Sok pár vágyik arra, hogy készüljön egy olyan kép az esküvőjükön, amely a világ legszebb, legromantikusabb és legtökéletesebb esküvői csókját örökíti meg. Ha ezzel ti is pontosan így vagytok, gondoskodjatok arról, hogy a nagy napon az esküvői csók a legkreatívabb módon csattanjon el. Reméljük, a következő tippeket és fotókat szem előtt tartva végül ti is beragaszthattok majd egy tökéletes esküvői csókos képet abba a bizonyos albumba!

Fotó banner

Mivel egy esküvőn több száz fotó készül, jó eséllyel lesz köztük néhány, amin pontosan úgy csókolóztok, mint Julia Roberts és Richard Gere az Oltári nőben. Ó, biztosak vagyunk benne, hogy emlékeztek arra a jelenetre, amikor Maggie Carpenter esküvői ceremóniájának főpróbáján csókolóznak először egymással.

Pontosan ezek a jelenetek azok, amelyeket akár százszor is felvesznek és elpróbálnak a tökéletes filmes csók kedvéért, és valami hasonlóra lesz szükségetek a tökéletes esküvői csók eléréséhez nektek is!

Így készül egy tökéletes „filmes” ESKÜVŐI CSÓK!

Hogyan csókoljátok meg először egymást?

Ebben a kérdésben megoszlanak a vélemények, de abban talán mindenki egyetért, hogy nem az esküvő a megfelelő alkalom egy félórás csókcsatához, így valószínűleg a násznép is hálás lesz nektek, ha ízlésesen valósítjátok meg az első házas csókotokat.

Hol készüljön a fotó?

A fotó készülhet a ceremónián – és nyilván készül is – de nagy valószínűséggel nem ez lesz az a pillanat, amikor még arra is figyelmet tudtok fordítani, hogy a legjobb formátokat mutassátok. A másik lehetőség az esküvői fotózás, ahol akár több helyszínen is kísérletezhettek a beállításokkal. A lényeg az, hogy ne görcsöljetek rá a jelenetre, és fogadjátok el, hogy a filmekben sem tökéletes minden – csak legfeljebb annak látszik!

Kreatív fotózás, tökéletes “filmes” esküvői csók!

Egyes esküvők előtt a menyasszony vagy az esküvőszervező a vendégek és a koszorúslányok kezébe nyom néhány buborékfújót, hogy amikor a pár kilép a házasságkötő terem ajtaján, ezernyi színes buborék fogadja őket. Ha láttatok már ilyet, akkor biztosan ti is nagyon látványosnak találtátok ezt a megoldást, és fotózás szempontjából sem utolsó kellék.

Ugyanilyen nagyszerűek a színes-, fehér- vagy meleg fényű égősorok a szabadtéri lagzi helyszínén, ugyanis álomszép hátteret varázsolnak egy-egy képhez. Természetesen a csillagszórók, a tűzijáték és a gyertyafény legalább ennyire jó megoldás, ahogyan esőben az utcai lámpák homályos fénye is.

Így készül egy tökéletes „filmes” ESKÜVŐI CSÓK!

Fontos!

Rengeteg ilyen képet láthattatok már az interneten, de tudnotok kell, hogy nem elegendő csupán néhány egyszerű kellék, a legfontosabb az, hogy profi fotóst bízzatok meg az esküvői képek elkészítésével. Nélküle sajnos siralmas fotók láthatnak napvilágot!

Így készül egy tökéletes „filmes” ESKÜVŐI CSÓK!

Naplemente és napkelte – a legszebb fotós hátterek

Ha pechesek vagytok, az esküvőtök napján végig esni fog az eső, és másnap délig abba sem hagyja majd. Ilyen és ehhez hasonló esetek sajnos előfordulhatnak, de ez ne ijesszen el benneteket attól, hogy felkészüljetek a naplementés vagy napkeltés fotózásra. A tökéletes esküvői csók elé nem gördülhet akadály!

Érdemes bejárni a lehetséges helyszíneket, ahol a legjobban érvényesülnek a fények (ilyen lehet pl a vízpart vagy egy panorámás helyszín). A bejárásra mindenképpen vigyetek magatokkal órát, hogy ki tudjátok számolni, mettől-meddig lehet hajnalban, illetve este fényképezni.

Tipp!

Ehhez nem árt kikérni egy fotós véleményét, hiszen ő fogja tudni megmondani, hogy milyen fényviszonyokra lesz szükség a legszebb képekhez!

Így készül egy tökéletes „filmes” ESKÜVŐI CSÓK!

A tökéletes filmes csókok

Ha van kedvenc filmes csókotok, esküvő előtt nyugodtan mutassátok meg a fotósnak. Ki is nyomtathattok róla egy képet, így könnyen készülhet rólatok is hasonló. Amennyiben TTD, avagy Trash the Dress fotózást is terveztek, remek inspiráció lehet a következő néhány filmes jelenet az esküvő képekhez:

  • Christian Grey és Anastasia Steele csókja a Szabadság ötven árnyalatából
  • Allie és Noah esős-csókos jelenete a Szerelmünk lapjaiból
  • Cameron Diaz és Jude Low szerelmes búcsúcsókja a Holiday végén
  • Keira Knightley és Orlando Bloom esküvői csókja A Karib-tenger kalózaiban
  • Matthew MacFadyen és Keira Knightley csókja a Büszkeség és balítélet végén

Így készül egy tökéletes „filmes” ESKÜVŐI CSÓK!

És végül elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor azt tanácsoljuk, hogy szerezzetek be egy remek egyedi fotóalbumot (ebben rengeteg szuper esküvői kellékeket forgalmazó szolgáltató tud segíteni nektek), ha pedig igazi vagány megoldásra vágytok, beszereztek egy Instax gépet, és ti magatok is csináltok néhány képet a buli kedvéért.

Nem nagy trükk a tökéletes filmes esküvői csók, csak ne gondoljátok túl a dolgot. Mindig azok a képek sikerülnek a legjobban, ahol természetesen viselkedtek!

Fotó: pinterest.com