Noha a minimalista stílus nem újdonság, azonban az utóbbi időben szokatlanul felkapott, különösen a menyasszonyok világában. Elmúltak azok az idők, amikor éles kontúrokat, szilárd, matt ajkakat varázsolnak. Ehelyett olyan smink és frizura mellett voksolnak, ami nem rejti el a természetes szépséget a bizonyos nagy napon sem.

https://makeup.hu nem rég nyitotta meg kapuit Magyarországon, ahol megtalál minden szükséges eszközt az ideális smink kialakítására. A szakértők utánajártak a 2020-21-ben legdivatosabb esküvői sminkeknek. Tartson velünk a felfedező körúton!

Mint minden smink, a menyasszonyi is meghatározó jegyekkel és szabályokkal van ellátva. Fontos, hogy könnyű és friss legyen, kerüljük el a fényes, kihívó színeket – mind a szem, mind az ajkak területén. A sminkmesterek a 2020-2021-es évre a barack, rózsaszín, krémes és bézs árnyalatú szemhéjfesték palettákat ajánlják.

Esküvői smink

A tökéletes megjelenés eléréséért a leendő feleségnek gondoskodnia kell az arcbőr állapotáról. Kiemelten fontos, hogy ápolt, egészséges és szép hatása legyen. Ezért azt ajánljuk, hogy a régen várt esküvő napja előtt legalább egy hónappal végezzen kozmetikai arcápoló eljárást.

Tendenciák és trendek a modern esküvői sminkben

A gyengéd és természetes makeup-on kívül újra divatos lesz a színes smoky eyes, erdei bogyó színű ajkakkal és a szemek tusvonalas kiemelésével. Ez nem biztos, hogy minden lány számára ideális, az ízlések különbözőek, ezért javasoljuk a próbasminket, amivel biztos a siker. Továbbá, elengedhetetlen megemlítenünk a minőségi kozmetikai készítményeket, amelyek biztosítják a tartósságot. Higgye el, hasznára válik az egész napos makulátlan tündöklés elérésében.

Esküvői smink

Elegáns tusvonalak és vörös rúzs

A korszerű menyasszony gondolata gyakran arányos az egyenletes tusvonalakkal és a mély vörös ajkakkal. Valóban, ez bátor döntés és garantáltan mindegyik vendég emlékében nyomot hagy. Ha úgy dönt, hogy ezt választja, tudatosan válassza ki az alapozót, hiszen az erős smink felhívja a figyelmet mind a szemekre, mind az ajkakra. Szemhéjára bézs vagy más hasonló festéket válasszon, hiszen az élénk elronthatná az arányokat.

Esküvői smink

A leggyengédebb nude

Mi lehet szebb, mint egy helyesen kiválasztott smink a bájos arcon? Az ilyen megjelenés eléréséért leginkább természetes és semleges színeket alkalmazunk, például krém, bézs vagy törtfehér. A legfontosabb az arc egyenletes tónusa és ragyogása. Azonban nem eshetünk túlzásba a kozmetikumokkal, nehogy porcelánbaba hatást okozzunk.

Esküvői smink

Intenzív külső

A menyasszony mindenféleképp a központi szerepet játssza ezen a csodálatos napon, minden szem rá szegődik, ezért megjelenése sem lehet hétköznapi. Az intenzív look a mélyebb és érdekesebb színű ajkakban és szemhéjban rejlik. A rúzsok közül 2020-21-ben a legdivatosabbak a bordó, szilva, bor, mandarinos árnyalatok.