Habosbabos Esküvői Magazin > JÁRMŰBÉRLÉS

Esküvői járműbérlés

Inspirációk

Az esküvői jármű kiválasztása meghatározza a pár belépőjét, ezért minden esetben olyan eszközt érdemes bérelni, ami tökéletesen passzol az esküvő stílusához, és a pár igényeihez. Szóba jöhet az autókon kívül akár hintó, bicikli, hajó vagy motor is.

Összes kapcsolódó cikk
a

Érkezz stílusosan a szertartásra!

Egy jó belépő a tökéletes járművel felejthetetlen pillanatokat szerezhet mind a násznép, mind pedig az ifjú pár számára, és eközben még remek fényképek is készülhetnek.

Luxusautó bérlés

Amennyiben nem tartoztok a luxusautó tulajdonosok szűk táborába, esküvőtök napjára a bérlés még mindig szóba jöhet. Szerencsére egyre több autókölcsönző cég van a piacon, így az árak is egészen barátiak. Bizonyos kölcsönzők 10-15 ezer forintos óránkénti ártól biztosítanak felsőkategóriás német gyártmányú autótípusokat, napi 100-150 ezer forintért már luxus terepjáróval gördülhettek a násznép elé, azonba ha pl. James Bond tematikájú esküvő az álmotok, mindössze 200.000 Ft-os nettó áron cabrio Aston Martint is bérelhettek! A sportautókról se feledkezzünk meg. A sebesség, a benzingőz és a lóerők szerelmesei találnak megfelelő típust a piacon.

 

Limuzinbérlés esküvőre

Néhány évtizeddel korábban kerek szemekkel bámultuk az amerikai filmekben felbukkanó limuzinokat. Manapság teljesen hétköznapi látvány, amikor Budapest utcáin elsuhanunk egy luxuslimuzin mellett, így ha az az álmotok, hogy az esküvőtökre egy 7 és fél méter hosszú, csillogóan hófehér, gyönyörűen feldíszített limuzinnal érkezzetek, akkor már foglalhatjátok is. Az esküvői limuzinok nagy előnye pl. egy luxusautóval szemben, hogy 5-7 fő részére nyújt férőhelyet, így az örömszülők vagy a tanúk is kényelmesen elférnek!

kép: eskuvoi-limuzin.hu

Old Timer / veterán autó bérlése esküvőre

“A stílus maga az ember” – szól Georges-Louis Leclerc máig érvényes idézete 1733-ból. Fontos, hogy az esküvőtök stílusához és tematikájához igazítsátok a kiegészítőket, így ha például egy 19. századi villaépületben tartjátok az esküvőtöket, esetleg a dress code-ot is ehhez igazítjátok, érdemes elgondolkodni egy csillogó old-temer bérlésén. A ’20-as évek amerikája sokakat megihlet, a szesztilalom idejét idéző Ford A modell például remek választás. Őszi és tavaszi esküvőkre, amikor nagyobb esély van csapadékos időjárásra, stílszerűen London taxival is érkezhettek az esküvőtökre!