A lagzikon az egyik legizgalmasabb program a gyertyafény keringő és a menyecsketánc mellett kétségkívül az ifjú pár meglepetéstánca. Ennél már csak egy aranyosabb produkciót tudunk elképzelni: ha a vőlegény és a barátai egy közös tánccal lepik meg a menyasszonyt és a násznépet. Ugye ti is boldogok lennétek egy olyan esküvői meglepetéstánc láttán, aminek minden mozdulata arról árulkodik, hogy a kedvetekért hetekig készültek rá? Mutatjuk a kedvenceinket!

Jó tanács! 

Hacsak nem foglalkoztok évek óta tánccal, nem árt, ha a közös meglepetéstáncot egy tánctanárnál tanuljátok be. Ő segíteni fog nektek abban, hogy valóban ütős legyen a műsor, és ne legyen megerőltető megtanulni a rafinált lépéseket és csípőkörzéseket!

Fotó banner

Esküvői meglepetéstánc táncoslábú vőlegényeknek

Bár az internet számos ilyen videót tart számon, mégis vannak olyanok, amelyek talán egy picivel jobbak, szórakoztatóbbak, mint mások. Nyugodtan dugjátok a videókat a vőlegényetek orra elé, hátha kedvet kapnak a tánchoz. Biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogjátok a meglepetést, az alábbi videókon mindenesetre érdemes figyelni a menyasszonyok arcát tánc közben! Íme az 5 kedvenc videónk!

1. Vidám bolondozás, remek színészi alakítással

2. Esküvői meglepetéstánc egy csapat James Bond közreműködésével

3. Ahol a jókedv garantált!

4. Micsoda ritmusérzék, micsoda emelés!

5. Mókamester, “talpig-mosoly” vőlegény

Ugye ti is végig mosolyogtatok, miközben a videókat néztétek? Azért érdemes többször is megnézni őket, hogy azokra a jelenetekre is felfigyeljetek, amelyek elsőre nem szembetűnőek. Béna, de aranyos mozdulatok, bravúros lépések, és olyan táncoslábú vőlegények, akik teljes átéléssel küzdenek azért, hogy tartani tudják a ritmust.

Egy profi videós szakember fantasztikus élménnyé teheti nektek a táncot, még akkor is, ha 10 év múlva nézitek vissza az esküvői videótokat. Akár menyasszony-vőlegény táncra készültök, akár “magánakcióra”, ezzel garantált a bulihangulat a lagzin!