Kedves Menyasszonyok! Mivel nyomon követjük a menyasszonyi csevegőkben, hogy milyen kérdések és problémák foglalkoztatnak benneteket az esküvőszervezés bonyodalmas útvesztőjében, úgy gondoltuk, hogy megmutatunk nektek egy videót, ami után biztosan úgy fogjátok érezni, hogy az esküvőtök szervezése a legjobb úton halad, és már alig akad egy-két tennivaló a kezdeti állapotokhoz képest!

Fotó banner

Tudjuk, hogy az esküvőszervezést kezdetben alig vártátok. Később, amikor jobban belevetettétek magatokat, megtapasztaltátok, hogy a helyszín, a ceremóniamester, a fotós, a videós, és a zenekar kiválasztása kemény dió… És ez még csak a szervezés eleje. Mi minden jön még ezután, igaz?

Elképesztő szervezés, káprázatos DISNEY esküvő

Ha azt gondoltátok, hogy az esküvőtök megszervezése hatalmas kihívás, aminek már csak akkor tudtok kiválóan eleget tenni, ha polip módjára fürge nyolckezest produkáltok, akkor biztosan örömmel fogadjátok a hírt, hogy vannak olyan esküvők, amelyek mellett a ti nagy napotok megszervezése röpke játszótéri hintázásnak tűnik majd.

Niko és Rachel esküvőjén egészen elképesztő a berendezés, a dekoráció, a koszorúslányok de még a személyzet ruhája is! A videó bizonyítja, hogy még egy ilyen hatalmas, exkluzív esküvő megszervezése sem lehetetlen küldetés, még akkor sem, ha gigantikus mennyiségű virágdekorációra, hatalmas Disney kastélyra, műanyag őzekre és Hófehérkés menyasszonyi ruhára van szükség hozzá.

Dőljetek hátra a fotelben, adjatok hálát a sorsnak, hogy nektek – feltételezhetően – jóval kevesebb szervezőmunkára lesz szükség az esküvő előtt. Lazítás közben pedig nézzétek meg, milyen csodálatosan csillogott Rachel ruhája tánc közben!

A Jakartában tartott lagzi hatalmas médiavisszhangot kapott, sok menyasszony ezután komolyan fontolóra vette a Disney témájú esküvőt. Hamupipőke, A kis hableány és A szépség és a szörnyeteg pedig azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek a menyasszonyok körében!