Ha az átlagos hétköznapokon imádjátok figyelni az újabbnál újabb frizuratrendeket, akkor a nagy nap előtt egészen biztos, hogy tűkön ülve figyelitek, milyen árnyalat lesz 2019-ben az év hajszíne.

2018-ban egy hihetetlenül bájos árnyalat viselte ezt a címet. Rengeteg menyasszony döntött úgy, hogy a rózsabarna árnyalat lesz számára a tökéletes hajszín a nagy napon. Idén egy sokkal rendhagyóbb szín nyűgöz majd le bennünket. Máris mutatjuk!

Haj smink köröm banner

Az Év hajszíne – 2019

Lehetett már egy ideje sejteni, hogy ez az árnyalat hatalmas divathullámot generál majd, hiszen annyira különleges, és megosztó, hogy az már szinte izgalmas. A 2019-es év hajszíne ugyanis nem más, mint a füstös ezüst.

A rose gold, a korall, a púderrózsaszín vagy a füstös lila még idén is hódít majd, de ezek mellett egyértelműen a jeges árnyalatok dominálnak majd. Még a szőke színt is letaszítja trónjáról a füstös ezüst, amely sokkal több egy egyszerű szürke árnyalatnál.

Hirdetés

Az év hajszínét a Vogue választotta ki, és nem meglepő, hogy több híresség is bevállalta már az elmúlt hónapokban. Úgy gondoljátok, hogy a füstös ezüst az ősz hajra hasonlít?

Természetesen van köztük hasonlóság, de a füstös ezüst egy metálosan fénylő árnyalat, amely ombre stílusban is elképesztően vagány. Az árnyalatban a sötét és világosabb színek keverednek, így amellett, hogy nőies, igen figyelemfelkeltő is.

Tipp!

Ha megtetszett az árnyalat, akkor igazán könnyű dolgotok lesz idén, hiszen a kiegészítők között is hódítanak az ezüst metál szépségek, és a sminktrend is remekül igazodik a füstös ezüsthöz.

Szívesen inspirálódnátok? Ide kattintva elleshettek néhány smink, és körömtippet!

A füstös ezüst árnyalat

Csupán azért, mert az év hajszíne a füstös ezüst, még ne rohanjatok a drogériába hajfestékért. Ezzel a színnel ugyanis nem érdemes otthon kísérletezni, mert szinte biztos, hogy a kívánt szín közelébe sem fogtok érni.

A fesztiválokon használatos divatos hajszínezők – mondanunk sem kell – nem valók egy esküvői frizurához, és a hajatokat sem érdemes roncsolni az örökös kísérletezéssel. Hónapokkal a nagy nap előtt célszerű tesztelni egy profi fodrász segítségével az árnyalatot, és ha valóban tetszik, nyugodtan vállaljátok be.

Fotó: stylecaster.com

A füstös ezüst sokáig hódít majd, ezért ha szeretitek követni az aktuális trendeket, nem árthat, ha elkezdtek lassan közelebbről is megbarátkozni vele. Brutálisan nagyot hasíthattok vele, ha tudjátok viselni, és illik a személyiségetekhez!

Borítókép: findhealthtips.com