Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > Esküvői fotózás – Szépség és a szörnyeteg tematika

Esküvői fotózás – Szépség és a szörnyeteg tematika

A világ egyik legromantikusabb története a Szépség és a szörnyeteg, éppen ezért örömmel fogadtuk, hogy élőszereplős filmet is készítettek a népszerű Disney meséből. Persze nem kellett sokáig várni arra sem, hogy egy esküvői fotózás alkalmával is megelevenedjen Belle és a szörnyeteg története.

Fotó banner

Egy ilyen fotózás persze csak akkor izgalmas, ha valóban olyan Belle, mint a mesében. Persze a ruhája is legyen legalább olyan varázslatos, mint amiben az ódon várkastély falai között táncolt az elátkozott herceggel. A földig érő, arany mintával díszített napsárga ruha már a képernyő előtt is elrabolta a szívünket! Amikor viszont felfedeztük, hogy valóban létezik ilyen gyönyörű ruha élőben, mi komolyan sárgák lettünk az irigységtől. Talán még sárgábbak, mint amilyen a ruha maga.

A fotózáson természetesen a rózsa – mint fő motívum – is megjelent, hiszen enélkül tényleg nem lehetett volna teljes a sztori. Azt nem bánjuk, hogy a szörnyeteg lemaradt a fotókról, és bár valószínűleg a menyasszony csak extra sminkkel és póthajjal tudta utolérni Belle ragyogását, be kell látnunk, hogy még mindig nehéz a Disney nyomába érni (ha nem lehetetlen).

Hirdetés

Mint minden mesének, ennek is van tanulsága. Az igaz szerelem átlát a külsőségeken, így a belső értékek elismerésén nyugszik – a mese szerint – addig, amíg világ a világ. Ennél jobb mottó pedig egy esküvőhöz sem kell.

Egy dolog teljesen biztos, Belle álomszép sárga ruhájába titokban bármelyikünk belebújna legalább az élmény, és némi varázslat kedvéért!

fotó: firstsightphotographers.com