Drága rövid hajú menyasszonyok! Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és valljátok be, hányszor hallottátok már, hogy a rövid haj nem elég nőies? Ugye, hogy milliószor?! Valószínűleg már a hócipőtök tele van, hiszen ez egyáltalán nem igaz! Mutatunk néhány esküvői kiegészítőt rövid hajú menyasszonyoknak, amivel elnémíthatjátok a kételkedőket!

Haj smink köröm banner

Egy rövid frizura is lehet vadítóan nőies, dögös, vagány, bájos és csábító egyszerre. Az esküvőtök napján sem kell meghazudtolnotok magatokat! Felejtsétek el a póthajat, és keressetek inkább egy csodás hajékszert, ami tökéletes koronája lesz menyasszonyi szetteteknek. Segítünk megtalálni az igazit!

1. HAJPÁNT

Hosszú éveken keresztül elengedhetetlen kiegészítő volt az a bizonyos bársonyborítású plüssös hajpánt, amivel ultraciki módon toltuk hátra a divatosnak hitt frufrunkat. Ugye emlékeztek? Évekbe telt, míg kihevertük ezt a divatbalesetet, és egyszer csak szebbnél szebb hajpántok kacsintgattak ránk a boltok polcain. Mintha ledobták volna ósdi köpenyüket, és egy sokkal divatosabb, elegánsabb formában újjászülettek volna.

Elképesztő variációk közül válogathattok, és csodásan díszíthetitek rövid frizkótokat a nagy napon! Ráadásul a hajpántokhoz nagyon könnyű rögzíteni a fátylat, így nem csak szép, de hasznos is! Éljen a hajpántok forradalma!

2. FEJPÁNT

Ne aggódjatok, nem lesztek indiánok, ha fejpánttal dobjátok fel menyasszonyi megjelenéseteket. A menyasszonyi fejpántok elegánsak, extravagánsak és hihetetlenül sikkesek! Próbálgassatok bátran, míg rá nem leltek a tökéletes szélességű és díszítésű darabra. Ne felejtsétek, a csipke itt is a barátunk!

Tipp!

Ha a régi idők stílusában szeretnétek tündökölni, a legjobb választás a fejpánt! Megidézi a fekete-fehér filmek és charleston világát, mellyel egészen a húszas évekig visszarepít az időben. Egy dögös vörös rúzs, egy csipkekesztyű és ellenállhatatlanul sikkesek lesztek!

3. VIRÁGKORONA

Ha igazán bájos természettündérekké szeretnétek változni az esküvőtökön, válasszatok egy manapság tuti divatos virágkoronát. Készülhet szárított, élő vagy selyemvirágból is, csak a ti ízléseteken múlik. Ha elég ügyes kezűek vagytok, akár magatoknak is elkészíthetitek egy gyors tanfolyam után. Dögös rövid frizura lágy virágkoronával? Tuti kombó!

Jó tanács!

Ha extra rövid a hajatok és esetleg az arcotok is keskenyebb, érdemes kisebb virágokból összeállítani a virágkoronát, hogy arányosan mutasson rajtatok.

4. TIARA

Az örök klasszikus. Egy tiarával tökéletesen megformálhattok egy modernkori hercegnőt, aki rövid hajjal is olyan, mintha egy tündérmeséből lépett volna elő. Itt is érdemes azonban figyelni a tiara méretére és magasságára, hogy nehogy túlzóan hasson, és összenyomjon titeket.

Hirdetés

Gondolkodhattok a hagyományos strasszos – csillogós verzióban, de felkutathattok egyedibb darabokat is. Itt az ideje, hogy megszülessen egy rövid hajú Disney hercegnő!

5. HAJTŰ, HAJFÉSŰ

Rengeteg lehetőség van a rövid frizurákat feldobni egy szép hajtűvel, vagy hajfésűvel. Mit nem adnánk, ha rálelnénk egy olyan darabra, mint amit Rose viselt a Titanicban, ugye? Tűzzetek el oldalra pár tincset, ha lehet, és díszítsétek a választékot egy különleges darabbal. Ha pedig sikerül föntről belehelyezni a hajatokba, bármilyen hosszúságú fátylat rögzíthetitek vele.

+1. TÜLL

A legjobbat a végére hagytuk! Fantasztikusan mutat egy rövid frizurához egy olyan fejdísz, amely tüllel van kiegészítve. Ahogy eltakarja egy kicsit az arcotokat, igazán sejtelmes megjelenést kölcsönöz! Van benne valami titokzatosság, valami szemérmesség és mégis valami bizsergető csábítás. Kell ennél több? Talán az egyik legizgalmasabb és legegyedibb választás.

Ötlet!

Kombinálhatjátok hajpánttal, virággal vagy akár egy kis kalappal is. Eltakarhatjátok a homlokotokat, vagy akár a fél arcotokat, ahogy nektek tetszik! A végeredmény mindenképp lenyűgöző lesz!

Még hogy egy rövid hajból nem lehet igazi menyasszonyi frizurát készíteni? Annyi a lehetőség, hogy csak győzzön választani az ember lánya! Egy rövid hajat bevállalni igazi bátorság, legyetek hát bátrak az esküvői hajdíszetek kiválasztásában is!