Egy esküvő minden életkorban gyönyörű esemény! Hogyan is lehetne meghatározni, hogy hány éves korig vehet fel valaki menyasszonyi ruhát, vagy meddig illik izgulni a nagy nap előtt? A vőlegény vajon mit fog szólni a fátyol hosszához? Egy kortalan szerelem csodás története következik most képekben, melyek bejárják szépen lassan az egész világot!

Fotó banner

Kortalan szerelem – George és Ginger Brown története

George és Ginger Brown 1958. június 2-án találkozott egymással, egy étteremben. A találkozás után egy évvel és négy nappal összeházasodtak, és azóta boldog házasságban élnek. Számukra a kortalan szerelem abszolút létező fogalom. 60 éve házasok, házasságukból 4 gyermek született, akik 18 unokával és 19 dédunokával ajándékozták meg őket.

Egyik unokájuk, Abigail – aki portréfotózással foglalkozik – azzal lepte meg nagyszüleit a 60. házassági évfordulójuk alkalmából, hogy egy fotósorozatban örökítette meg őket. Immár második alkalommal életük során menyasszonyi ruhában és vőlegény öltözetben álltak egy fotós kamerája elé.

Hogyan zajlott a kalandos fotózás?

Maga a fotózás egy romantikus, rusztikus esküvőhöz hasonlított, menyasszonyi csokorral, fehér csipkés esküvői ruhával, és természetesen fodrásszal, meg persze egy egész csapattal, akik segítettek tökéletessé varázsolni a napot. Azon kívül, hogy a pár nem házasodott újra, szinte minden elem tökéletesen arról árulkodott, mintha ez lenne életük nagy napja.

Hirdetés

A kortalan szerelem története egyszerűen varázslatos, nem igaz? A részletek tökéletesek, szebbet nem is lehetne álmodni.

A komoly készülődés ellenére a páros hihetetlenül játékosan állt a fotózáshoz. Nem zavarta őket az intimitásban a kamera. George viccelődött, Ginger pedig sokszor tört ki nevetésben, ami a természetesen a képeken is átjön. Látni, hogy milyen remekül sikerült megőrizniük az egymás iránti szeretet.

kortalan szerelem

Ugye ti is látjátok a képeken George és Ginger közötti varázslatot? Nos, a kortalan szerelem teszi ezt, mi ebben hiszünk, és reméljük, sokatoknak lesz még része hasonlóan izgalmas fotózásban 60 év múlva. Ennyi gyerekkel, unokával, és természetesen dédunokával!

Fotók: Abigail Gingerale Photography