Érdekel benneteket, hogy milyen az új hajszíntrend 2020-ban? Jó helyen jártok! Ha van még idő az esküvőtök előtt, hogy felfrissítsétek egy kicsit a hajszíneteket, illetve a hajatok állapotát, és lessétek meg a legújabb trendeket. Összegyűjtöttük nektek a legvagányabb színeket, melyek tutira tarolnak idén. Ti melyiket vállalnátok be?

5+1 hajszíntrend 2020-ban

Az összes hajszíntrend 2020-ban bátran mondhatjuk, hogy a szélsőségek felé húz. Egyszerre jelentek meg a nagyon hideg, szinte már jeges árnyalatok, és a buja, meleg színek is. Az arany középút idén nem játszik. 

Hirdetés

Eperszőke:

Igazán izgalmas színárnyalat, mely átmenetet képez a szőke és a vörös között. Nem jelent túl nagy elköteleződést egyik irányba sem, mégis ahelyett, hogy valami kis langyos középút lenne, igazán vagány végeredményt nyújt! Különlegessége, hogy a szőkébe hideg tónussal csempészi a vöröset, így olyan hatást érhetünk el, minta hónapokat töltöttünk volna a vízparton, és a nap kiszívta volna a hajunkat.

eperszőke hajszíntrend 2020
Fotó: pinterest.com

Gombaszőke:

Az egyik legfurcsább, mégis legkedveltebb hajszíntrend 2020-ban. Teljes erőbedobással söpörte le a karamell árnyalatot a szőkék piedesztáljáról. A gomba jelző egy földes, szürkés, hamvas árnyalatot jelent. Nem is szürke, nem is barna. Ne féljetek tőle, remekül mutat, ha nem a teljes hajat, csak a hajvégeket színezzük vele. 

gombaszőke hajszíntrend 2020
Fotó: pinterest.com

Őszes ezüst:

Íme, az egyik leghűvösebb, legjegesebb árnyalat, amit csak láttunk! Elképesztő, milyen divatdiktátor lett az ősz hajszín, mely már egyáltalán nem hozható párhuzamba az idő múlásával. Sőt! Hihetetlen divatos, sikkes, és közkedvelt a fiatalok körében. Úttörőként bővítette ki a szőke-barna-fekete-vörös kvartettjét egy ötödik alapszínnel.

őszes ezüst hajtrend
Fotó: pinterest.com

Ébenfekete:

Sokáig óckodtunk az igazi Hófehérke-feketétől, azonban az idei év nem kér a melegebb, barnába hajló finomításból. Egy az egyben vissza hozta a koromfekete hajszíntrendet.  Nagyon fontos, hogy mindig profikra bízd a festését, hisz csak akkor leszel igazi csábító démon, ha egészséges és csillogó az ébenfekete hajad.

ébenfekete hajtrend 2020
Fotó: pinterest.com

Rezes balayage:

Itt a 2020-as hajszíntrend egyik legmelegebb árnyalata. A barna hajad sokkal dinamikusabb és élettel telibb lesz egy kis rezes beütéssel, és a balayage technika remekül vegyíti a színeket, a természetes összhatás érdekében. Szép kontrasztot mutat az igazán világos bőrű aráknál.

rezes balayage 2020
Fotó: pinterest.com

Forraltbor!

Meg is érkeztünk ahhoz a 2020-as hajszíntrendhez, mely a legbujább, legmelegebb irányt képviseli. Egyszerre játszik a lilás padlizsán és rezes bordó árnyalatokkal, így alkotva meg a forraltbor izgalmas színárnyalatát.

forraltbor hajszín 2020
Fotó: pinterest.com

Új festési technika 2020-ban

Nem csak a színek terén jelentek meg újdonságok. Az elmúlt évek nagy kedvenceit az ombrét, és a balayage technikát egészíti ki az idei évben a twilighting technika. (Nyugi, nincs benne semmi vámpíros vérszívás!) A fémes árnyalatok csillogása közkedvelt a szépségipar minden területén, az új technika pedig olyan barna hajkoronát jelent, melyben arany tincsek csillannak meg.

twilighting
Fotó: pinterest.com

Ha unjátok már a hajkoronátok színét, és valami sikkes, divatos újításra vágytok, játszatok el a gondolattal, melyik az a hajszíntrend 2020-ban, ami a legjobban tetszene, majd bízzátok szakemberre a megvalósítást.

Fotók: https://hu.pinterest.com/ Borítókép: https://behindthechair.com