Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Breaking: Tarolnak 2018 exkluzív esküvői kiegészítői
Exkluzív esküvői kiegészítő - Menyasszonyi ruhafény

Breaking: Tarolnak 2018 exkluzív esküvői kiegészítői

Minden menyasszony vágyik valamilyen különleges vagy exkluzív esküvői kiegészítőre, egyedülálló élményre a nagy napon. Olyan csillogásra, amit csak azok a kiegészítők és esküvői kellékek biztosíthatnak, amelyek messze állnak az átlagos, vagy megszokott dolgoktól.

Exkluzív esküvői kiegészítők

Ha bevállalós menyasszonyok vagytok, és nem éritek be mással, csak a legjobb minőségű és legkülönlegesebb kiegészítőkkel, bátran válasszatok tippjeink közül! Ezt a négy szolgáltatót imádni fogjátok, egytől egyig garantált velük az álomesküvő!

Kiegészítők banner

Tortaceremónia

Ha minden vágyatok egy esküvői slideshow, de nem szeretnétek egy hatalmas vetítővásznat elhelyezni a lagzi helyszínén, válasszatok egy igazán extrém, rendhagyó megoldást:

Mutassátok meg életetek legszebb pillanatait a násznépnek az esküvői tortára vetítve!

Nem, nem olvastátok félre a mondatot, a Tortaceremónia csapata az esküvői tortátokra vetíti az általuk elkészített videót, ahol az aláfestő zene kiválasztásával és a legszebb közös fotóitokkal még szebbé és hangulatosabbá tehetitek ezt a különleges szertartást. A vendégek minden alkalommal odavannak ezért a páratlan élményért, így szabadon kiválaszthatjátok, hogy esetleg a megismerkedésetek és eljegyzésetek történetet mutatjátok meg a násznépnek, vagy mondjuk a közös életetek legvarázslatosabb pillanatait.

Tipp!

Kb. 80-100 fotóra lesz szükségetek a vetítéshez. Mindez egy 4 emeletes, 100 szeletes, fehér vagy bézs színű tortán mutat a legszebben.

Exkluzív esküvői kiegészítő - esküvői tortaceremónia

Light your night – Menyasszonyi ruhafény

Minden menyasszony számára a saját menyasszonyi ruhája a legtökéletesebb és legszebb, de ha az álomruhátokat megbolondítanátok még egy kis trükkel, bízzátok magatokat a Light your night csapatára, akik gondoskodnak róla, hogy a menyasszonyi szoknya csodálatos fényben tündököljön akár a szertartáson, akár a lagzin, akár a gyertyafénykeringő alatt.

A menyasszonyi ruhafény egy olyan professzionális ruha kiegészítő, amely mostmár a szivárvány összes színében elérhető számotokra, hogy abban a színben tündökölhessen a szoknyátok, amilyen a leginkább illik az esküvőtök hangulatához és stílusához. Tegyétek különlegessé a nagy napot, és lepjétek meg a vendégeket ezzel a legkevésbé sem unalmas, mesés esküvői kiegészítővel!

Tipp!

Az 1 kg-nál is könnyebb súlyú ruhafényt ingyenesen felpróbálhatjátok a menyasszonyi ruhátok alá. Így biztosak lehettek abban, hogy az anyag és a ruha színe tökéletesen mutat majd a fehér vagy színes fénnyel!

Crystal Queen  

A csillogás a legtöbb menyasszony számára hozzátartozik a nagy naphoz, legyen szó ékszerről, ruhadíszítésről, vagy éppen a fátyolról. Ám ha extra és szikrázó csillogásra vágytok, és egyedi cipellőkben lépkednétek az oltár elé, akkor a Crystal Queen a legjobb barátotok!

Tóth Szilvi valóra váltja minden álmotokat! A cipőtökre, a menyasszonyi ruhátokra, a fátyolra, vagy az ékszereitekre egyenként ragasztja fel a köveket. Ráadásul minden egyes kőre egyesével figyel oda, így garantálja a kiváló minőséget. Legyen szó 1500, 5000 vagy akár 10.000 strasszról, Szilvi nem ismer lehetetlent. Burkolózzatok tetőtől talpig csillogásba, és kápráztassátok el a násznépet az álomszép kiegészítőitekkel!

Tipp!

Egy magas sarkú cipellő feldíszítéséhez 4-5 napra van szükség, egy lapos cipő pedig nagyjából 3 nap alatt készül el. A strasszokat fémérzékeny menyasszonyok is nyugodtan viselhetik, akár fehér, akár arany, ezüst, vagy nude színben is!

Exkluzív esküvői kiegészítő - exkluzív menyasszonyi cipő

Instax Shop – Polaroid

Biztosan sokat gondolkodtatok már azon, hogy hogyan tudnátok megörökíteni az esküvő és a lagzi legizgalmasabb vagy legviccesebb pillanatait úgy, hogy az esküvői fotós és videós egész nap mindig 3-4 helyen legyen egyszerre. Könnyítsétek meg a munkájukat, és az apróbb jelenetek megörökítésére béreljetek vagy vásároljatok az Instax shopból egy Instax polaroid gépet, hogy azonnal kézbe foghassátok az elkészült fényképeket.

Ekezekt ezer és egy módon vethetitek be a nagy napon. Kitehetitek őket az asztalokra, hogy a vendégek az este folyamán kedvükre kattintgathassák őket, készíthettek fotófalat is, ahova fel tudják csíptetni csipeszekkel az elkészült „műalkotásokat”, és bevethetitek őket a vendégkönyvhöz is. Ebben az esetben nem csak pár kedves mondat kerül bele a könyvbe a barátoktól vagy a családtól, hanem fotót is kaptok hozzá. Hát nem szuper? Máris imádjuk!

Tipp!

Az Instax képek időtállóak és tartósak, tehát nem fakulnak ki néhány nap múlva, és azonnali élményt garantálnak. Ne bízzátok az okostelefonokra a fényképezést… Gondoskodjatok róla, hogy a násznép tagjai kiélhessék a bennük rejlő kreativitást egy muris fotózás keretében.

Exkluzív esküvői kiegészítő - Instax fotófal

Nézzetek körül a kiegészítők és szolgáltatók honlapján, hogy a saját szemetekkel is meggyőződjetek arról a varázslatról, amit mi már teljes testközelből megtekinthettünk. Biztosak vagyunk benne, hogy találtok olyan kiegészítőt, ami szerelem lesz első látásra!

Borítókép: www.lightyournight.eu

Témába vág

Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő! Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a sz...
Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok körében! A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség! Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nag...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es körkép! Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...
Esküvői cipő kiválasztása – árak, tippek, tanácsok! Gondoltátok volna, hogy egyes menyasszonyoknak az esküvői cipő kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz, mint az esküvői helyszín lefoglalása vagy a menyasszonyi ruha kiválasztása? Bizony nem egyszerű megtalálni azt a lábbelit, amiről első látásra...
Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság! Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság! Ugye ti is boldogok lennétek, ha egy szürke hétköznapon felcsaphatnátok az esküvői scrapbook vendégkönyvet, amiben újra megnézhetitek, hogy ropta Erzsi néni a ’70-es évek ABBA slágereire a lagzin, ho...
Crystal Queen – Öltözz fényűző csillogásba tetőtől talpig! Bemutatkozik a Crystal Queen! Gondoltátok volna, hogy akár 10.000 csillogó kő is elfér az esküvői álomcipellőtökön, menyasszonyi ruhátokon, vagy éppen fátylatokon anélkül, hogy zavaróan soknak tűnne a jelenlétük? Bizony, még Hamupipőke is megirigyeln...
Tengerparti esküvő – huncut ruhák és kiegészítők! Képzeljétek magatok elé a jelenetet, ahogyan a csillogó, fehér homokban sétáltok menyasszonyi ruhában, míg a tenger hullámzik mellettetek. Ez a tengerparti esküvő! Van ennél romantikusabb? Gyertek velünk, nézzétek meg a legszebb beach menyasszonyi ru...
Lapos esküvői cipő – lépkedj magabiztosan menyasszonyként! Gondoltátok volna, hogy legalább annyi menyasszony dönt a lapos cipő viselése mellett a nagy napon, mint ahányan a magassarkút választják? Szerencsére rengeteg gyönyörű lapos esküvői cipő száll versenybe azért, hogy végül őt válasszátok a menyasszony...