A tökéletes menyasszonyi megjelenés elengedhetetlen része a harmonizáló manikűr, így nem csoda, hogy az esküvői körömtrend évről évre megújul, felfrissül. Az idei évben egyszerre letisztult, és merészen izgalmas megoldásokkal találkozhatunk. Így alakul majd az esküvői körömtrend 2020-ban!

Esküvői körömtrend 2020 – Letisztult formák éve!

Sokáig hódítottak a hosszú körmök, melyek ebben az évben szinte teljesen háttérbe szorulnak. Az esküvői körömtrend 2020-ban abszolút előtérbe helyezi a természetes, rövid fazonokat. Idén nem trendi a sátortetőforma, és a szigorú szögletes fazon sem. A lekerekített szélű formavilág, és ovális ívek azonban egyértelműen tarolnak, melyek szinte nem is lógnak túl az utolsó ujjbegyen.

Színek harmóniája – Menyasszonyi körömtrend 2020-ban

Az esküvői körömtrend szerves részét képezik idén a fehér, pasztell és fémes színek. Az előző évek divathulláma idén teljesen megszilárdult, azaz eltűnt a francia manikűr, és helyét átvették a telire festett színek.

A natúr színeknél előrébb került az élénk fehér, és a fekete is, mely igazán vagány és sikkes megjelenést kölcsönöz egy menyasszonynak! A fémes színek teszik igazán rendhagyóvá a 2020-as trendet, mely nagy játékteret és merész megoldásokat eredményez.

Ha menthetetlenül szerelmesek vagytok – a vőlegényeteken túl – a francia manikűrbe, modernebb alternatívaként bátran választhatjátok a baby boomer megoldást!

A (nem) díszítés trendje

A 2020-as esküvői körömtrend kedvenc megjelenése a díszítetlen manikűr. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs mivel feldobni a menyasszonyi körmöket, csupán annyit tesz, hogy nem számít unalmasnak és divatjamúltnak, ha egyszínűre van kifestve egy ara körme, és semmilyen dísz sem pompázik rajta. Sőt!

Hirdetés

Ha azonban vágytok egy kis extrára, a következő díszítőelemeket preferálja az idei trend:

  • Sellőpor: A sellőporral beszórt fehér szín kifejezetten divatos idén. Elegáns, mégis izgalmas fényjátékot kölcsönöz a körmöknek.
  • Holografikus festék: A színjátéknál megmaradva, a pasztellszíneket fel lehet dobni egy holografikus festékkel, mely csak akkor mutatkozik, ha rácsillan a napfény…
  • Halpikkely: Nyugalom, állatoknak bántódása nem esik! Ez a díszítőelem azonban hűen imitálja a halpikkelyek csillanását.
  • Márványminta: A márványminta kézzel megfestve szépen kiemelheti a gyűrűs ujjat. Igazán jól mutat, ha fehéret vegyítünk rosegold árnyalattal.
  • Aranyfólia: A visszafogott színeket igazán egyedivé tehet az apró méretű aranyfólia, melyet elszórva helyeznek a köröm felszínére.

Tökéletes esküvői manikűr kiválasztása

Esküvői körömtrendek ide vagy oda, egy valamit ne felejtsetek el! A legfontosabb, hogy a körmötök harmóniában legyen a megjelenésetekkel, ruhátokkal, személyiségetekkel. És ez a legfontosabb!

Ha a hétköznapok során egyáltalán nem szeretitek festeni a körmötöket, ne az esküvőtök napján akarjatok nagyot újítani. Mivel idén amúgy is nagy trend a természetes, rövid, nude köröm, megmaradhattok ennél a vonalnál is.

Akik viszont bátran hangsúlyozzák körmeiket, vigyázzanak, hogy ne essenek túlzásba! Egy teli fehér is elég hangsúlyos lehet, túlzott díszítés, kövezés, strasszozás és csillámpor nélkül…  

Haj smink köröm banner

A 2020-as menyasszonyi körömtrend mondhatjuk, hogy megtalálta az arany középutat a letisztult elegáns, mégis ünnepi manikűr között. Mi imádjuk! Nektek hogy tetszik?

Borítófotó: https://fabiosa.com/