Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > JB Studio – Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!
JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

JB Studio – Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

A JB Studio csapatának köszönhetően újra átélhetitek az esküvőtök varázslatos pillanatait, érezhetitek az örömkönnyeket az arcotokon, de még a pezsgő buborékjának huncut ízét is. Ismerkedjetek meg egy olyan profi fotós-videós csapattal, akik speciális lencsén keresztül szemlélik a világot!

JB Studio

A JB Studio idén másodízben lett a BM Wedding Gálán a Cinematográfus kategória 1. helyezettje, elképesztően profi, hihetetlenül precíz munkájuknak köszönhetően pedig 2018-ban a Nemzetközi WEVA (Worldwide Event Videographers Association) tagjai lettek. A csapatból Jánk Balázzsal beszélgettünk, aki megosztotta velünk, miért és miben mások ők. Balázs már a beszélgetés elején kiemelte, hogy számukra az a legnagyobb elismerés, ha a videók és fotók megörökítik a pár érzéseit, a menyasszony és a vőlegény közötti harmóniát.

JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

Hol volt, hol nem volt…

Kezdetben még egyetlen jegyespár sem szerette volna a kezdő stábra bízni az esküvőjük legszebb pillanatainak megörökítését, így a csapat egy pár beleegyezésével, a háttérben dolgozott egy esküvőn, és az itt készült videónak köszönhetően rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tettek szert, első kisfilmjük több ezres nézettséget ért el. Ám a csapat nem állt meg itt, fontos volt számukra, hogy folyamatosan fejlődjenek, napról napra jobb teljesítményt nyújtsanak.

Első a minőség!

Napjainkban a mozifilmhatású videó készítési irány, az ún. cinematográfia a trend, ahol az ifjú pár legszebb napját úgy örökítik meg, mintha egy valódi mozifilm szereplői lennének. A JB Studio is ezt az irányt követi a legmodernebb eszközparkkal, remegésmentes mozgást biztosító kamerákkal, és az elérhető legjobb minőségű drónnal. Ahogyan ők fogalmaznak, náluk ez „nem opcionális kérdés, hanem alapfelszerelés”. Hollywood-i élményre vágytok? Nem lehetetlen kívánság!

A legjobb minőség mellett a legújabb technikát használják, 4K képminőséggel szeretnének exkluzív élményt szerezni a megrendelőknek. Ezzel egyenesen a jövő generációját célozzák meg, ám kétségtelenül mindenkinek felülmúlhatatlan pillanatokat nyújtanak.

TIPP: érdemes megnézni a JB Studio weboldalát és közösségi oldalait is!
WEB: movieandphoto.com

A stáb három főből áll, előfordul, hogy ők fotóznak és videóznak egyszerre egy esküvőn. Nem számolnak fel külön összeget például a drón használatáért, hanem a megbeszélt díjazásért cserébe a tőlük telhető legmagasabb minőségben dolgoznak, mindenféle eszközt bevetnek azért, hogy tökéletes munkát végezzenek. Kétféle csomag közül választhattok, az elsőben a film kb. 5 perces és mozifilm hatású, míg a második, hosszabb verzióban már a szertartásról, és a lagzi egyes részeiről is sokkal több jelenetet láthattok.

JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

Páratlan hangulat

Éreztétek már azt, hogy egy adott pillanat egyszeri és megismételhetetlen? Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy bármikor újra élhetitek azt a boldogságot, amit akkor éreztetek?

A JB Studio fotói és videói egytől egyig meghatóak, de nem érzelgősek. A színek gyönyörűek (még az éjszakai felvételeken is), és magával ragad bennünket a lendület a 4-5 perces klipeken. Szinte érezzük az esküvői torta ízét, a frissen készített, gőzölgő húsleves illatát, és halljuk a fátyol susogásának hangját.

Hirdetés

A fotókon hangsúlyosak a nagyszülők nevetőráncai, az egymáshoz érő kezek finom körvonalai. Avideókat nézve átélhetitek az apró, kedves jelenetek fontosságát, a mosolyok jelentőségét, a szertartás varázsát és a várakozás örömét. A felvételek szinte kézzel foghatóak, elrepítenek a legszebb élményekhez, a drónnak köszönhetően pedig álomszép távoli felvételek készülnek a szertartás helyszínéről, az esküvői fotózásról, vagy éppen a csokordobásról.

JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

Kulcsfontosságú részletek

Nagy hangsúlyt fektetnek az ún. kreatív napra, amikor úgy készíthetnek fotókat vagy videót a párról, hogy nincs rohanás, kapkodás és izgalom, hanem a legjobb fényeket kihasználva tudnak dolgozni, főként természet közeli helyeken.

Ahhoz, hogy a videó tökéletes legyen, a legjobb zenére van szükség. Balázs szerint pedig ennek megtalálása sok esetben napokig tarthat, hiszen akkor kezdődhet csak meg az utómunka, és a jelenetek kiválasztása a kliphez, ha már tudják, milyen hangulatú zene illik a párhoz. Ugye milyen érdekes, hogy az elsőre jelentéktelennek tűnő részletekben rejlik a profi munka titka?

JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

JB Studio - Hollywood-i színvonalon teljesít ez az esküvői videós csapat!

A legjobb technika sem ér semmit az összehangolt, precíz munka nélkül, hiszen a megismételhetetlen pillanatokat borzasztóan nehéz észrevenni és megörökíteni. Egy esküvő nem megismételhető esemény. Nem lehet kétszer kimondani a boldogító igent, mert nem működött pl. a videózással megbízott nagybácsi készüléke. A JB Studio csapata minden részletre odafigyel, felvételeiken szinte kézzel fogható a meghittség és az izgatottság.

A semmiből az egekig tornászták fel magukat, és drónjukkal esküvőről esküvőre repülnek tovább, hogy még több életre szóló pillanatot örökítsenek meg. Ragaszkodjatok ti is a legjobbakhoz!

Fotó és videó: JB STUDIO