Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > Páratlan jegyesfotók, valódi JÉGVARÁZS!
Téli jegyesfotók

Páratlan jegyesfotók, valódi JÉGVARÁZS!

Páratlan jegyesfotók!!! Számtalanszor néztük végig ámuldozva a Jégvarázs című Disney filmet, december közepén azonban egy fiatal pár, Morgan Daye és Josh Morris valóban egy ámulatosan csillogó mese közepébe csöppent.

Fotó banner

Josh és Morgan 2018 májusában szeretnének összeházasodni, a jegyesfotózással pedig eszük ágában sem volt megvárni a tavaszt. December közepén a Tennessee-i Bald River vízeséshez utaztak, hogy összekössék a jegyesfotózást egy kis nosztalgiázással.

Olyan helyszínt akartak választani, ahol otthon érezhetik magukat, és amihez kellemes élmények fűzik őket, ezért a hegyek között, a vízesésnél szerettek volna fényképezkedni, ahol annak idején először randiztak.

Téli jegyesfotók

Hirdetés

Téli jegyesfotók

Mivel összeköti őket a hegymászás és a természet szeretete, egyértelmű volt a választás, ám mikor a fotózás helyszínére értek, hatalmas meglepetés fogadta őket.

Egy varázslatos jégvilág várta őket a Bald Rivernél, mert a téli hidegnek köszönhetően a vízesés vize teljesen befagyott. Egy barátjuk, Kellie Elmore gyönyörű fotókat készített a mesebeli hátteret felhasználva, a képek pedig  annyira jól sikerültek, hogy azóta bejárták a világsajtót.

Téli jegyesfotók

Téli jegyesfotók

A -3 fokban ugyan Josh és Morgan majdnem megfagyott, de egyáltalán nem bánták, hiszen a látvány és az élmény mindent megért (és szerencsére Morgan hótaposót vitt magával magassarkú topánka helyett). Mi odavagyunk a jeges világért, meg a képekért is, és Morgan ruhája is fantasztikusan bájos, nemde?

fotó: Kellie Elmore, forrás: boredpanda.com