Minden menyasszony vágyik valamilyen különleges vagy exkluzív esküvői kiegészítőre, egyedülálló élményre a nagy napon. Olyan csillogásra, amit csak azok a kiegészítők és esküvői kellékek biztosíthatnak, amelyek messze állnak az átlagos, vagy megszokott dolgoktól.

Exkluzív esküvői kiegészítők

Ha bevállalós menyasszonyok vagytok, és nem éritek be mással, csak a legjobb minőségű és legkülönlegesebb kiegészítőkkel, bátran válasszatok tippjeink közül! Ezt a négy szolgáltatót imádni fogjátok, egytől egyig garantált velük az álomesküvő!

Kiegészítők banner

Tortaceremónia

Ha minden vágyatok egy esküvői slideshow, de nem szeretnétek egy hatalmas vetítővásznat elhelyezni a lagzi helyszínén, válasszatok egy igazán extrém, rendhagyó megoldást:

Mutassátok meg életetek legszebb pillanatait a násznépnek az esküvői tortára vetítve!

Nem, nem olvastátok félre a mondatot, a Tortaceremónia csapata az esküvői tortátokra vetíti az általuk elkészített videót, ahol az aláfestő zene kiválasztásával és a legszebb közös fotóitokkal még szebbé és hangulatosabbá tehetitek ezt a különleges szertartást. A vendégek minden alkalommal odavannak ezért a páratlan élményért, így szabadon kiválaszthatjátok, hogy esetleg a megismerkedésetek és eljegyzésetek történetet mutatjátok meg a násznépnek, vagy mondjuk a közös életetek legvarázslatosabb pillanatait.

Tipp!

Kb. 80-100 fotóra lesz szükségetek a vetítéshez. Mindez egy 4 emeletes, 100 szeletes, fehér vagy bézs színű tortán mutat a legszebben.

Exkluzív esküvői kiegészítő - esküvői tortaceremónia

Light your night – Menyasszonyi ruhafény

Minden menyasszony számára a saját menyasszonyi ruhája a legtökéletesebb és legszebb, de ha az álomruhátokat megbolondítanátok még egy kis trükkel, bízzátok magatokat a Light your night csapatára, akik gondoskodnak róla, hogy a menyasszonyi szoknya csodálatos fényben tündököljön akár a szertartáson, akár a lagzin, akár a gyertyafénykeringő alatt.

A menyasszonyi ruhafény egy olyan professzionális ruha kiegészítő, amely mostmár a szivárvány összes színében elérhető számotokra, hogy abban a színben tündökölhessen a szoknyátok, amilyen a leginkább illik az esküvőtök hangulatához és stílusához. Tegyétek különlegessé a nagy napot, és lepjétek meg a vendégeket ezzel a legkevésbé sem unalmas, mesés esküvői kiegészítővel!

Tipp!

Az 1 kg-nál is könnyebb súlyú ruhafényt ingyenesen felpróbálhatjátok a menyasszonyi ruhátok alá. Így biztosak lehettek abban, hogy az anyag és a ruha színe tökéletesen mutat majd a fehér vagy színes fénnyel!

Crystal Queen  

A csillogás a legtöbb menyasszony számára hozzátartozik a nagy naphoz, legyen szó ékszerről, ruhadíszítésről, vagy éppen a fátyolról. Ám ha extra és szikrázó csillogásra vágytok, és egyedi cipellőkben lépkednétek az oltár elé, akkor a Crystal Queen a legjobb barátotok!

Tóth Szilvi valóra váltja minden álmotokat! A cipőtökre, a menyasszonyi ruhátokra, a fátyolra, vagy az ékszereitekre egyenként ragasztja fel a köveket. Ráadásul minden egyes kőre egyesével figyel oda, így garantálja a kiváló minőséget. Legyen szó 1500, 5000 vagy akár 10.000 strasszról, Szilvi nem ismer lehetetlent. Burkolózzatok tetőtől talpig csillogásba, és kápráztassátok el a násznépet az álomszép kiegészítőitekkel!

Tipp!

Egy magas sarkú cipellő feldíszítéséhez 4-5 napra van szükség, egy lapos cipő pedig nagyjából 3 nap alatt készül el. A strasszokat fémérzékeny menyasszonyok is nyugodtan viselhetik, akár fehér, akár arany, ezüst, vagy nude színben is!

Exkluzív esküvői kiegészítő - exkluzív menyasszonyi cipő

Instax Shop – Polaroid

Biztosan sokat gondolkodtatok már azon, hogy hogyan tudnátok megörökíteni az esküvő és a lagzi legizgalmasabb vagy legviccesebb pillanatait úgy, hogy az esküvői fotós és videós egész nap mindig 3-4 helyen legyen egyszerre. Könnyítsétek meg a munkájukat, és az apróbb jelenetek megörökítésére béreljetek vagy vásároljatok az Instax shopból egy Instax polaroid gépet, hogy azonnal kézbe foghassátok az elkészült fényképeket.

Ekezekt ezer és egy módon vethetitek be a nagy napon. Kitehetitek őket az asztalokra, hogy a vendégek az este folyamán kedvükre kattintgathassák őket, készíthettek fotófalat is, ahova fel tudják csíptetni csipeszekkel az elkészült „műalkotásokat”, és bevethetitek őket a vendégkönyvhöz is. Ebben az esetben nem csak pár kedves mondat kerül bele a könyvbe a barátoktól vagy a családtól, hanem fotót is kaptok hozzá. Hát nem szuper? Máris imádjuk!

Tipp!

Az Instax képek időtállóak és tartósak, tehát nem fakulnak ki néhány nap múlva, és azonnali élményt garantálnak. Ne bízzátok az okostelefonokra a fényképezést… Gondoskodjatok róla, hogy a násznép tagjai kiélhessék a bennük rejlő kreativitást egy muris fotózás keretében.

Exkluzív esküvői kiegészítő - Instax fotófal

Nézzetek körül a kiegészítők és szolgáltatók honlapján, hogy a saját szemetekkel is meggyőződjetek arról a varázslatról, amit mi már teljes testközelből megtekinthettünk. Biztosak vagyunk benne, hogy találtok olyan kiegészítőt, ami szerelem lesz első látásra!

Borítókép: www.lightyournight.eu