Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség!
Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség!

Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nagy segítséget jelent a szülőknek és az ifjú párnak, ha van valaki, aki lefoglalja a legkisebbeket, és gondoskodik arról, hogy számukra is emlékezetes legyen ez a nap. Valaki, aki sokkal izgalmasabb tevékenységet végez, mint egy hagyományos esküvői gyermekfelügyelet.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Esküvői gyermekfelügyelet – animátor szolgáltatás

 

Egy szakképzett animátor változatos programokkal készül az esküvőre, kreatív ötleteivel szórakoztatja a gyerekeket, akik szakértő kezek között, vidám elfoglaltsággal töltik az idejüket, és eszük ágában sincs próbára tenni a DJ, a zenekar vagy a pincérek türelmét.

A lehetőségek tárháza tulajdonképpen végtelen, az animátorok színes programokkal, vagy éppen szabadtéri játékokkal kötik le az aprónép figyelmét. Legyen szó csillámtetkóról, minidiszkóról, vagy gyöngyfűzésről, az animátorok odafigyelnek arra, hogy a kisebb és a nagyobb gyerekek is egyaránt jól érezzék magukat.

A gyerekek sok esetben el sem akarnak szakadni tőlük, eközben pedig a szülőknek alkalma nyílik arra, hogy táncoljanak egymással, vagy jókat beszélgessenek a többi vendéggel. Esetleg nyugodtan megegyék az esküvői tortájukat. Jól hangzik, nem igaz?

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Animacik animátor szolgáltatás

 

A csapat tagjainak kiválasztásánál Berend-Járfás Eszter, az Animacik megálmodója és létrehozója ügyelt arra, hogy pedagógus vagy kisgyermek és csecsemőgondozó végzettséggel rendelkezzenek. Így valóban olyan szakképzett animátorok figyelnek a gyerekekre móka közben, akik  pontosan tudják, hogyan kössenek le ennyi lurkót tartalmas, és ötletes programokkal. Így teszik különlegessé az esküvő napját.

Az Animacik animátorai a profik közül is az egyik legprofibbak, akik számára minden esküvő kihívás. Mindenhol csakis a legjobb teljesítménnyel és eredménnyel elégedettek. Itt pedig a legjobb eredmény csakis az lehet, ha a gyerekek élvezik a közös foglalkozásokat.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

A hagyományos esküvői gyermekfelügyelet és az animátor szolgáltatás között óriási a különbség. Az animátorok arra szerződnek, és ahhoz értenek, hogyan kell izgalmasan megtölteni a rendelkezésre álló időt játékokkal, zenés és kreatív elfoglaltságokkal úgy, hogy a gyerekek számára valódi érdekességeket és kuriózumokat tartogasson a program. Ők nem csupán felügyeletet biztosítanak, hanem élményt nyújtanak a kicsik számára, nagyjából 3-12 éves korig.

A 10-15 fős csapat tagjai az ország bármely pontjára örömmel utaznak, Pest megye területén belül pedig ingyenesen szállnak ki. Így bárhol laktok, az esküvői gyermekfelügyelet helyett a gyerekek élvezhetik az animátor szolgáltatás minden előnyét és izgalmát.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői biztosítás

Az Animacik számára a gyerekek biztonsága a legfontosabb. Ennek érdekében olyan biztosítással rendelkeznek, amely fedezi a véletlen balesetek során felmerülő költségeket. A csapat odafigyel minden részletre, beleértve a biztosítás kérdését is, hiszen minden szülő tudja, hogy ilyen sajnálatos helyzet a gyerekekkel bármikor előfordulhat.

A szülők és a párok legnagyobb örömére az Animacik ebben a kérdésben is törekszik a maximálisan profi hozzáállásra.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

 

Maci és Medve csomag

 

Az esküvői gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás időtartama 6 óra, ez a párok igényeinek és az esküvői helyszín adottságainak függvényében kültéri és beltéri helyszínen is megvalósítható. Ha az Animacikat választjátok, két csomag közül kell eldöntenetek, hogy melyik szimpatikusabb számotokra.

A Maci csomag a kisebb, ezt olyan esküvőkre érdemes választani, ahol az esküvő helyszínén nem áll rendelkezésre korlátlanul nagy hely az aktív programokhoz. Kézműves foglalkozásokkal, kincskereső játékokkal teszik emlékezetessé a napot az animátorok.  A csillámtetoválás is nagyon népszerű a gyerekek körében, ennek biztosan örülni fognak neki a kisebb és nagyobb gyerekek is, hiszen igazán vagány egy-egy minta.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

A Medve csomag nagyobb a Macinál, ezt akkor tudjátok megrendelni, ha az esküvő és a lagzi helyszínén kültéri helyszín is biztosított. Itt ugyanis hatalmas vetélkedőkre számíthatnak a gyerekek. Próbára tehetik magukat tollaslabdázásban, pingpongozásban, de a speedball és a nagyobbak számára a darts is ugyanolyan vonzó tevékenység.  A kreatív, kézműves kuckó természetesen továbbra is választható program, elvégre egy gyerek sem bírja 6 órán keresztül az aktív, pörgős játékokat.

Még mindig kicsit tanácstalanok vagytok abban, hogy melyik lenne a ti esküvőtökön a gyerekek számára a legjobb választás? Kérjétek ki Eszter tanácsát, ő ugyanis hatalmas tapasztalattal és rutinnal rendelkezik az animátor szolgáltatás minden területén, legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, vagy akár sportnapról.

Animacik - Esküvői gyermekfelügyelet

Az Animacik animátorai őszintén szeretnek gyerekekkel foglalkozni. Számukra hivatás, nem pedig munka a kreatív feladatokkal és programokkal tarkított esküvői gyermekfelügyelet. Igyekeznek megismerni a gyerekek személyiségét, hogy megtudják, mivel foglalják el magukat szívesen. Ezután pedig jöhetnek a tematikus játékok, a kalandos kincskeresők, vagy a táncos programok.

Ezek a lányok nem ismernek lehetetlent! Színes egyéniségükkel színes élménnyé varázsolják a ti esküvőtöket is, ha bizalmat szavaztok nekik. És miért ne tennétek?

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

Web: www.animacik.hu

Tel.: +36 70 570 4445

E-mail: info@animacik.hu

Facebook: Animacik

Témába vág

Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő! Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a sz...
Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok körében! A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es körkép! Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...
Esküvői cipő kiválasztása – árak, tippek, tanácsok! Gondoltátok volna, hogy egyes menyasszonyoknak az esküvői cipő kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz, mint az esküvői helyszín lefoglalása vagy a menyasszonyi ruha kiválasztása? Bizony nem egyszerű megtalálni azt a lábbelit, amiről első látásra...
Breaking: Tarolnak 2018 exkluzív esküvői kiegészítői Minden menyasszony vágyik valamilyen különleges vagy exkluzív esküvői kiegészítőre, egyedülálló élményre a nagy napon. Olyan csillogásra, amit csak azok a kiegészítők és esküvői kellékek biztosíthatnak, amelyek messze állnak az átlagos, vagy megszoko...
Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság! Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság! Ugye ti is boldogok lennétek, ha egy szürke hétköznapon felcsaphatnátok az esküvői scrapbook vendégkönyvet, amiben újra megnézhetitek, hogy ropta Erzsi néni a ’70-es évek ABBA slágereire a lagzin, ho...
Crystal Queen – Öltözz fényűző csillogásba tetőtől talpig! Bemutatkozik a Crystal Queen! Gondoltátok volna, hogy akár 10.000 csillogó kő is elfér az esküvői álomcipellőtökön, menyasszonyi ruhátokon, vagy éppen fátylatokon anélkül, hogy zavaróan soknak tűnne a jelenlétük? Bizony, még Hamupipőke is megirigyeln...
Tengerparti esküvő – huncut ruhák és kiegészítők! Képzeljétek magatok elé a jelenetet, ahogyan a csillogó, fehér homokban sétáltok menyasszonyi ruhában, míg a tenger hullámzik mellettetek. Ez a tengerparti esküvő! Van ennél romantikusabb? Gyertek velünk, nézzétek meg a legszebb beach menyasszonyi ru...
Lapos esküvői cipő – lépkedj magabiztosan menyasszonyként! Gondoltátok volna, hogy legalább annyi menyasszony dönt a lapos cipő viselése mellett a nagy napon, mint ahányan a magassarkút választják? Szerencsére rengeteg gyönyörű lapos esküvői cipő száll versenybe azért, hogy végül őt válasszátok a menyasszony...