Habosbabos Esküvői Magazin > Haj, smink, köröm  > Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!
Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Ahogy egy csodálatos hajdísz sem mutat tökéletesen kócos frizurában, úgy a karikagyűrű sem fog igazán tündökölni a kezeteken, ha nem harmonikusan és precízen készült az esküvői manikűr. Azonban, ha bementek a kedvenc manikűrösötökhöz, és esküvői körmöt kértek, könnyen úgy érezhetitek magatokat, mint a gyerekek a cukorkaboltban, és azt se tudjátok, hova kapjátok a fejeteket… „Melyiket szeressem?” – segítünk dönteni!

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Kezdjük az alapoknál!

Mit sem ér egy csinos köröm, ha nem ápolt a kéz! Ezt a folyamatot nem lehet egy nap alatt véghez vinni, fontos, hogy az esküvő előtt legalább 1 hónappal már kellő figyelmet fordítsatok a kézápolásra! Egy kis krémezés lefekvés előtt, és inkább érezzétek úgy magatokat, mint egy egyiptomi istennő bebalzsamozva, mintsem száraz legyen a kezetek és a körömágyatok!

Ha igazán haladó szintre szeretnétek lépni, szerezzetek be bőrpuhító kesztyűt, így a krém sokkal jobban be fog szívódni a bőrötökbe, és a hatóanyagok is jobban kifejtik a hatásukat. Ha lehet, kerüljétek a sok vízbe nyúlkálást, mert szárítja a bőrötöket. Most nyugodtan megúszhatjátok a mosogatást, csak fogjátok az egészet az esküvői előkészületekre!

Haj smink köröm banner

Tipp!

Ha már csak pár nap van az esküvőtökig, és nem tudtatok kellő figyelmet fordítani a kezetek ápolására, ne essetek pánikba! Kérjetek egy paraffinos kézápolást – más néven virágviasz mélymeleg terápiát – a manikűrösötöktől, így szupergyorsan szuperpuha lesz a bőrötök!

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Trendek – hogy trendi legyél!

Szóval ott álltok most az esküvői köröm trendek cukorkaboltjában, és a bőség zavarában inkább megelégedtek egy francia manikűrrel, mert azzal nem tudtok melléfogni? Nem rossz, de olyan, mintha a legfinomabb praliné helyett francia drazsét választanátok. Sokan szeretik, nagy klasszikus, na de azért van még hova fokozni az élvezeteket!

Itt van ugyanis a francia manikűr új, szupertrendi tesója, a Baby Boomer köröm, ami egy szuper esküvői manikűr! Az alap megegyezik, de az ördög –aki mint tudjuk, Prada-t visel – a részletekben rejlik! Egy szolid átmenet a natúr körömágy színből a tejfehérig, és máris sokkal modernebb a hatás.

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

A minimál még mindig menő! Ha nem szeretnétek semmi faksznit, nyugodtan válasszatok egy babarózsaszín, vagy púder árnyalatot, és legyetek ti a természetesség nagykövetei!

Ha viszont igazán szeretnétek odapirítani a körömtrendeknek, akkor vállaljatok be bátran egy igazán dögös Ferrari pirosat! Higgyétek el, hiába feltűnő szín, rövid körmökön eszeveszett trendi! Azonban az elmúlt években még a Ferrarit is lekörözte a korall szín, és megpróbálta leszorítani a pályáról.

Ha ezt a stílust választjátok, érdemes kihagyni a díszítést a körmökről. Ebben az esetben a kevesebb több, és akkor lesztek igazán sikkesek, ha hagyjátok a színt önmagában tündökölni!

 

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Jöhet a csicsamicsa?

Azért csak óvatosan! A választék igazán lenyűgöző a díszítő elemek terén, azonban érdemes a stílusotoknak, személyiségeteknek legmegfelelőbbet kiválasztani. A kis Swarovski kövek örök darabok maradnak, de kiegészíthetitek apró gyöngyökkel is, így kicsit finomíthattok az összképen.  Ha bármit odaadnátok egy kis csillogásért, a jól bevált csillámpor helyett próbáljátok ki a sellőport, egészen lenyűgöző színjátékot eredményez a körmötökön!

Természetesen egy ügyes kezű szakember bármit meg tud festeni, de kacérkodhattok a különlegesebb díszítőelemekkel is, mint az akril virággal, de vigyázat, ezek térben kidomborodó darabok, könnyen felsérthetitek vele a harisnyátokat! És, ha a csipke szerelmesei vagytok, jó hírünk van! Nemcsak a ruhátokon, de a körmötökön is viselhetitek most már díszítésként.

Esküvői manikűr tipp!

Ha a humor elengedhetetlen fűszere a mindennapjaitoknak, még akár meg is viccelhetitek a kedveseteket egy Yes – felirattal a gyűrűs ujjatokon, hogy, mint jelzőtorony a hajósoknak mutassa, hova is kell felhúzni azt a bizonyos karikagyűrűt.

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Ha kezdők vagytok esküvői manikűr témában:

Sokan semmilyen körömlakkot, műkörmöt nem viselnek a hétköznapokon, így fejtörést okozhat, hogy mi legyen a nagy napon a manikűrrel. Ha most magatokra ismertetek, ne essetek kétségbe, jön a felmentő sereg! A gél lakkok most már a szivárvány minden színében beszerezhetők, és nagyon sok előnyük van.

  • Először is, ami a legfontosabb, nem kell attól félnetek, hogy lepattan valahol a körömlakkotok, és még évek múlva is bosszantani fog titeket az esküvői fotókat nézve.
  • Másodszor, erősíti a körmötöket, mivel plusz vastagságot ad, így nem fog az utolsó pillanatban beszakadni a körmötök, ami elrontaná az egész összképet.
  • Harmadszor, fedőlakként már nemcsak fényesre, de mattra száradó lakkot is kérhettek, így tényleg csak rajtatok áll, hogy milyen lesz a végeredmény.
  • Negyedszer, sokkal tartósabb, mint egy sima körömlakk, így, ha az esküvő után nemsokkal nászútra mentek, ott is hibátlan lesz a manikűrötök, hiszen nagyjából 3 hétig tart!
Animacik

Vőlegények elleni merénylet:

Tudjuk, egy férfi legyen férfi! Igen ám, de attól még az ő kezük is fotózva lesz, így, ha nagyon szépen kérjük őket, talán bevállalnak egy kis szakszerű manikűrt. Nem kell semmi extrára gondolni, de mondjuk, az ő ujjukról sem esik le a karikagyűrű – még mielőtt felvennék egyáltalán – ha kipróbálják a paraffinos bőrápolást egy alkalommal. Attól még, hogy puhább lesz a bőrük, nem lesznek kevésbé macsók!

Ápolt kézfejhez ápolt köröm is dukál, így bátran alávethetik magukat egy orosz manikűrnek, ahol az elhalt szaruréteget távolítják el a körömágyról, vagy japán manikűrnek, mely során tápláló méhviaszt juttatnak a körömbe.

Esküvői manikűr pasiknak?

Mondjátok el, hogy ez volt a japán arisztokrácia titkos fegyvere, így máris jobban kedvet kapnak hozzá, ráadásul most már egyre több szalon létezik, ahol csak férfi vendégeket fogadnak, így megmaradhat a banda szellem manikűrözés közben is!

Tökéletes esküvői manikűr – ne csak a gyűrű csillogjon!

Legyen színes, köves, csillogós, baby boomer vagy natúr, a lényeg, hogy harmonizáljon veletek, harmonizáljon a személyiségetekkel! Kedves menyasszonyok, ideje abbahagyni a falatozást a cukorkaboltban, és kiválasztani a kedvenceteket!

Esküvői manikűr tipp: Horváth Hajni

Fotók: pinterest.com

Animacik gyerek

Témába vág

Szolid esküvői smink – Tippek és praktikák Már akkor is, amikor ovis korunkban elloptuk anyukánk kopogós cipőjét, és a tükör előtt csimpaszkodva titokban kirúzsoztuk magunkat a legtutibb darabbal, valahogy kislány zsigereinkből tudtuk, hogyan is csinálják ezt a nagyok. Most pedig itt vagyunk...
Őrületesen izgalmas árnyalat az ÉV HAJSZÍNE 2019-ben! Ha az átlagos hétköznapokon imádjátok figyelni az újabbnál újabb frizuratrendeket, akkor a nagy nap előtt egészen biztos, hogy tűkön ülve figyelitek, milyen árnyalat lesz 2019-ben az év hajszíne. 2018-ban egy hihetetlenül bájos árnyalat viselte e...
TOP17 esküvői haj, smink és köröm trend 2019-ben! Bizony nem könnyű eldönteni, hogy milyen legyen a frizurátok, a sminketek és a körmötök a nagy napon. Passzolniuk kell egymáshoz, a menyasszonyi ruhához, az esküvő stílusához és a személyiségetekhez is. Van már tervetek, vagy még egyelőre nézelődtök?...
Póthaj esküvőre – Mit, hogyan, mennyiért? Ha sok van, az a baj. Ha kevés, az a baj. Ha göndör, egyeneset szeretnénk, ha szőke, barnára vágyunk… Kevés embert ismerek, aki tökéletesen elégedett lenne a hajával. Ugye ismerős a helyzet? Az esküvőnkön azonban szeretnénk, ha minden genetikai defek...
Sminktetoválás esküvő előtt – Bevállalnád? „Az, aki szép, az reggel is szép, amikor ébred, még, ha össze is gyűrte az ágy…” Köszönjük Charlie, bárcsak igazad lenne! De valahogy az én tükrömmel néha baj van. És, a tietekkel? Bizony reggel az még csak egy dolog, hogy összegyűrt az ágy, de nem m...
Színes esküvői frizura – Legyél stílusos pinkben is! A tökéletes esküvői frizura kiválasztása függ a menyasszonyi ruha stílusától, a fátyol formájától és hosszától, az ékszerektől, és attól is, hogy a menyasszonynak milyen az arcformája. Mi illik hozzá. Éppen ezért nem egyszerű rátalálni arra a hajra, ...
5+1 esküvői kiegészítő rövid hajú menyasszonyoknak! Drága rövid hajú menyasszonyok! Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és valljátok be, hányszor hallottátok már, hogy a rövid haj nem elég nőies? Ugye, hogy milliószor?! Valószínűleg már a hócipőtök tele van, hiszen ez egyáltalán nem igaz! Mutatunk néhá...
Rapid bőrápolás esküvő előtt! Rapid bőrápolás esküvő előtt! Régóta várjátok, hogy végre az oltár elé sétálhassatok a világ legeslegszebb menyasszonyi ruhájában, leghosszabb fátylában, és legcsillogóbb tiarájában? Ahhoz, hogy az összkép tökéletes legyen, nagyon fontos, hogy a bőrá...
Hajápolás esküvő előtt – ezekre figyelj! Az egyik legfontosabb kérdés a nagy nap előtt: az esküvői hajápolás! Talán mondanunk sem kell, hogy a körömápolás és a bőrápolás mellett a hajápolásra is extra figyelmet kell fordítanotok az esküvő közeledtével. Ehhez be kell tartanotok néhány alaps...
A szupertartós esküvői smink fortélyai Tükröm, tükröm mondd meg nékem, kié a legszebb esküvői smink a vidéken?  Természetesen a Tiéd, kedves menyasszony, ha ügyes kezű a sminkesed, jól választod ki a sminked stílusát, felkészülsz a várható könnyzáporra, és csókálló rúzst használsz. A szu...