Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség!
Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség!

Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nagy segítséget jelent a szülőknek és az ifjú párnak, ha van valaki, aki lefoglalja a legkisebbeket, és gondoskodik arról, hogy számukra is emlékezetes legyen ez a nap. Valaki, aki sokkal izgalmasabb tevékenységet végez, mint egy hagyományos esküvői gyermekfelügyelet.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Esküvői gyermekfelügyelet – animátor szolgáltatás

 

Egy szakképzett animátor változatos programokkal készül az esküvőre, kreatív ötleteivel szórakoztatja a gyerekeket, akik szakértő kezek között, vidám elfoglaltsággal töltik az idejüket, és eszük ágában sincs próbára tenni a DJ, a zenekar vagy a pincérek türelmét.

A lehetőségek tárháza tulajdonképpen végtelen, az animátorok színes programokkal, vagy éppen szabadtéri játékokkal kötik le az aprónép figyelmét. Legyen szó csillámtetkóról, minidiszkóról, vagy gyöngyfűzésről, az animátorok odafigyelnek arra, hogy a kisebb és a nagyobb gyerekek is egyaránt jól érezzék magukat.

A gyerekek sok esetben el sem akarnak szakadni tőlük, eközben pedig a szülőknek alkalma nyílik arra, hogy táncoljanak egymással, vagy jókat beszélgessenek a többi vendéggel. Esetleg nyugodtan megegyék az esküvői tortájukat. Jól hangzik, nem igaz?

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Animacik animátor szolgáltatás

 

A csapat tagjainak kiválasztásánál Berend-Járfás Eszter, az Animacik megálmodója és létrehozója ügyelt arra, hogy pedagógus vagy kisgyermek és csecsemőgondozó végzettséggel rendelkezzenek. Így valóban olyan szakképzett animátorok figyelnek a gyerekekre móka közben, akik  pontosan tudják, hogyan kössenek le ennyi lurkót tartalmas, és ötletes programokkal. Így teszik különlegessé az esküvő napját.

Az Animacik animátorai a profik közül is az egyik legprofibbak, akik számára minden esküvő kihívás. Mindenhol csakis a legjobb teljesítménnyel és eredménnyel elégedettek. Itt pedig a legjobb eredmény csakis az lehet, ha a gyerekek élvezik a közös foglalkozásokat.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

A hagyományos esküvői gyermekfelügyelet és az animátor szolgáltatás között óriási a különbség. Az animátorok arra szerződnek, és ahhoz értenek, hogyan kell izgalmasan megtölteni a rendelkezésre álló időt játékokkal, zenés és kreatív elfoglaltságokkal úgy, hogy a gyerekek számára valódi érdekességeket és kuriózumokat tartogasson a program. Ők nem csupán felügyeletet biztosítanak, hanem élményt nyújtanak a kicsik számára, nagyjából 3-12 éves korig.

A 10-15 fős csapat tagjai az ország bármely pontjára örömmel utaznak, Pest megye területén belül pedig ingyenesen szállnak ki. Így bárhol laktok, az esküvői gyermekfelügyelet helyett a gyerekek élvezhetik az animátor szolgáltatás minden előnyét és izgalmát.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői biztosítás

Az Animacik számára a gyerekek biztonsága a legfontosabb. Ennek érdekében olyan biztosítással rendelkeznek, amely fedezi a véletlen balesetek során felmerülő költségeket. A csapat odafigyel minden részletre, beleértve a biztosítás kérdését is, hiszen minden szülő tudja, hogy ilyen sajnálatos helyzet a gyerekekkel bármikor előfordulhat.

A szülők és a párok legnagyobb örömére az Animacik ebben a kérdésben is törekszik a maximálisan profi hozzáállásra.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Maci és Medve csomag

 

Az esküvői gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás időtartama 6 óra, ez a párok igényeinek és az esküvői helyszín adottságainak függvényében kültéri és beltéri helyszínen is megvalósítható. Ha az Animacikat választjátok, két csomag közül kell eldöntenetek, hogy melyik szimpatikusabb számotokra.

A Maci csomag a kisebb, ezt olyan esküvőkre érdemes választani, ahol az esküvő helyszínén nem áll rendelkezésre korlátlanul nagy hely az aktív programokhoz. Kézműves foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal teszik emlékezetessé a napot az animátorok.  A csillámtetoválás is nagyon népszerű a gyerekek körében, ennek biztosan örülni fognak neki a kisebb és nagyobb gyerekek is, hiszen igazán vagány egy-egy minta.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

A Medve csomag nagyobb a Macinál, ezt akkor tudjátok megrendelni, ha az esküvő és a lagzi helyszínén kültéri helyszín is biztosított. Itt ugyanis hatalmas vetélkedőkre számíthatnak a gyerekek. Próbára tehetik magukat tollaslabdázásban, pingpongozásban, de a speedball és a nagyobbak számára a darts is ugyanolyan vonzó tevékenység.  A kreatív, kézműves kuckó természetesen továbbra is választható program, elvégre egy gyerek sem bírja 6 órán keresztül az aktív, pörgős játékokat.

Még mindig kicsit tanácstalanok vagytok abban, hogy melyik lenne a ti esküvőtökön a gyerekek számára a legjobb választás? Kérjétek ki Eszter tanácsát, ő ugyanis hatalmas tapasztalattal és rutinnal rendelkezik az animátor szolgáltatás minden területén, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, vagy akár sportnapról.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Az Animacik animátorai őszintén szeretnek gyerekekkel foglalkozni. Számukra hivatás, nem pedig munka a kreatív feladatokkal és programokkal tarkított esküvői gyermekfelügyelet. Igyekeznek megismerni a gyerekek személyiségét, hogy megtudják, mivel foglalják el magukat szívesen. Ezután pedig jöhetnek a tematikus játékok, a kalandos kincskeresők, vagy a táncos programok.

Ezek a lányok nem ismernek lehetetlent! Színes egyéniségükkel színes élménnyé varázsolják a ti esküvőtöket is, ha bizalmat szavaztok nekik. És miért ne tennétek?

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

Web: www.animacik.hu

Tel.: +36 70 570 4445

E-mail: info@animacik.hu

Facebook: Animacik

Animacik gyerek

Témába vág

Instax nászútra? Ez lesz a legtrendibb kiegészítőd! Egy nászút olyan élmény, ami egyszeri, különleges és megismételhetetlen. Mint egy tökéletes fotó, amit évek múlva is boldogan vesztek elő, és büszkén néztek rá, mert tudjátok, hogy egyetlen jól elkapott pillanat műve. Ha ránk hallgattok, az Instax n...
Gyerekek az esküvőn – 5+1 igazi troll-sztori! Futkározó karikagyűrűk, összefirkált abroszok, törött dekoráció, színes monoklik. Bizony, rengeteg meglepetés érhet benneteket akkor, ha profi gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás híján a gyerekek az esküvőn szabad kezet kapnak. Folyton rém...
Esküvői fotósarok – Instax Share fotónyomtató segítségével Szükségetek lenne egy szupererőre, amellyel az esküvő összes varázslatos pillanatát azonnal konzerválni tudnátok? Amelynek segítségével azonnal felidézhetnétek az egyszeri és megismételhetetlen élményeket? A mi szupererőnk az Instax, és az Instax Sh...
Gyűrűpárna – Árak, ötletek, inspirációk A gyűrűpárna igen előkelő helyet foglal el az esküvői kellékek díszes sorában. Manapság már rengeteg fazonból, stílusból és színből választhatunk, éppen ezért, a bőség zavarában egyre nehezebb feladat a tökéletes gyűrűpárna mellett letenni a voksun...
Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő! Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a sz...
Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok körében! A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es körkép! Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...
Esküvői cipő kiválasztása – árak, tippek, tanácsok! Gondoltátok volna, hogy egyes menyasszonyoknak az esküvői cipő kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz, mint az esküvői helyszín lefoglalása vagy a menyasszonyi ruha kiválasztása? Bizony nem egyszerű megtalálni azt a lábbelit, amiről első látásra...
Breaking: Tarolnak 2018 exkluzív esküvői kiegészítői Minden menyasszony vágyik valamilyen különleges vagy exkluzív esküvői kiegészítőre, egyedülálló élményre a nagy napon. Olyan csillogásra, amit csak azok a kiegészítők és esküvői kellékek biztosíthatnak, amelyek messze állnak az átlagos, vagy megszoko...