Bizony nem könnyű eldönteni, hogy milyen legyen a frizurátok, a sminketek és a körmötök a nagy napon. Passzolniuk kell egymáshoz, a menyasszonyi ruhához, az esküvő stílusához és a személyiségetekhez is. Van már tervetek, vagy még egyelőre nézelődtök? Lássuk milyen az esküvői haj, smink és köröm trend 2021-ben!

Hirdetés

Az az egy biztos, hogy néhány trend visszaköszön majd a hajatokon, a sminketekben is a körmötökön is. Ilyen például az ezüst szín, ami mindenhogyan nagyon divatos lesz, illetve ilyen a barack is. A rövid haj mellett a hajpántok és a nagyobb ékszerek is dominálnak majd, hogy a göndör loknikat ne is említsük.

Úgy tűnik, hogy néhány régi ismerőssel találkoztok majd a 2021-es trendeket bújva!

Haj smink köröm banner

Esküvői haj, smink és köröm trend – 2021

1. Ezüstös csillogás

Nem feltétlenül egy drámai ezüstszínű sminket javaslunk nektek a nagy napra, de az ezüst igenis nagyon népszerű lesz a 2021-es esküvői trendben.

Ha a fémes csillogást be tudjátok csempészni az esküvőre, akkor bátran tegyétek meg, de tudnotok kell, hogy az ezüst az aranynál és a rose goldnál sokkal hűvösebb hatást kelt.

2. Őrült masnik

Miután a hajatokba lágy hullámot varázsolt a fodrász, fogjátok össze a tarkótoknál, és már jöhet is a masni. Nagyon divatosak lesznek 2021-ben az őrült masnik a menyasszonyi frizurában, főleg akkor, ha a nyakatok köré is tekeritek a fehér bársony szalagot.

Persze a masni rész hátulra kerül majd. Elég különleges trend, nem igaz?

3. Klasszikus vörös rúzs

A klasszikus vörös rúzs sosem megy ki a divatból. A segítségével hűvös és meleg hatást is elérhettek, de a pin-up stílusú esküvőkön is igen jó szolgálatot tesz.

4. Fémes hatású manikűr

Bár még mindig az egyszerű, nude körmök a legkedveltebbek a menyasszonyok körében, feldobhatjátok ezt egy kis fémes csillogással.

Húzzatok egy fémszínű lakkal egy csíkot a nude körmötökre, és élvezzétek a szolid, visszafogott, de mégis szikrázóan izgalmas eredményt.

5. Lazán hátrafogott haj

Ha nem vágytok szoros menyasszonyi kontyra, fogjatok a kezetekbe egy-egy tincset, amely lágyan keretezi az arcotokat, és kössétek össze hátul lazán egy csattal.

Bohém esküvőkre, és rusztikus témához nagyon jól passzol egy hasonló stílusú menyasszonyi ruhához.

6. Ruha-haj randevú

Ha a tüll menyasszonyi ruhátokhoz passzoló menyasszonyi frizurát vágatnátok, gondolkodjatok el a short bob és a long bob fazonon. Vera Wang modelljeinek hihetetlenül jól állt az állig érő haj, és a ruhák csodás formáját is kihozza.

7. Fehér selyem fejpánt

Egy bogyósgyümölcs színű rúzs remekül passzol azokhoz a fehér selyem fejpántokhoz, amelyek nagyon divatosak lesznek 2021-ben. Igazán nagy újítás, és nem is minden menyasszonynak áll jól, mindenesetre gondolkodjatok el rajta fátyol helyett.

8. Apró virágok a hajban

A kifutókon láthattátok már, hogy a 2021-es trendek között szerepel az is, hogy a göndör fürtökbe apró virágok kerülnek. Akár göndör, akár hullámos a hajatok, gyönyörűen mutatnak majd benne a virágok, ráadásul ennél romantikusabb dísz nem is kerülhetne a hajatokba.

9. Hatalmas virágkoronák

Ha fokozni szeretnétek a romantikát, és nem elégedtek meg az apró virágokkal, készíttessetek magatoknak egy virágkötővel egy eredeti vagy selyemvirágból készült hatalmas virágkoronát. Mit szóltok hozzá?

10. Punk menyasszonyok

Naeem Khan-nál a menyasszonyok kinézete a legkevésbé sem szokványos. Egy füstös sminkkel és matt rúzzsal nagyon vagány punkos hatást érhettek el, de ez a trend azért a hajról is szól.

Ha a hétköznapokon is szeretitek a rendhagyó frizurákat, akkor most se fogjátok vissza magatokat!

11. Szexi loknik

Úgy tűnik, ismét divatba jönnek az arcot keretező, lágyan leomló hajtincsek. Nektek bejön ez a kissé retró, ám annál bájosabb hajviselet?

12. Visszafogott smink

A barackszínű szemhéjfestékek és rúzsok reneszánszukat élik. Visszafogott hatást érhettek el velük, ami 2021-ben egyértelműen nagy kedvenc lesz.

13. Karika fülbevalók

Ó igen! Nem gondoltuk volna, hogy visszajönnek még a divatba a hatalmas karika fülbevalók, de úgy tűnik, mégis így lesz. Persze a menyasszonyi ruha mellé egy-egy csillogósabb darabot ajánlunk, főleg akkor, ha más ékszert is szeretnétek még viselni.

Vigyázzatok, ne essetek túlzásba!

14. Pajkos hullámok

Bizony, az extra göndör haj ismét nagyon menő lesz, főleg akkor, ha ezüstös-fémes hajpántot viseltek hozzá. Talán a ’80-as, ’90-es évekből még több trend és kiegészítő is visszatér hozzánk 2021-ben.

15. Szatén szalagok

Ha már a masnik előtérbe kerülnek, miért hanyagolnátok a szalagokat? A rózsaszín szemhéjfesték-rúzs smink kombinációt kiemelhetitek azzal, ha a hajatokat szoros kontyba fésülitek, és egy szalagot fűztök bele. Tetszik az ötlet?

16. Rövidebb és még rövidebb haj

Ha van valami, ami szembetűnő a 2021-es menyasszonyi ruha modelleken, az a rövid haj. Úgy tűnik, már nem kell tovább növeszteni a hajatokat, ha 2021-ben házasodtok. Félhosszú hajjal is nagyon trendik lesztek.

17. Vállig érő fülbevalók

Azoknak a menyasszonyoknak, akiknek hosszú, kecses hattyúnyaka van, iszonyatosan jól áll az a fülbevaló, ami rálóg a kulcscsontra. Most a trendhez igazodva ezüstszínben ajánljuk nektek, hasonló árnyalatú szemhéjfestékkel. Ja, és a fonott haj is szuperszexi lesz hozzá!

Megtetszettek a 2021-es trendek? Mi az ezüstös vonalat nagyon kedveljük, a virágok pedig gond nélkül jöhetnek minden mennyiségben!

Forrás