Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

A JB Studio csapatának köszönhetően újra átélhetitek az esküvőtök varázslatos pillanatait, érezhetitek az örömkönnyeket az arcotokon, de még a pezsgő buborékjának huncut ízét is. Ismerkedjetek meg egy olyan profi fotós-videós csapattal, akik speciális lencsén keresztül szemlélik a világot!

A JB Studio idén másodízben lett a BM Wedding Gálán a Cinematográfus kategória 1. helyezettje, elképesztően profi, hihetetlenül precíz munkájuknak köszönhetően pedig 2018-ban a Nemzetközi WEVA (Worldwide Event Videographers Association) tagjai lettek. A csapatból Jánk Balázzsal beszélgettünk, aki megosztotta velünk, miért és miben mások ők. Balázs már a beszélgetés elején kiemelte, hogy számukra az a legnagyobb elismerés, ha a videók és fotók megörökítik a pár érzéseit, a menyasszony és a vőlegény közötti harmóniát.

Hol volt, hol nem volt…

Kezdetben még egyetlen jegyespár sem szerette volna a kezdő stábra bízni az esküvőjük legszebb pillanatainak megörökítését, így a csapat egy pár beleegyezésével, a háttérben dolgozott egy esküvőn, és az itt készült videónak köszönhetően rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tettek szert, első kisfilmjük több ezres nézettséget ért el. Ám a csapat nem állt meg itt, fontos volt számukra, hogy folyamatosan fejlődjenek, napról napra jobb teljesítményt nyújtsanak.

Első a minőség!

Napjainkban a mozifilmhatású videó készítési irány, az ún. cinematográfia a trend, ahol az ifjú pár legszebb napját úgy örökítik meg, mintha egy valódi mozifilm szereplői lennének. A JB Studio is ezt az irányt követi a legmodernebb eszközparkkal, remegésmentes mozgást biztosító kamerákkal, és az elérhető legjobb minőségű drónnal. Ahogyan ők fogalmaznak, náluk ez „nem opcionális kérdés, hanem alapfelszerelés”. Hollywood-i élményre vágytok? Nem lehetetlen kívánság!

A legjobb minőség mellett a legújabb technikát használják, 4K képminőséggel szeretnének exkluzív élményt szerezni a megrendelőknek. Ezzel egyenesen a jövő generációját célozzák meg, ám kétségtelenül mindenkinek felülmúlhatatlan pillanatokat nyújtanak.

TIPP: érdemes megnézni a JB Studio weboldalát és közösségi oldalait is!
WEB: movieandphoto.com

A stáb három főből áll, előfordul, hogy ők fotóznak és videóznak egyszerre egy esküvőn. Nem számolnak fel külön összeget például a drón használatáért, hanem a megbeszélt díjazásért cserébe a tőlük telhető legmagasabb minőségben dolgoznak, mindenféle eszközt bevetnek azért, hogy tökéletes munkát végezzenek. Kétféle csomag közül választhattok, az elsőben a film kb. 5 perces és mozifilm hatású, míg a második, hosszabb verzióban már a szertartásról, és a lagzi egyes részeiről is sokkal több jelenetet láthattok.

Hunguest

Páratlan hangulat

Éreztétek már azt, hogy egy adott pillanat egyszeri és megismételhetetlen? Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy bármikor újra élhetitek azt a boldogságot, amit akkor éreztetek?

A JB Studio fotói és videói egytől egyig meghatóak, de nem érzelgősek. A színek gyönyörűek (még az éjszakai felvételeken is), és magával ragad bennünket a lendület a 4-5 perces klipeken. Szinte érezzük az esküvői torta ízét, a frissen készített, gőzölgő húsleves illatát, és halljuk a fátyol susogásának hangját.

A fotókon hangsúlyosak a nagyszülők nevetőráncai, az egymáshoz érő kezek finom körvonalai, a videókat nézve átélhetitek az apró, kedves jelenetek fontosságát, a mosolyok jelentőségét, a szertartás varázsát és a várakozás örömét. A felvételek szinte kézzel foghatóak, elrepítenek a legszebb élményekhez, a drónnak köszönhetően pedig álomszép távoli felvételek készülnek a szertartás helyszínéről, az esküvői fotózásról, vagy éppen a csokordobásról.

Kulcsfontosságú részletek

Nagy hangsúlyt fektetnek az ún. kreatív napra, amikor úgy készíthetnek fotókat vagy videót a párról, hogy nincs rohanás, kapkodás és izgalom, hanem a legjobb fényeket kihasználva tudnak dolgozni, főként természet közeli helyeken.

Ahhoz, hogy a videó tökéletes legyen, a legjobb zenére van szükség, Balázs szerint pedig ennek megtalálása sok esetben napokig tarthat, hiszen akkor kezdődhet csak meg az utómunka, és a jelenetek kiválasztása a kliphez, ha már tudják, milyen hangulatú zene illik a párhoz. Ugye milyen érdekes, hogy az elsőre jelentéktelennek tűnő részletekben rejlik a profi munka titka?

A legjobb technika sem ér semmit az összehangolt, precíz munka nélkül, hiszen a megismételhetetlen pillanatokat borzasztóan nehéz észrevenni és megörökíteni. Egy esküvő nem megismételhető esemény, nem lehet kétszer kimondani a boldogító igent, mert nem működött pl. a videózással megbízott nagybácsi készüléke. A JB Studio csapata minden részletre odafigyel, felvételeiken szinte kézzel fogható a meghittség és az izgatottság.

A semmiből az egekig tornászták fel magukat, és drónjukkal esküvőről esküvőre repülnek tovább, hogy még több életre szóló pillanatot örökítsenek meg. Ragaszkodjatok ti is a legjobbakhoz!

Fotó és videó: JB STUDIO