Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > 10 Jimmy Choo cipő, amire tízszer mondasz IGENT!
Jimmy Choo cipő

10 Jimmy Choo cipő, amire tízszer mondasz IGENT!

Gondoltátok volna, hogy Diana hercegnő egyik kedvenc cipőmárkája a Jimmy Choo volt? A Szex és New York óta már Carrie Bradshaw bölcsességét is ismerjük, miszerint lehet ugyan élni Jimmy Choo cipő nélkül, de nem érdemes. Megmutatjuk nektek, melyek azok a menyasszonyi cipők, amik egyetlen „habosbabos-menyasszony” (képzeletbeli) gardróbjából sem hiányozhatnak!

Hirdetés

Jimmy Choo menyasszonyi cipők

Jimmy Choo kínai származású családja hagyományosan cipőkészítőként dolgozott, így a kis Jimmynek nem volt ismeretlen a terület. Igen korán csatlakozott a családi műhelyhez. Ha hiszitek, ha nem, már 11 évesen megtervezte, és el is készítette első saját cipőjét. 1986-ban adta el első cipőit saját neve alatt. Sikeres munkájának köszönhetően a brand a Szex és New York sorozatban, Beyonce ruhatárában, valamint a Sopranos sorozatban is népszerű lett.

Kiegészítők banner

Jimmy Choo jelenleg “csak rendelése” készít cipőket Londonban. Olyan egyedi modelleket, melyeket mindegyikünk szívesen elfogadna, csak hogy éjszakánként néha felkapcsolja a villanyt, és ellenőrizze, hogy valóban ott van-e az éjjeliszekrényen az üvegkalitkában őrzött álomtopánka. A márka honlapján a menyasszonyi cipőket úgy ajánlják a boldog aráknak, hogy:

„A tökéletesen kiválasztott menyasszonyi cipő még különlegesebbé teszi az esküvő napját. A szaténból és bőrből kézzel készített kollekciót úgy terveztük, hogy lenyűgözőnek és gyönyörűnek érezd magad benne.”

Ismerkedjetek meg a ma élő egyik leghíresebb cipőtervező, Jimmy Choo néhány menyasszonyi cipő modelljével. Nekünk ezek az idei kedvenceink!

A Cinderella, vagyis Hamupipőke kollekció is imádnivaló, elnézve őket valóban úgy érezheti magát bennük minden menyasszony, mint Hamupipőke, amikor a Tündérkeresztanya üvegcipellőt varázsolt a viseltes balerinájából! Ezek a modellek valóban csillognak-villognak, és bár kötve hisszük, hogy máshova is felvennétek őket, mégis szinte 100 százalék, hogy minden nap kinyitnátok a szekrényt, csak hogy köszönjetek nekik!

Amennyiben nem tudtok, vagy nem szeretnétek tűsarkú cipellőkben lépkedni a nagy napon, nézzétek meg az örömanyáknak vagy a koszorúslányoknak tervezett cipőket is, ott lapos és enyhén magas sarkú modelleket is találtok!

Fotók: row.jimmychoo.com