Habosbabos Esküvői Magazin > Járműbérlés  > Limuzin bérlés esküvőre – Hajts a luxusra!
Limuzin bérlés esküvőre

Limuzin bérlés esküvőre – Hajts a luxusra!

Limuzin bérlés esküvőre! Ugye nektek is megfordult már a fejetekben, hogy egy csodaszép limuzinon gördüljetek be az esküvő helyszínére? Fekete, fehér, arany, de akár rózsaszín limuzin is rendelkezésetekre állhat erre a szép napra, így ha kedvet kaptatok a kalandhoz, mi azt tanácsoljuk, hogy vágjatok bele! Mutatjuk a limuzin bérlés árát, menetét, és a bérléssel kapcsolatos tudnivalókat!

Járműbérlés banner

Limuzin bérlés esküvőre? Mit várhatunk?

Luxust, kényelmet és maximális hollywoodi élményt. Ezen kívül azért néhány szempontra érdemes még odafigyelni bérlés előtt, mielőtt belecsaptok a lecsóba.

A kiszállási díj Budapest területén belül többnyire ingyenes, az óradíjat pedig csak a megérkezéstől számítják fel. Vidékre általában plusz km díjért mennek ki a szolgáltatók, ám nem mindegyik vállal ilyen szolgáltatást, így erre figyeljetek oda keresgélés közben.

Ha a koszorúslányokkal, tanúkkal együtt utaztok, akkor hasznos infó lehet, hogy a limuzinokhoz általában ajándék pezsgőt kaptok, amiből érdemes párat kortyolni a nagy izgalomra, de túlságosan ezért ne nézzetek az üveg mélyére, nehogy problémát okozzon pl. a kánikula-pezsgő kombináció.

Limuzin bérlés esküvőre

A nagy napon előfordulhat, hogy a limuzin egy adott utcába nem tud bekanyarodni a hosszúsága miatt. Ezen ne lepődjetek meg, a sofőrök ilyen esetekben megpróbálnak a lehető legközelebb parkolni a kiindulási ponthoz. Reméljük, nem kell a menyasszonyi ruhában sokat gyalogolnotok a járműig, de azért előzetesen gondoljátok át, hogy pl egy 13 méter hosszú limuzin hogyan tud majd bekanyarodni hozzátok.

Különleges kedvezmények – Limuzin bérlés esküvőre

Egyes szolgáltatók azt is vállalják, hogy feldíszítik nektek az esküvőre a limuzint virágokkal, sőt, van olyan hely, ahol arra is van lehetőség, hogy az esküvői fotózás idejére a bérlés felett bónuszként ajándékba kapjátok egy órára a limuzint! Nézzetek körül mindenképpen a szolgáltatók között, és válasszátok a számotokra legelőnyösebb ajánlatot!

Animacik

Esküvői limuzin extrákkal

Mennyibe kerül a limuzin bérlés esküvőre?

Mivel hazánkban számos szolgáltatótól bérelhettek limuzinokat, és az autómárkák függvényében igen nagy különbség vannak az árakban, ezért nem tudunk nektek konkrét összeget mondani. Néhány kivételtől eltekintve annyi biztos, hogy a limuzin bérlés esetében nem napi, hanem általában óradíjban számolunk.

Egy óra nagyjából 20 és 90 ezer Ft között mozog, autómárkától, valamint extráktól függően, illetve az is nagyon fontos szempont, hogy hány személyt tudnak szállítani. Nézzünk konkrét árakat?

Egy 16 személyes Hummer H2 Limo bérlése nagyjából 60 ezer Ft/óra körül mozog, egy 20 személyes Cadillac Escalade Limuzinnál kb 40-50 ezer Ft egy óra, míg egy 12-14 személyes Lincoln Town Car Limo bérlése várhatóan 20-30 ezer Ft/óra lesz. Mint minden bérlésnél, úgy itt is érvényes, hogy minél hosszabb időre bérlitek a járművet, annál kedvezőbb árat kell fizetnetek érte.

Így egy napra akár 200 ezer forintért is lehet egy saját limuzinotok! Árajánlatot persze minden esetben érdemes előzőleg kérni.

Tipp!

Prémium minőségű szolgáltatók azt javasolják, hogy ha feltűnően alacsonynak találjátok az árakat, akkor érdemes megnéznetek az autóflottát, különösen azt, hogy az autók milyen állapotban vannak.

Limuzin bérlés sofőrrel

Extra limuzin bérlés esküvőre! Szolgáltatások:

Bár egy limuzinban ezek a szolgáltatások nem igazán számítanak extrának, egy átlagos autóhoz képest annál inkább azok! Éppen ezért összegyűjtöttük, hogy milyen szuper dolgokkal találkozhattok egy luxusautóban!

  • Tetőablak
  • VIP sarok
  • Disco floor
  • LCD monitorok
  • Lézershow
  • Ajándék pezsgő
  • Bárpult
  • LED hangulatvilágítás
  • Party fotós

Esküvői limuzin extrákkal

Tipp!

Egy party fotós általában 10-15 ezer Ft/óra körül mozgósítható, cserébe viszont olyan fotók készülnek rólatok a limuzinban a nagy napon, amiket biztosan szívesen néztek majd vissza évek múlva is. Természetesen egy esküvői fotós is ugyanilyen jó minőségű képeket készít, ám lehetséges, hogy ilyen esetekben nem árt, ha az esküvői fotós már az esküvő helyszínén vár benneteket.

Meg tudja örökíteni a násznép várakozását, illetve azt is, ahogyan kiszálltok a kocsiból, és elindultok a házasságkötő terem felé vezető úton. Ugye milyen izgalmasan hangzik?

Limuzin esküvői fotózáshoz

A limuzin bérlésnél is – mint minden más esküvői szolgáltatás esetében – érdemes figyelni a minőségi szolgáltatásra, vagyis arra, hogy egy adott összegért milyen autót, milyen extrákat és milyen élményt kaptok. A választást mindenképpen ehhez igazítsátok.

Nem áll rendelkezésetekre elegendő összeg a bérléshez? Nézelődjetek a kisebb limuzinok között is, hiszen nem csak egy 13 méteres limuzin szerezhet nektek felejthetetlen perceket!

Animacik gyerek

Témába vág

Autóbérlés esküvőre – Árak, kaució, hasznos tippek! Autóbérlés esküvőre! Szívesen megkoronáznátok a nagy napot azzal, hogy egy vagány amerikai veterán autóból szálltok ki az esküvő helyszínén, a vendégek legnagyobb csodálatára? Sok pár bérel autót az esküvőjére, ha ti is erre vágytok, nincs más dolgot...