garantáltan szórakozás lesz a fotózás!

Tudtátok?

Sok pár nem csak a fotózásra, de a szertartásra is magával viszi a kedvencét, legyen szó kutyáról, macskáról, lóról vagy éppen aranyhalról – bár ez utóbbi inkább csak díszletként kaphat helyet egy polcon az esküvő helyszínén.

7. Szuperhősös kiegészítők

Egyre divatosabbak a szuperhősös kiegészítők, ami nem csoda, hiszen Iron Man, vagy éppen Thor nem csak a pasik számára biztosít a mozivásznon remek kikapcsolódást, de a lányok is odavannak az izgalmas történetekért és a szupererőkért. Az esküvők világában néhány évvel ezelőtt kezdtek teret hódítani a szuperhősös kiegészítők, mintás nyakkendők, cipők, és torták képében, azonban vannak olyan kellékek, melyeket sokkal célszerűbb a fotózás alkalmával felhasználni, mint a szertartáson.

Mivel a kreatív esküvői fotózásba szinte minden kellék belefér, ami kedves számotokra, ezért érdemes előkapni a gardrób mélyéről a Superman-es pólót, a Batman-es palástot, és az Amerika Kapitányos magassarkút, és felhasználni őket egy-egy vicces kép erejéig.

8. Színes lampionok és égősorok

A színes lampionokat egy kertben és egy erdőben is sokféleképpen fel lehet használni. Amennyiben a kreatív esküvői fotózást néhány nappal az esküvő utánra szervezitek, eltehetitek a lampionokat egy védett helyre, ha féltek attól, hogy esetleg megázhatnak a szabad ég alatt, és ugyanígy járjatok el akkor is, ha világító égősorokat használnátok kiegészítőként a fotózáshoz.

Több szem többet lát! Kérjétek meg a barátaitokat, hogy segítsenek feldíszíteni nektek a fotózás helyszínét. Higgyétek el, egy szabadtéri helyszín rengeteg lehetőséget rejt magában.

+1. Trash the dress fotózás

Bár ez nem kifejezetten esküvői kiegészítő, de a Trash the Dress fotózáshoz csak egy jó ötletre és némi kreativitásra lesz szükségetek. Használhattok festéket vagy festékport, ha feltűnő és színes képekre vágytok, de kereshettek olyan helyet is, ahol kellően olajos, sáros vagy éppen vizes lehet a ruhátok esküvői fotózás közben.

Tipp!

Egy Trash the Dress fotózáshoz bérelhettek kajakot, kenut, quadot, vagy akár egy robogót is, ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően igazán egyedi és különleges esküvői képeitek lehetnek!

További őrült kiegészítőkért kövessétek a cikkeinket, hiszen nálunk nem csak a klasszikus esküvői kérdésekre kaphattok választ, hanem olykor egy-két furcsa vagy éppen érdekes területet is alaposan körbejárunk. Reméljük, hogy bátran választjátok majd ki az esküvői kiegészítőket a fotózáshoz, és visztek némi fűszert ebbe az izgalmas kalandba!

Borítókép: imagestudio.com