Habosbabos Esküvői Magazin > Haj, smink, köröm  > TOP17 esküvői haj, smink és köröm trend 2019-ben!
esküvői haj, smink köröm trend 2019

TOP17 esküvői haj, smink és köröm trend 2019-ben!

Bizony nem könnyű eldönteni, hogy milyen legyen a frizurátok, a sminketek és a körmötök a nagy napon. Passzolniuk kell egymáshoz, a menyasszonyi ruhához, az esküvő stílusához és a személyiségetekhez is. Van már tervetek, vagy még egyelőre nézelődtök? Lássuk milyen az esküvői haj, smink és köröm trend 2019-ben!

 

Animacik
Hirdetés

 

Az az egy biztos, hogy néhány trend visszaköszön majd a hajatokon, a sminketekben is a körmötökön is. Ilyen például az ezüst szín, ami mindenhogyan nagyon divatos lesz, illetve ilyen a barack is. A rövid haj mellett a hajpántok és a nagyobb ékszerek is dominálnak majd, hogy a göndör loknikat ne is említsük.

Úgy tűnik, hogy néhány régi ismerőssel találkoztok majd a 2019-es trendeket bújva!

Haj smink köröm banner

 

Esküvői haj, smink és köröm trend – 2019

 

1. Ezüstös csillogás

Nem feltétlenül egy drámai ezüstszínű sminket javaslunk nektek a nagy napra, de az ezüst igenis nagyon népszerű lesz a 2019-es esküvői trendben.

Ha a fémes csillogást be tudjátok csempészni az esküvőre, akkor bátran tegyétek meg, de tudnotok kell, hogy az ezüst az aranynál és a rose goldnál sokkal hűvösebb hatást kelt.

Esküvői trend 2019

 

2. Őrült masnik

Miután a hajatokba lágy hullámot varázsolt a fodrász, fogjátok össze a tarkótoknál, és már jöhet is a masni. Nagyon divatosak lesznek 2019-ben az őrült masnik a menyasszonyi frizurában, főleg akkor, ha a nyakatok köré is tekeritek a fehér bársony szalagot.

Persze a masni rész hátulra kerül majd. Elég különleges trend, nem igaz?

Esküvői trend 2019

 

3. Klasszikus vörös rúzs

A klasszikus vörös rúzs sosem megy ki a divatból. A segítségével hűvös és meleg hatást is elérhettek, de a pin-up stílusú esküvőkön is igen jó szolgálatot tesz.

Esküvői trend 2019

 

4. Fémes hatású manikűr

Bár még mindig az egyszerű, nude körmök a legkedveltebbek a menyasszonyok körében, feldobhatjátok ezt egy kis fémes csillogással.

Húzzatok egy fémszínű lakkal egy csíkot a nude körmötökre, és élvezzétek a szolid, visszafogott, de mégis szikrázóan izgalmas eredményt.

Esküvői köröm trend 2019

 

5. Lazán hátrafogott haj

Ha nem vágytok szoros menyasszonyi kontyra, fogjatok a kezetekbe egy-egy tincset, amely lágyan keretezi az arcotokat, és kössétek össze hátul lazán egy csattal.

Bohém esküvőkre, és rusztikus témához nagyon jól passzol egy hasonló stílusú menyasszonyi ruhához.

Esküvői frizura trend 2019

 

6. Ruha-haj randevú

Ha a tüll menyasszonyi ruhátokhoz passzoló menyasszonyi frizurát vágatnátok, gondolkodjatok el a short bob és a long bob fazonon. Vera Wang modelljeinek hihetetlenül jól állt az állig érő haj, és a ruhák csodás formáját is kihozza.

Esküvői trend 2019 Vera Wang

 

7. Fehér selyem fejpánt

Egy bogyósgyümölcs színű rúzs remekül passzol azokhoz a fehér selyem fejpántokhoz, amelyek nagyon divatosak lesznek 2019-ben. Igazán nagy újítás, és nem is minden menyasszonynak áll jól, mindenesetre gondolkodjatok el rajta fátyol helyett.

Esküvői haj trend

 

8. Apró virágok a hajban

A kifutókon láthattátok már, hogy a 2019-es trendek között szerepel az is, hogy a göndör fürtökbe apró virágok kerülnek. Akár göndör, akár hullámos a hajatok, gyönyörűen mutatnak majd benne a virágok, ráadásul ennél romantikusabb dísz nem is kerülhetne a hajatokba.

Esküvői haj trend

 

9. Hatalmas virágkoronák

Ha fokozni szeretnétek a romantikát, és nem elégedtek meg az apró virágokkal, készíttessetek magatoknak egy virágkötővel egy eredeti vagy selyemvirágból készült hatalmas virágkoronát. Mit szóltok hozzá?

Esküvői virágkorona trend

 

10. Punk menyasszonyok

Naeem Khan-nál a menyasszonyok kinézete a legkevésbé sem szokványos. Egy füstös sminkkel és matt rúzzsal nagyon vagány punkos hatást érhettek el, de ez a trend azért a hajról is szól.

Ha a hétköznapokon is szeretitek a rendhagyó frizurákat, akkor most se fogjátok vissza magatokat!

Esküvői haj trend 2019

 

11. Szexi loknik

Úgy tűnik, ismét divatba jönnek az arcot keretező, lágyan leomló hajtincsek. Nektek bejön ez a kissé retró, ám annál bájosabb hajviselet?

Esküvői trend 2019-ben

 

12. Visszafogott smink

A barackszínű szemhéjfestékek és rúzsok reneszánszukat élik. Visszafogott hatást érhettek el velük, ami 2019-ben egyértelműen nagy kedvenc lesz.

Esküvői smink 2019

 

13. Karika fülbevalók

Ó igen! Nem gondoltuk volna, hogy visszajönnek még a divatba a hatalmas karika fülbevalók, de úgy tűnik, mégis így lesz. Persze a menyasszonyi ruha mellé egy-egy csillogósabb darabot ajánlunk, főleg akkor, ha más ékszert is szeretnétek még viselni.

Vigyázzatok, ne essetek túlzásba!

Esküvői fülbevaló 2019

 

14. Pajkos hullámok

Bizony, az extra göndör haj ismét nagyon menő lesz, főleg akkor, ha ezüstös-fémes hajpántot viseltek hozzá. Talán a ’80-as, ’90-es évekből még több trend és kiegészítő is visszatér hozzánk 2019-ben.

Menyasszonyi frizura trend

 

15. Szatén szalagok

Ha már a masnik előtérbe kerülnek, miért hanyagolnátok a szalagokat? A rózsaszín szemhéjfesték-rúzs smink kombinációt kiemelhetitek azzal, ha a hajatokat szoros kontyba fésülitek, és egy szalagot fűztök bele. Tetszik az ötlet?

Esküvői haj trend 2019

 

16. Rövidebb és még rövidebb haj

Ha van valami, ami szembetűnő a 2019-es menyasszonyi ruha modelleken, az a rövid haj. Úgy tűnik, már nem kell tovább növeszteni a hajatokat, ha 2019-ben házasodtok. Félhosszú hajjal is nagyon trendik lesztek.

Esküvői haj

 

17. Vállig érő fülbevalók

Azoknak a menyasszonyoknak, akiknek hosszú, kecses hattyúnyaka van, iszonyatosan jól áll az a fülbevaló, ami rálóg a kulcscsontra. Most a trendhez igazodva ezüstszínben ajánljuk nektek, hasonló árnyalatú szemhéjfestékkel. Ja, és a fonott haj is szuperszexi lesz hozzá!

Fülbevaló trend 2019

 

Megtetszettek a 2019-es trendek? Mi az ezüstös vonalat nagyon kedveljük, a virágok pedig gond nélkül jöhetnek minden mennyiségben!

Forrás

Animacik gyerek

Témába vág

Szolid esküvői smink – Tippek és praktikák Már akkor is, amikor ovis korunkban elloptuk anyukánk kopogós cipőjét, és a tükör előtt csimpaszkodva titokban kirúzsoztuk magunkat a legtutibb darabbal, valahogy kislány zsigereinkből tudtuk, hogyan is csinálják ezt a nagyok. Most pedig itt vagyunk...
Őrületesen izgalmas árnyalat az ÉV HAJSZÍNE 2019-ben! Ha az átlagos hétköznapokon imádjátok figyelni az újabbnál újabb frizuratrendeket, akkor a nagy nap előtt egészen biztos, hogy tűkön ülve figyelitek, milyen árnyalat lesz 2019-ben az év hajszíne. 2018-ban egy hihetetlenül bájos árnyalat viselte e...
Póthaj esküvőre – Mit, hogyan, mennyiért? Ha sok van, az a baj. Ha kevés, az a baj. Ha göndör, egyeneset szeretnénk, ha szőke, barnára vágyunk… Kevés embert ismerek, aki tökéletesen elégedett lenne a hajával. Ugye ismerős a helyzet? Az esküvőnkön azonban szeretnénk, ha minden genetikai defek...
Sminktetoválás esküvő előtt – Bevállalnád? „Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még, ha össze is gyűrte az ágy…” Köszönjük Charlie, bárcsak igazad lenne! De valahogy az én tükrömmel néha baj van. És, a tietekkel? Bizony reggel az még csak egy dolog, hogy összegyűrt az ágy, de nem m...
Színes esküvői frizura – Legyél stílusos pinkben is! A tökéletes esküvői frizura kiválasztása függ a menyasszonyi ruha stílusától, a fátyol formájától és hosszától, az ékszerektől, és attól is, hogy a menyasszonynak milyen az arcformája. Mi illik hozzá. Éppen ezért nem egyszerű rátalálni arra a hajra, ...
5+1 esküvői kiegészítő rövid hajú menyasszonyoknak! Drága rövid hajú menyasszonyok! Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és valljátok be, hányszor hallottátok már, hogy a rövid haj nem elég nőies? Ugye, hogy milliószor?! Valószínűleg már a hócipőtök tele van, hiszen ez egyáltalán nem igaz! Mutatunk néhá...
Rapid bőrápolás esküvő előtt! Rapid bőrápolás esküvő előtt! Régóta várjátok, hogy végre az oltár elé sétálhassatok a világ legeslegszebb menyasszonyi ruhájában, leghosszabb fátylában, és legcsillogóbb tiarájában? Ahhoz, hogy az összkép tökéletes legyen, nagyon fontos, hogy a bőrá...
Hajápolás esküvő előtt – ezekre figyelj! Az egyik legfontosabb kérdés a nagy nap előtt: az esküvői hajápolás! Talán mondanunk sem kell, hogy a körömápolás és a bőrápolás mellett a hajápolásra is extra figyelmet kell fordítanotok az esküvő közeledtével. Ehhez be kell tartanotok néhány alaps...
Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon! Ahogy egy csodálatos hajdísz sem mutat tökéletesen kócos frizurában, úgy a karikagyűrű sem fog igazán tündökölni a kezeteken, ha nem harmonikusan és precízen készült az esküvői manikűr. Azonban, ha bementek a kedvenc manikűrösötökhöz, és esküvői körm...
A szupertartós esküvői smink fortélyai Tükröm, tükröm mondd meg nékem, kié a legszebb esküvői smink a vidéken?  Természetesen a Tiéd, kedves menyasszony, ha ügyes kezű a sminkesed, jól választod ki a sminked stílusát, felkészülsz a várható könnyzáporra, és csókálló rúzst használsz. A szu...