2018-as menyasszony vagy? Startolj rá erre a hajszínre!
Soha máskor nem vágyunk annyira a megújulásra, mint tavasszal, főleg, ha közeleg a nagy nap is. Drasztikus változtatásokat ilyenkor már nem érdemes eszközölni, de egy izgalmas hajszín gyönyörűen kiemelheti a menyasszonyi ruhát, és az arcotokat is. Csajok, egy szó, mint száz, ismerkedjetek meg a rózsabarna árnyalattal! Remek barátotok lesz!

Haj smink köröm banner

Bemutatjuk a rózsabarna színt, amely az elmúlt évek rózsaszín hajtrendjének olyan változata, amely a barna lányok számára is könnyedén elérhető, és amely úgy csillog, hogy nehéz nem észrevenni. A trend Ausztráliából indult ki Thi Thao Tu fodrász által, aki egy speciális keverékkel érte el a különleges pasztellárnyalatot.

Fontos!

Mielőtt belevágtok a nagy átalakulásba, mindenképpen kérjétek ki a fodrászotok véleményét arról, hogy szerinte hogyan állna nektek ez a szín. Ja, és persze gondoljátok át, hogy illik-e a személyiségetekhez ez a változás!

Ha jól választjátok ki a hajatok színét az esküvőre, akkor ez az árnyalat mindig azt a csodás napot juttatja majd eszetekbe, amikor kimondtátok a boldogító igent. Ugyanez például a parfümökre is vonatkozik. A legtöbb menyasszony hosszasan gondolkodik azon, hogy milyen illat kötődjön az esküvő napjához.

Hirdetés

Visszatérve a hajszínre, a rózsabarna igen hamar belopta magát a fél világ szívébe, és menyasszonyok százai rohamozzák meg a fodrászukat azzal a kéréssel, hogy varázsolják frissé, üdévé és trendivé a hajkoronájukat.

Legyetek előrelátóak, és kérdezzetek rá a sminkesnél, hogy milyen színeket képzel el ehhez a hajszínhez, és ha igazán egyedi újításra vágytok, keressetek egy hozzá illő gyönyörűséges cipellőt is! Az összhang tökéletes lesz, és imádni fogjátok az esküvői fotókat is, ezt garantáljuk!

Fotók: pinterest.com