Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > Őrült képek, menő helyszínek – TRASH THE DRESS fotózás

Őrült képek, menő helyszínek – TRASH THE DRESS fotózás

Hallottatok már valaha a trash the dress fotózásról? Ennek a fotózásnak az a lényege, hogy egy nagyon különleges helyszínen, izgalmas körülmények között pózoltok az esküvői ruhátokban. Mutatjuk azokat a stílusokat, amelyeket egy ilyen esküvői fotózáson mindenképpen érdemes kipróbálni!

Fotó banner

Az esküvői fotózás után a párok általában visszaviszik a bérelt menyasszonyi ruhát és a vőlegény öltönyét az esküvői ruhaszalonba, de ha trash the dress fotózást is terveztek, akkor érdemes megvásárolni a ruhákat, mert más funkciót töltenek majd be, mint egy átlagos esküvői fotózáson. A ruhadarabok célja ez esetben az, hogy szórakoztató, romantikus, szexi megjelenést kölcsönözzenek. Nézzük, milyen szuper képek készültek korábban, hasonló fotózásokon!

Tengerparti fotózás

A párok egyik kedvenc helyszíne a tengerpart, mert ez rengeteg lehetőséget kínál egy extrém fotózáshoz. A menyasszony és a vőlegény fekhet a homokon, átölelhetik egymást a tengerben, futhatnak a vízparton, de akár lovagolhatnak is.

Fotózás az esőben

Egy másik lehetőség, ha az esőben állva fényképezkedtek. Ehhez persze meg kell néznetek előre, hogy mikorra várható eső, vagy pedig eleve esős évszakban kell szervezni a fotózást. Nem baj, ha a ruha csurom víz lesz, vagy az alját a sárban húzzátok, mert ennek a fotózásnak pont ez a lényege.

Magabiztosan a nagyvárosban

Városi környezetben szintén jó képek készülhetnek, itt a menyasszony és a vőlegény pózolhat egy téren, egy vidámparkban, egy szökőkút mellett, vagy éppen egy építkezésnél, egy sugárúton, vagy egy sikátorban, egy hídon, egy vasútállomáson, és piacon is.

Erdőben vagy mezőben

Egy mező vagy egy erdő izgalmas lehetőségeket kínál a trash the dress fotózáshoz. Elhelyezkedhettek a füvön, vagy a fákon, de egy tóban vagy egy folyóban is.

Forgatókönyv nélkül

Végül választhattok semleges forgatókönyvet, így a ruhákra összpontosíthatjátok a figyelmet a fotózás során. Használjatok olyan kellékeket, mint a festékek, vagy a színes porok, amelyek mostanában nagyon divatosak, de akár a kutyátokkal is szerepelhettek a képeken.

Tipp!

Mérlegeljétek, hogy melyik helyszín tetszik a legjobban, mert jó, ha ennek megfelelően választjátok ki a menyasszonyi ruhát is. A másik megoldás az, ha két ruhát választotok ki, így az egyiket visszavihetitek a kölcsönzőbe, a másik pedig a kreativitásotok “áldozata” lehet!

Ha megtetszett a trash the dress fotózás, azt javasoljuk, beszéljetek az esküvői fotósotokkal, mert sok szolgáltatónál léteznek olyan árak és csomagok, amelyek magukba foglalják a fotózást az esküvő napján, és az extrém fotózást is. Mit gondoltok, nektek tetszene egy ilyen fotózás?