Az esküvő egyik legromantikusabb pillanata az, amikor a vőlegény először megpillantja a menyasszonyt, de legalább ennyire mesés az a jelent is, amikor az örömapa először látja a lányát menyasszonyi ruhában. A legendás apa-lánya kapcsolatnak számos oka lehet, mi azonban most nem szeretnénk pszichológiai mélységekhez nyúlni, főleg azért, mert esetünkben a képek mindent elmesélnek az apa-lánya közötti sajátos, és erős kötelékekről. Máris mutatjuk!

Fotó banner

Megható apa-lánya esküvői fotók

Ha ti is szeretnétek hasonló képeket az esküvői albumotokba, kérjétek meg a fotósotokat, hogy legyen résnél az adott pillanatban. Fontos, hogy természetesek legyenek a képek, mert az ilyen pillanatok hamar elmúlnak, és később már nehéz rekonstruálni őket. Sőt, nem is érdemes.

Hirdetés

Nem az apukátok kísér benneteket az oltár elé? Sebaj! Egy számotokra fontos személlyel, legyen az a testvéretek, nagypapátok, nevelőapátok, vagy éppen egy barátotok, ugyanilyen meghitt fotók készülhetnek. Csak rajtatok múlik! Ezekre a fotókra még 30-40 év múlva is jó lesz ránézni, mert valódi érzelmeket tükröznek az arcok. Örömet, boldogságot, büszkeséget, elragadtatottságot és még valamit. Egy olyan érzést, amelyet nem lehet megfogalmazni, de az alábbi fotók mindegyikén látszik az örömapák szemében!

Megható örömapa fotók:

Tetszettek a fotók? Ugye ti is odavagytok értük? Ezeket a pillanatokat valóban nem lehet bepótolni, újrajátszani vagy eljátszani. Melyik menyasszony ne szeretne ilyen képeket az apukájával?

Forrás: boredpanda.com