Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > Páratlan jegyesfotók, valódi JÉGVARÁZS!

Páratlan jegyesfotók, valódi JÉGVARÁZS!

Számtalanszor néztük végig ámuldozva a Jégvarázs című Disney filmet, december közepén azonban egy fiatal pár, Morgan Daye és Josh Morris valóban egy ámulatosan csillogó mese közepébe csöppent.

Josh és Morgan 2018 májusában szeretnének összeházasodni, a jegyesfotózással pedig eszük ágában sem volt megvárni a tavaszt. December közepén a Tennessee-i Bald River vízeséshez utaztak, hogy összekössék a jegyesfotózást egy kis nosztalgiázással. Olyan helyszínt akartak választani, ahol otthon érezhetik magukat, és amihez kellemes élmények fűzik őket, ezért a hegyek között, a vízesésnél szerettek volna fényképezkedni, ahol annak idején először randiztak.

Hunguest

Mivel összeköti őket a hegymászás és a természet szeretete, egyértelmű volt a választás, ám mikor a fotózás helyszínére értek, hatalmas meglepetés fogadta őket. Egy varázslatos jégvilág várta őket a Bald Rivernél, mert a téli hidegnek köszönhetően a vízesés vize teljesen befagyott. Egy barátjuk, Kellie Elmore gyönyörű fotókat készített a mesebeli hátteret felhasználva, a képek pedig  annyira jól sikerültek, hogy azóta bejárták a világsajtót.

A -3 fokban ugyan Josh és Morgan majdnem megfagyott, de egyáltalán nem bánták, hiszen a látvány és az élmény mindent megért (és szerencsére Morgan hótaposót vitt magával magassarkú topánka helyett). Mi odavagyunk a jeges világért, meg a képekért is, és Morgan ruhája is fantasztikusan bájos, nemde?

fotó: Kellie Elmore, forrás: boredpanda.com