Habosbabos Esküvői Magazin > Fotó & videó  > Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!
Esküvő a Pálma Házban

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Már egészen kicsi gyerekként is szívesen hallgattátok Pán Péter meséjét, a kedvenc szereplőtök pedig Wendy volt? Amennyiben a válaszotok igen, akkor biztosan örömmel fogadjátok a hírt, hogy most egy olyan fotózást mutatunk meg nektek, ahol Wendy és Péter képzeletbeli esküvője volt a központi téma.

Fotó banner

A Wendy styled shoot ötletét a Pinterest ihlette, ahol egy képen egy kék, tüllös ruhába bújtatott balerina pózolt, aki nagyon hasonlított Wendy karakterére. A cél egy olyan fotózás létrehozása volt, ahol minden szolgáltató meg tudta mutatni a saját stílusát, kreativitását, amiből végül egy egységes koncepció jött létre.

Animacik
Hirdetés

A szolgáltatók kiválasztásánál fontos szempont volt a minőségi munka hangsúlyozása, és az, hogy mindenki a saját elképzelését is bele tudja vinni a munkába. A színvilágot szintén Wendy karaktere határozta meg, a vezérfonal a kék, óarany, öregzöld, fehér és egy csipetnyi tompa rózsaszín volt.

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

A fotózás alaptörténete

Novák Fanni, a Fanka virágműhely megálmodója így mesélte el a fotózás alap sztoriját.

„A történet szerint Wendy érkezik meg elsőként az esküvő helyszínére. Minden pompás, minden olyan varázslatos. Wendy izgatottan várja, hogy Péter megérkezzen, addig pedig belemerül a kedvenc irodalmi művébe, süteményt csen a desszertasztalról, táncra perdül a gyönyörű ruhájában, de leginkább kifelé bámul az ablakon és a kedvesét várja. Aztán megpillantja, talán csak képzeli, vagy tényleg Péter közeledik?

Szélesre tárja az ajtót, hogy jobban szemügyre vehesse a közeledő alakot. Izgalmában még a lélegzetét is visszatartja. Mosolyogva várja, hogy Péter a karjaiba zárja.”

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Esküvő a tatai Pálma Házban

A fotózás részletei

Fanni bevezetett minket a fotózás kulisszái mögé, ezáltal részletes képet kaphattunk arról, hogy az alap koncepcióra hogyan építették fel az egyes szolgáltatók a saját ötleteiket, hogy finom, elegáns és varázslatos legyen a végeredmény.

„A csodás rétegezett tüllszoknya színe és a finom csipke felső olyan elegáns és nőies harmóniát alkot, mégis van benne még, egy kis bátorság, csintalanság, kacagás. A modell, Nagy Lili, nőiességének és kecsességének teljes tudatában viselte a ruhát, megtestesítve ezzel a tökéletes Wendyt.

A fotózást hosszú hetek előkészülete kísérte, rengeteg egyeztetés és beszerezni való foglalta végeláthatatlan listába a teendőket.

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pálma Rendezvényház – Tata

A helyszín álomszép volt, a hatalmas ablakaival és mélységesen magas belterével, igazi arisztokráciát csempészett a történet életre hívásába.  Az esküvői torta pompás külsőt kapott, a kék legszebb árnyalatában, szinte kiemelkedett a jelenetből. Az ónémet desszertasztalon helyet kapott még néhány ízletes macaron is, valamint a francia édesség, a canelé és a személyes kedvencem az étcsokoládés tarte. A meghívó Wendy és Péter esküvőjére invitálja az olvasót, még egy apró térkép is mellékelve van a már jól ismert Sohaországról.

Fontos volt, hogy ne egy sebtében összecsapott történetet meséljünk el, hanem értékeket tudjunk közvetíteni a befogadó számára.

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Dekoráció

A dekoráció kellően visszafogott, ugyanakkor a romantika minden jegyét magába foglalja. Bensőségessé akartuk tenni a hangulatot, ezért egy amolyan szöktetéses esküvő témát megfogva, két személyre terítettünk meg.

A virágok területén is fontosnak tartottuk a női vonal megtestesítését, így lett szellőrózsa és boglárka csempészve a kompozícióba, de Pán Péter jellemét is igyekeztük visszahozni a kék iringóval.

Néhány dekorációs elemet, a Home Therapy nevű apró kis boltból kölcsönöztük, ami Budapesten, a Kisdiófa utcában található. Rengeteg kincsre bukkanhat náluk az ember, amelyek aztán felejthetetlen kellékei lehetnek akár egy ilyen fotózásnak is. A köszönőajándéknak készített “Thank You” feliratú hímzés is egy olyan eleme volt a dekorációnak, amely különleges jelentéssel bír. Azt kívánja sugallni a tulajdonosának, hogy mennyire értékes és mennyire fontos az ajándékozó számára.

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pálma Ház - Tata

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Fotó

A fotóst (Timót fotó) nem volt nehéz kiválasztani, hiszen egy barátunkról van szó, akivel már korábban megbeszéltük, hogy egy közös projekten szívesen dolgoznánk együtt. A többi szolgáltatót is könnyű volt megtalálni, számtalan esküvői témában mozgó vállalkozó munkásságát követjük nyomon, így amikor eszünkbe jutott a torta, rögtön tudtuk, hogy a Pálma Morsures nevű márka, tehetséges alkotóját kérjük fel. A ruha a képzeletünket is túlszárnyalta, amiért a ME&KA tulajdonosáé, Petneházy Katáé az érdem. A sminket Szlamenicky Zita készítette, akit Szlamizita néven ismerhettek.

Grafika

A grafikai munkákat, amelyek a meghívót, ültető kártyát és egyéb csodaszép alkotásokat foglal magába, Abdul Olgi készítette. A köszönő ajándék pedig egy csodálatos hímzés formájában jelenik meg a fotókon, ezt a Vidám Öltések tehetséges tulajdonosának, Besszer Annának köszönhetjük. A helyszín egy gyönyörű Pálmaház volt, amely esküvői rendezvényházként szolgál. A Pálmaház Tatán található, egy mesebeli park szélén. A szervezés, virág és dekoráció a Fanka virág munkája volt.”

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Pálma Ház esküvő

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

A kreatív fotózás egy egész napot vett igénybe. Először be kellett rendezni a helyszínt, installálni a dekorációt és csak ezután kezdődhetett a fotózás – Fanni beszámolója alapján – tele nevetéssel és vidám alkotással. A hasonló koprodukciók lehetőséget biztosítanak arra, hogy betekinthessünk egy képzelt világba, és eközben megismerjük egy-egy szolgáltató kreatív munkáját, és lenyűgöző alkotásait.

Reméljük, nektek is tetszett Wendy világa, és már alig várjátok, hogy a saját esküvőtökhöz is hasonlóan izgalmas témára bukkanjatok!

Pillants be Wendy és Péter csillogó esküvőjének kulisszái mögé!

Koncepció, dekor, virág: Fanka virágműhely

Fotó: Timót fotó

Esküvői ruha: ME&KA

Torta és sütemények: PalmaMorsures

Grafika (meghívó, ültető kártya, menü): Abdul Olgi/ Leaf and art

Köszönőajándék (hímzés): Happy Stiches/Vidám Öltések

Smink: Szlamizita

Helyszín: Pálma Rendezvényház – Tata

Dekorációs tárgyak: Home Therapy Kisdiófa

Modell: Nagy Lili

Animacik gyerek

Témába vág

Best of 2018 – Íme a legszebb 50 esküvői fotó! Minden pár számára a saját esküvői fotói a legszebbek, ez kétségkívül így van. Most azonban következzen a nívós Junebug Weddings esküvői oldal által kiválasztott legszebb 50 esküvői fotó 2018-ból, méghozzá a világ minden tájáról. A képek zsűrizésénél...
TOP50 – Megérkeztek 2018 legjobb eljegyzési fotói! A Junebug Weddings oldalán ismét megválasztották az Év 50 Legjobb Eljegyzési Fotóját, mi pedig boldogok vagyunk, hogy végre megmutathatjuk őket nektek. Minden évben epekedve várjuk ezeket a képeket, hiszen - ahogyan a neve is jelzi - ez a The Best of...
Esküvői meglepetéstánc tippek vagány vőlegényeknek! A lagzikon az egyik legizgalmasabb program a gyertyafény keringő és a menyecsketánc mellett kétségkívül az ifjú pár meglepetéstánca. Ennél már csak egy aranyosabb produkciót tudunk elképzelni: ha a vőlegény és a barátai egy közös tánccal lepik meg a ...
Disney esküvő – elképesztő káprázat és pompa! Kedves Menyasszonyok! Mivel nyomon követjük a menyasszonyi csevegőkben, hogy milyen kérdések és problémák foglalkoztatnak benneteket az esküvőszervezés bonyodalmas útvesztőjében, úgy gondoltuk, hogy megmutatunk nektek egy videót, ami után biztosan úg...
Nemet mondanál az esküvői videó(s)ra? Ne tedd! Miért fontos az esküvői videó elkészítése? Az esküvői emlékek olyanok, mint a babaillat. Szeretnénk mélyen magunkba szippantani, bezárni egy üvegcsébe, és borongós napokon beleszippantva nosztalgiázni. De míg a babaillatnál esélyünk sincs, addig az e...
A pillanat, amikor még egy örömapa is pityereg! Az esküvő egyik legromantikusabb pillanata az, amikor a vőlegény először megpillantja a menyasszonyt, de legalább ennyire mesés az a jelent is, amikor az örömapa először látja a lányát menyasszonyi ruhában. A legendás apa-lánya kapcsolatnak számos ok...
Ezért bízd profi fotósra az esküvői képek elkészítését! Az esküvői képek örökítik meg a lakodalom megismételhetetlen történéseit. Egy profi esküvői fotós azokat a pillanatokat is megörökíti az esküvő előtti készülődés és a szertartás közben, amire senki nem figyel fel igazán. Megörökíti a szerelmet, a sze...
8+1 menő kiegészítő az esküvői fotózáshoz! Ugye tudjátok, hogy már régen nem csak abból áll egy esküvői fotózás, hogy a polgári szertartás után készül rólatok néhány kötelező fénykép? Ha az esküvői albumot lapozgatva még évek múlva is jókat szeretnétek mosolyogni a kedvenc fotós élményeiteken...
Így készül egy tökéletes „filmes” ESKÜVŐI CSÓK! Sok pár vágyik arra, hogy készüljön egy olyan kép az esküvőjükön, amely a világ legszebb, legromantikusabb és legtökéletesebb esküvői csókját örökíti meg. Ha ezzel ti is pontosan így vagytok, gondoskodjatok arról, hogy a nagy napon az esküvői csók a ...
Trash The Dress fotózás – Őrült képek, menő helyszínek Tudjátok mi az a Trash The Dress fotózás? Ennek a fotózásnak az a lényege, hogy egy nagyon különleges helyszínen, izgalmas körülmények között pózoltok az esküvői ruhátokban. Mutatjuk azokat a stílusokat, amelyeket egy ilyen esküvői fotózáson mindenké...